- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi jellybonbon
-
öyle bir gece aslında yok..
yanı herıfın amacı bazı arkadasların da dedıgı gıbı senı kendıyle beraber olmak konusunda psıkolojık baskı altına almak...
sen buna karsı cıktıgında verecegı cevap muhtemelen" madem baskasıyla olmamı ıstemıyorsun senınle bırlkte olalım" buna sızın verdıgınız cevap hayır olmalı cunku kendısının uçkurunun derdınde oldugu ayan beyan ortada sızı sevdgı falan yok..
Bunun arkasından gelecek olan cumlecıkler de aynen soyle " sen benı sevmıyorsun ılgı gostermıyorsun madem sevıyorsun baskalarına gıtmemı ıstemıosun bana olan sevgını ıspat et"
senın sevgını ve zaaflarını kullanıp senı kırletıp ( kırletıp dıyorum cunku bu masumane bır ıstek degıl tamamen uçkurunun derdinde olan haysıyetsız herıfın ıgrenc bır ıstegı olarak goruyorum ) bır kenara atacak. sonra sana " zorladım mı bunun ıcın senı sen kendın ıstedın" dıyecek. sonra sende hangı " zarını" (!)dıktırmek ıcın jınekolog arayacaksın..!!
uyan annem uyan..!
aynı gece ikimizde izinli olalım sende bana müsade et de ...
kızlar 4 gün önce ayrıldım kendisinden
Merak ettim nasıl gelişti..
normal buluştugumuz bi gün kendisinin bahsettiği durumu normal karşılaşamadığımı ve önümüzde uzun bi süreç oldugundan dolayı bunun bana güvensizlik verdiğini söyledim. bi ilşkinin temellerini de güvenin oluşturduğunu söyledim bu şekilde bi konuşma oldu o ise onu yanlış anladığımı ve tamamen dalga amaçlı bunu söylediğini söyledi ona rağmen ben ona ulaşamadığım her zaman aklıma tek bişey geleceğini söyledim ve bitirdik o da bağlanmamıştı belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?