- 1 Eylül 2010
- 712
- 511
- 103
- 32
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ya gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Fazla kilolarım var daha önce yazmıştım.
Bir tane zımbırtı kullanmaya başladım adı he...
Hanı su mama gibi Sabah akşam içilen tadı berbat shakelerden.
300 lira da para bayıldım..
Neyse genel olarak kullanmaya çalışıyorum.
Bazen aksamlari çorba ya da bir çeşit yemek ve yanına cacık salata gibi şeyler de kullanıyorum.
Spora da gidiyorum haftanın 4 günü
Ama ben kilo veremiyorum ya ...
Yeşilçay içmekten
Ödem çayları içmekten kusucam
Su çok sevmem onun bile olabildiğince içmeye çalışıyorum.
Kan değerlerimde sorun yok .
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa
Allah allah allah diye kebapçılara dalasim
Ordan koşturup kokorecciye at ordan bi duble diyesim var
Kak gidek hadi
Troidlere baktırdım sıkıntı yok ..bu ağzına yandigimin yerinde bir diyetisyen yok kidiyetisyene gitseniz
bir troidlerinize falan bakılsa
benim arkadaşlarım en iyi diyetislenle kilo verdiler
Tatlım insülin direnci olabilir. Diyetisyene git. Tek başına kilo veremezsin. Benim insülin direncim var diyetisyene gittim ve öyle çok aç kalmıyorum ve bir kilo vermişim çok mutluyumYa gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Fazla kilolarım var daha önce yazmıştım.
Bir tane zımbırtı kullanmaya başladım adı he...
Hanı su mama gibi Sabah akşam içilen tadı berbat shakelerden.
300 lira da para bayıldım..
Neyse genel olarak kullanmaya çalışıyorum.
Bazen aksamlari çorba ya da bir çeşit yemek ve yanına cacık salata gibi şeyler de kullanıyorum.
Spora da gidiyorum haftanın 4 günü
Ama ben kilo veremiyorum ya ...
Yeşilçay içmekten
Ödem çayları içmekten kusucam
Su çok sevmem onun bile olabildiğince içmeye çalışıyorum.
Kan değerlerimde sorun yok .
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa
Allah allah allah diye kebapçılara dalasim
Ordan koşturup kokorecciye at ordan bi duble diyesim var
sus kız saçını başını yolarım senin ! bende kg alamıyoruumm :'( aaağğğhhh
Aç kalarak kilo verilmez ki. Kısa vadede belki işe yarar ama uzun vadede metabolizmanın hızı düşer ve kilo vermek daha da zorlaşır.
O shake'leri de öneren bir doktor duymadım.
Protein+sebze diyorum. Ve tabi ki su.
Sabret, gidecek kilolar.
Ay dur şuan gaza gelir gibi oldum ben de mi diyete girsemmmm
Yani bir haftada bir kilo:)Tatlım insülin direnci olabilir. Diyetisyene git. Tek başına kilo veremezsin. Benim insülin direncim var diyetisyene gittim ve öyle çok aç kalmıyorum ve bir kilo vermişim çok mutluyum
ben konu sahibinin bahsettiği ürünleri kullandım salaklığıma doymayayım hem de çok fazla bi kilom yokkenGerçekten şu ürünleri kullanarak zayıflayan var mı yoksa benim mi hiç karşıma çıkmadı?
Uzmanlar bile sağlıklı yiyecek demiyorlar mı?
Onlara para vereceğine,yumurtaya,peynire,tereyağına dayanırdım ben olsam,nitekim de öyle yapıyorum.
Bende hashimoto var, tiroid bezlerim hiç calismiyor..hergün 150lik hap alıyorum.. 6 senede bu hastalık yüzünden 49 kilo aldim ne yaptıysam veremedim...gecen sene yeme duzenimi degistirdim, sabah iki haslanmis yumurta ve bol yesillik sebzeyle istedigim gibi doyana kadar kahvalti yaptim ara ogun hic yapmadim aksam da ızgara et tavuk balık bol salata ev yapımı yoğurt falan tükettim 20 kilo verdim 1 senede... denemeni tavsiye ederim
ben konu sahibinin bahsettiği ürünleri kullandım salaklığıma doymayayım hem de çok fazla bi kilom yokken
evet kilo verdim evet vücudum sıkılaştı
ama sonrasında yaşadığım hala da bana miras kalan mide ağrıları, mide hassasiyetinin yegane sebebidir bana göre bunlar
haaa bi de kullanmayı bıraktığım gibi tam 10 kilo aldım
ve artık metabolizmam genç olmama rağmen yavaş çalışmaya başladığı için o 10 kiloyu verene kadar anam ağladı tabiri caizse
demem o ki sevgiliwitch hunt o kullandığın şeyleri at çöpe diyetisyenle yeni bir diyete başla zaten spor yapıyormuşsun yavaş da olsa sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin zateb
birisi daha bahsetmişBende anlamıyorum nasıl böyle bi saflık yaptım.
Hayır kilo da verdirmiyo
Ne ise yariyo çözemedim
YarmagülGel girelim nereye gireceksek .
Sözde çok pis gaza gelmiştim
Afrodit gibi olcaktim
Pişman edecektim önüme geleni falan
Gene yarmagul gibi takılıyorum
birisi daha bahsetmiş
hamile kalmadan önce ben de bahsettiği diyeti uyguladım ve leslie yaptım mükemmel kilo verdiriyor
sabahları 2 yumurta, bol yeşillik, fıstık veya ceviz, peynir ve zeytin
akşamları da et ve çorba ile gayet de doyarak çok güzel kilo verdim eğer diyetisyene gitme şansın yoksa tavsiye ederim.
Cok normal çünkü kilo vermek için yemek yemeniz lazim. Eger bir ates yakmak istiyorsaniz, sürekli üzerine birseyler atarsiniz degil mi, ates sönmesin diye. Vücüdda buna benzer birsey.
Metabolizmanizi degerlendirmek istiyorsaniz bu shake'leri lütfen birakin. Hem sagliga zararli, hem gördügünüz gibi fayda etmiyor. En sagliklisi her iki saatte birsey yemek. Az fakat her iki saatte yiyin. Sabah kahvaltinizi güzel yapin. Ondan mesela iki saat sonra yogurt yiyin, meyve yiyin, ceviz yiyin,...
Yapmaniz gereken diyet degil, yemek stilinizi ve hayat tarzinizi degistirmektir.
Tartilmak icin 1 ay bekleyin. Ben kilo almaya calisirken ilk spora basladigimda haftalik tartiya cikiliyordu ama ben istemedim ve 1 ay sonra ciktim. Alamadiysam moralim bozulmasin diye :) Her bunye farkli. Ay sonunda sadece 2 kilo alabilmistim 6 ogun micana kadar yiyordum ustelik ama surec yavas ilerledi. Belki sizin de yavas olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?