- Konu Sahibi jellybonbon
-
aynı gece ikimizde izinli olalım sende bana müsade et de ...
evet sen karşılık veremiyosun ve ben bunu yapıcam rızan olsun da öyle yapayım diyo yani rıza göstermesem de yapacak..
muhtemelen yapacagı zaman benim bu sefer haberim olmayacak ve ben ona ulaşamadığım her gece aklımaa bu konu gelip deli olucam.. bu şekilde yürütemem yani bu beni çok yıpratır
Allah Allah!!!
Çocuğun biri elalemin kadınıyla seks yapacak benden izin alacak ben de "hımmm ne cevap versem,acep izin versem mi vermesem mi?" diye düşünüp karar veremicem.
Buraya danışacam.
Ben buradaki cevapları okuyana kadar o çocuk kaç kadınla görüşür ruhum duymaz ayol!
"seni bi başkasına bırakmamı bekliyosun ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi sarılmamı aşkım dememi bekliyosun yani seni seviyorum ama bu durumu kendime kabul ettiremem sen bilirsin karar senin" ben bu şekilde karşılık verdim.. bizim onunla evlilik yolumuz çok uzun en az 3 sene 2 aylık süreçte bana bu şekilde bi soruyla gelmesi aklımı çok bulandırdı onun bi tercih süreci var ve ben bu süreç sonunda nasıl hareket etmem gerektiği konusunda buraya danışmak istedim. bi de açıkcası moralim çok bozuldu bi şekilde yazmak içimi dökmek istedim..
"seni bi başkasına bırakmamı bekliyosun ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi sarılmamı aşkım dememi bekliyosun yani seni seviyorum ama bu durumu kendime kabul ettiremem sen bilirsin karar senin" ben bu şekilde karşılık verdim.. bizim onunla evlilik yolumuz çok uzun en az 3 sene 2 aylık süreçte bana bu şekilde bi soruyla gelmesi aklımı çok bulandırdı onun bi tercih süreci var ve ben bu süreç sonunda nasıl hareket etmem gerektiği konusunda buraya danışmak istedim. bi de açıkcası moralim çok bozuldu bi şekilde yazmak içimi dökmek istedim..
aynen katılıyorum'sana bir gece değil bütün geceler için müsade veriyorum canım yolun açık ola' de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?