Bana bi bakın pliiiizzzzz

Diyetisyen asla kötüdür demiyorum ama kişisel tecrübeme dayanarak ömrümde bir kere diyetisyene gittim yapamadım çünkü ben kurallarla yaşayan biri değilim. Benim de insulin direncim var. İlaca yeni başladım. Kilo aldıkça insülin direnci artar. Dengeyi tutturmak için kilo vermek gerekir.

Buna rağmen kk de 18 erkilo verdim. Bir uc sene önce biri de bu sene. Olmuyor diye bi si yok ama disiplin şart.

İnsülin direncin varsa aylık kilo vermen 2-3 kilo olur iyi bi diyetle

Bitki çayları insanları aldatıcı çaylara boşuna para ve zaman harcama

Asidik yapıdakilerden pirinçten beyaz undan uzak dur

Sabah yağ eklenmemiş tatlı olmayan iyi bi kahvaltı öğlen ızgara etin akşamda 7-8 yemek kaşığı sebze yemeği ve bir kase çorbayla aralarda ceviz yoğurt yiyerek gayette güzel kilo verebilirsin
Hem yağdan gider hem yaşam şekli haline gelir

slimline tea mı?

Ben o shake ile 1 ayda 4 kilo verdim sonra biraktim
Insilun direnci yuzunden veremiyor olabilirsin sekercim , bi diyetisyene git
Esim diyetisyene basladi 1 ayda 7 kilo verdi

Ama bu sabır işi o içeceği de bırakın bence. Gayet onsuz ve bitki çayları olmadan da kilo verebilirsiniz.

Yani nasil deniyor bilmiyorum hep karistiririm sirt ustumu yuz ustumu hamgisi olacak sekilde bilmiyorum ama yuzum tavana donuk yat duz bisekilde kendini oyle alistir. Ben yillardir su lanet huyumdan vazgecemedigim icin 50 kiloyu gecemiyorum en fazla 55. Yediklerin oyle eriyorki sesi sana geliyor.

Ben detoksların çok faydasını gördüm. Şeyda coşkun’un karabuğday detoksu ve muz detoksu günde bir kilo verdirir her defasında.. İnstada Nilay keçeci’nin kabak detoksu üç günde iki kilo verdirmişti. Şimdi de yoğurt-hurma detoksu yapıyorum iki günde bi kilo gitti üçüncü günü yapıp bırakıcam. Böyle böyle eksiliyor bende kilolar. Herkesin yöntemi farklı ama açlığa dayanabiliyorsanız detoksları tavsiye ederim kısa süreli ve etkisini hissettiren yöntemler. Birde youtube’da erdem taşkınsu’nun bilinçli kilo verme meditasyonu var onu bikaç gün dinledim detoks yapmadığım zamanlarda verdiğim kiloları koruyabilmek adına bilincimi ve irademi çok güzel etkiledi. On kilo daha vermem lazım aynı kararlılık ve sabırla devam ediyorum:) umarım sizde kendinize uyan yöntemi bulup kurtulursunuz fazlalıklarınızdan..

O dediğin şeylerden fayda bulan görmedim. En azından uzun vadede. En son bir tanıdık kullanıyor du bide bunu satan üst düzey bidibidilari vardi onlarla her amaca ulaşmada yahu bu kadın sana bunu satıyor ama kendisi kilolu ne alaka diyordumki kilo veren arkadaş birşeyin farkında değildi. Özellikle yüzden çökmeye başladı. Ve vücudu bicimsiz bir hal alıyordu. Yani sağlıksız kilo verdigi meydandaydı derken çok kisa sure sonra kilo aldı.

Sana tavsiyem iyi bir diyetisyene git. Istanbuldaysan bir diyetisyen var bildiğim. Damak tadına gore liste veriyor. Ilk iki hafta listeye dakik olarak uy. Zatenccanın sıradaki ogunu bile istemiyor ama yemek zorundasın. Kebap hamburger lahmacun yasak degil. Ben ilk aydan sonra 1 kere yarım lahmacun yedim ama midem okadar kuculmuştüki o bile doymama yetti. Sıradaki kontrolde suçlu suçlu dayanamadim yarım lahmacun yedim dedim. Oda ne varki yasak değil 2 lahmacun yiyebilirsin dediğinde sok olmuştum. Bir durum bol salata ayran olarak yine menü veriyor. Sadece saatlere uy. Zaten iş saatlerini yemek yiyebileceğiniz saatleri soruyor. Nelerden vazgecemezsiniz soruyor. Balığı sınırsız yiyordum mesela dün yemeği abarttıysam ertesi gün öğlen sebze akşam balık yiyordum. 74 kilodan 53 e düştüm. Eşim yediklerime bakıyor. Yahu sen baya benden fazla yerken kilo veriyorsun sana büyü mu yapıyor bu kadın derdi.

Kilo alma nedenimiz sadece ara öğün yapmamamız. 1 ara öğün kaçınca akşam ne abur cucbur yiyecegimi şaşıyor dum. Ozaman anladım ki yememek degil sık sık ve zamanlı dengeli yemek. Gunde 1 öğün yiyerek74 kilo olan ben 6 7 öğün yiyerek 53 kilo olmuştum

Onu içip zayıfladığını idda eden biri var sevmem kendini ama duydum onla zayıflamış mış mış neyse de kadının alt vücut 34beden üst vücut 40 kadında bi orantısızlık var okulda hergün görüyorum kadınada gıcığım havuç gibi kendi de dikkatimi çekiyo üstü kalın altı ince
Kiloyu orantılı vermek de önemli bence umarım başarırsın canım ama acele etme spora da başlamışsın ilk ay verememen bormal bence kafaya takma ve sürekli beyninde açım şu olsa yesem deme zaten bunları diyen beynin değil onu ele geçiren miden
Mkendine güven başaracaksın

O dediğiniz ürünlerle olmaz. Evet verirsiniz ama bıraktığınız anda geri alırsınız.
Önce diyetisyen şart. Param yok derseniz. Kahvaltı şart
Yemek olayını düzene oturturmalısınız
Kalori hesabı yapın.
Detoks yapabilirsiniz (Kabak detoksu tercihimdir)
Ödem atıcı sıvılar tüketin.
Akşam en geç 19:00 dan sonra aslında 18:00 olmalı birşey yememeye çalışın .çok açıkırsanız Türk kahvesi tüketin
Sabah kahvaltısını kendine öğlen yemeğini arkadaşına akşam yemeğini düşmanına ısmarlar gibi yemelisin
Yoğurt içine pul biber limon yiyin.
Hareket kısmı zaten sporla yapılıyor.
Durmadan tartılmayın moraliniz bozulur.
Aç kalınması tehlikedir. Kiloyu yağdan vermeye bakın. Kaslarınızı kaybetmeyin.
Öncelikle bu iş sabır işi. Kaç kg vermeniz gerekiyor ?

Aynı durumdayım ama yaşım 46
63 kg yum 55 olmam lazım.Kelin ilacı hesabı benimki

Kolaylıklar dilerim

İçmeyin o zayıflama ürünlerini, metabolizmanızla ve sağlığınızla oynamayın
Bir diyetisyene danışmak en temizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…