"Bana bi gece müsade et" dedi

bas tekmeyi kuzum yaaa..
hadeeeeee yallahhhhhh de gitsin..
btün geceler onun olsun dolu dolu yaşasın boşwer

Arkadaş çok güzel izah etmiş. ayrıca eklemek istediğim bu adamın senle işi köprüyü geçene kadar... çok kaba olcak özür diliyorum ama bu şekilde baskıyla sana sahip olup hevesini aldıktan sonra tekmeyi basacak :26: bu adam böyle giderse sana tecavüze bile kalkışabilir biran önce ve yolu gitsin.

ay konuyu okuyunca aklıma arkadaşım geldi. onunda sevgilisi sırf 1 ay falan yani tam olarak 1 ay bile değil ayrı kaldıkları için gitmiş bi yerlere. bide gelmiş anlatmış. arkadaşımda bana anlatıyor böyle böyle yapmış bi ayrı kaldık diye dedi ağzım açık kaldı resmen ve hala da görüşüyolar.
yani çok büyük konuşmak istemem ammaa yani böyle bişeyi kaldıramazdım sanırım :26:

ileride evlenirsen sen hamile kalınca o zaman sen yine tam anlamıyla isteklerini karşılayamacaksın evliykende aynı şekilde aldatılırsın bu sana oyun oynuyor ben dürüstüm die nerden bilebiliriz ki aldatmadığını??????????? belki aldattı ama oyun oynuo ......

Şok oldum ben okur okumaz var mı böyle birşey ya Valla benimki bana lafını etse afedersiniz basarım kıçına tekmeyi yani gitsin kimle ne yapıyorsa yapsın.

şaka gibi yaa. tövbe tövbe.... Rabbim Allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın diyorum başkada birşey diyemiyorum...

Kızlar konu sahibi sevgilisini buna rağmen bırakacak gibi görünmüyor.
Çok safsın.....

Böyle bir iğrençlik olamaz.
Sakın bu adamla devam etmeyin. Sakın, sakın, sakın!
Bir gece müsade et ne demek ya...
Sizi sevmiyor, değer vermiyor size demek ki.
Kendinize biraz saygınız varsa devam etmeyin o ilişkiye...

Sen o 'bir' geceden sonra onun yüzüne nasıl bakacakmışsın acaba???Daha fazla zaman harcamayın derim bu şahısla..

ne demek bir gece müsade
ileried evlendiğinizde bebek beklediğin de
cinselliği yaşamayacak dönemlerde de sizden izin mi isteyecek.Bu rahatlığı kesinlikle tanımayın hayat cinsellikten,cinsel dürtülerden ibaret değil.

Merak ettim nasıl gelişti..

normal buluştugumuz bi gün kendisinin bahsettiği durumu normal karşılaşamadığımı ve önümüzde uzun bi süreç oldugundan dolayı bunun bana güvensizlik verdiğini söyledim. bi ilşkinin temellerini de güvenin oluşturduğunu söyledim bu şekilde bi konuşma oldu o ise onu yanlış anladığımı ve tamamen dalga amaçlı bunu söylediğini söyledi ona rağmen ben ona ulaşamadığım her zaman aklıma tek bişey geleceğini söyledim ve bitirdik o da bağlanmamıştı belli ki

canım bılıyorum muhakkak zordur ama uzulmemeye calıs.2 ay kısa bır sure.dalga amaclı mı soylemıs :) .sen kabul etseydın emınım cıddıye bınerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…