- Konu Sahibi jellybonbon
-
iyi geceler hanımlar
sanırım kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 aydır(2 ayın her günü görüştük) çıktığım kişi benden bi gece müsade istedi..
ne dicemi şaşırdım az cok 2 ayda yaşadık bişeyler ama onun bu taleplerine karşılık verebileceğim şeyler değildi elbette. şimdi ben bu taleplerini karşılayamadığım için benden müsade istiyor.. nasıl olacak anlam veremedim bu durumu bi ihtiyaç olarak göremiyorum sonuçta erkek de neyse kadında da aynı bu durum..
ne yani benden müsade istediği gecenin ertesinde ona karşı gülüp hiç bişey olmamış gibi aşkım dememi bekliyor..
kızlar napcamı bilemedim bana bi yol yordam gösterin bi fikir verin..
Bunu açık açık dile getirmiş olması bi yandan hoş bişey olsa da bir birliktelik varken bunu yapması hiç doğru değil.
Şöyle düşünüyorum,sana söylemeden yapmış olsaydı resmen aldatılmış ve ruhun duymamış olacaktı.
E söylemiş ama biraz dürüstlük abidesini oynamış. Ama dediğim gibi bi ilişki söz konusuysa eğer bunu yapması tamamen yanlış.
Ayy çıkamadım işin içinden yahu.Yazdıkça kafam karışıyo.
Sen ona ne dedin peki ? Müsade ettin mi ?
ohhaaa dıyorum baskada bır sey demıyrum canımiyi geceler hanımlar
sanırım kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 aydır(2 ayın her günü görüştük) çıktığım kişi benden bi gece müsade istedi..
ne dicemi şaşırdım az cok 2 ayda yaşadık bişeyler ama onun bu taleplerine karşılık verebileceğim şeyler değildi elbette. şimdi ben bu taleplerini karşılayamadığım için benden müsade istiyor.. nasıl olacak anlam veremedim bu durumu bi ihtiyaç olarak göremiyorum sonuçta erkek de neyse kadında da aynı bu durum..
ne yani benden müsade istediği gecenin ertesinde ona karşı gülüp hiç bişey olmamış gibi aşkım dememi bekliyor..
kızlar napcamı bilemedim bana bi yol yordam gösterin bi fikir verin..
Doğru mu anladım; yani biriyle ilişkiye girmek için senden izin mi istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?