Bana bi yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyor? :(

Ben sizin geçen konunuza yazmıştım. İlk buluşmanızda tokalaşırken yanağınızdan öpmesine aşırı tepki verdiğinizi söylemiştim.

Benim düşüncem bu adamın kesinlikle ciddi düşünmediği, hatta yakın zamanda böyle bir niyetinin asla olmadığı... Tabi ki kader, tabi ki zaman ne gösterir bilinmez ama evlenip ayrılmış birini ailem kesinlikle kabul etmez diyerek zaten gerçek düşüncesini size söylemişti. İleride işi ciddiye bindirmek istediğinizde de bu bahaneyi kesin olarak kullanacak. Benlik birşey yok aileme karşı çıkamam diyerek sorumluluğu onların üstüne atacak.

Kısmen haklısınız. Birbirini tanıma amaçlı görüşüyor olsanız bile insan birazda olsa ciddiye alınmak istiyor. Yalnız geçmişteki kötü tecrübelerinizi çok fazla karşı tarafa yansıtmayın bu erkek için itici oluyor. Benim ilişkimde öyle oldu en azından 🙄

Çok uzun yazmışım, sonuna kadar okuyanlara şimdiden teşekkürler :KK200:
Canım boşanıp kısa sürede evlenen bütün arkadaslarım istisnasız ayrıldı. Çünkü tek kriterleri tekrar onlarla evlenmeye ikna olmuş birini bulmuşken evlenmekti. Şu an 2.eşlerinden boşandılar.
O yüzden lütfen siz de önce tanımaya çalışın. Evlenmek bir amaç değil iyi giden bir ilişkinin sonucudur. Sizin önce o iyi giden mutlu ilişkiyi bulmanız lazım.
Ayrıca sana sarılmak istiyorum diyen birine verdiğiniz cevap da asırı saçma.

İnsan işin içindeyken belki görmeye bilir ama ben hissettiklerimi aktarayım . 2 ay olmuş nişanı atalı güvensizlik bağırıyor resmen. Neden ? Çünkü herkes bu nişanlılık süresini atlatıyor bir insan gerçekten sevdiği birisiyle nişanlanır yanlışmıyım? Peki hadi bir şekilde bitti bu ne hız . Hadi sizi sevdi bu da artı bir hız . Beğendi diyelim bu gayet normal ama ne kadar yeterli . Evlilikten bahsediyorsunuz. Şaka yapması hoş değil . Ciddi bir mevzu en başta bunu bilmeli senin ne istediğini yoksa eğlenip durursunuz . Sadece görüşümü yazdım . (Kınamıyorum)

Siz evlilik meraklisi gibi gorunseniz ne yazar? Saglam papuc bir adam nisanlisindan ayrilir ayrilmaz hemen sevgili bulmazdi.

İki kere yüz yüze görüştüğünüz bir adama ne kadar yükleniyorsunuz böyle? Adamın niyeti ciddidir ya da değildir bilemem ama siz onun gözünde evlilik delisi olarak görünüyorsunuz emin olabilirsiniz.

Türkiye'de bekarlık fazla abartiliyor.Toplum kaldirmiyor iste.
Sex&city karakterleri gibi bazi kadinlar. Özenti

Bizim gibi ortadogu ulkelerinde sevismek icin nikah şart. Ben özgürüm diyip basi seyleri denerseniz sonuclari iyi olmaz. Cevresindeki kadinlarda bekaret arayan erkek de bir acayip. birlikte oldugu erkek sayisini hatirlamayan slavik avrupali v.s bayan ile yildirim nikahi kıyıyor.

Konu sahibi.
Bu adam seninle ciddi dusunmuyor. Hayatindan cikar. Butun erkekler kotu degil. Yuva kurmak isteyen, egitimli, karakterli kisilik sahibi erkekler de var.

Seni cok ama cok iyi anliyorum. 2.evliligim. 6 yil aradan sonra evlendim.Hic umudum yoktu.

Kadinsin nihayetinde. Cinsel isteklerin var. Birine sarilip uyumak istiyorsun. Kendi mutfagin olsun, istedigin saatte uyan, bebegin olsun istiyorsun. Olacak. Allah tan iste yeter ki. Inan bu gunler gelip gececek. Gecmise aci bir tebessumle bakacaksin.

Simdi yapmadan gereken o adami silmen.

Bu adam ciddi değil demişler ama ben oyle düşünmüyorum...Yani bunu ancak sen tartabilirsin..

Bunun için adama şunu diyeceksin; senle birbirimizi daha tanıyacağız, daha cok yeniyiz ama baştan sunu soylemeliyim ki ben evlilik amacı ile görüşmek istiyorum. Olur veya olmaz o ayrı konu ama benim amacım yuva kurmak .

Bu sözü ettikten sonra adam direkt olarak sana söyleyecektir zaten...Eğer ben düşünmüyorum evlilik şu anda der ise hemen yolları ayırmalısın...İkna ederim deyip devam edersen, hiçbir.saygınlığın da kalmaz...

Bizim gibi ortadogu ulkelerinde sevismek icin nikah şart. Ben özgürüm diyip basi seyleri denerseniz sonuclari iyi olmaz. Cevresindeki kadinlarda bekaret arayan erkek de bir acayip. birlikte oldugu erkek sayisini hatirlamayan slavik avrupali v.s bayan ile yildirim nikahi kıyıyor.

Konu sahibi.
Bu adam seninle ciddi dusunmuyor. Hayatindan cikar. Butun erkekler kotu degil. Yuva kurmak isteyen, egitimli, karakterli kisilik sahibi erkekler de var.

Seni cok ama cok iyi anliyorum. 2.evliligim. 6 yil aradan sonra evlendim.Hic umudum yoktu.

Kadinsin nihayetinde. Cinsel isteklerin var. Birine sarilip uyumak istiyorsun. Kendi mutfagin olsun, istedigin saatte uyan, bebegin olsun istiyorsun. Olacak. Allah tan iste yeter ki. Inan bu gunler gelip gececek. Gecmise aci bir tebessumle bakacaksin.

Peki nasıl hissettiniz ciddi olmadığını? Henüz iki kere yüzyüze geldik, evet bazı kafa karıştırıcı şeyleri var ama daha bir ay oldu tanışalı

Bu adam ciddi değil demişler ama ben oyle düşünmüyorum...Yani bunu ancak sen tartabilirsin..

Bunun için adama şunu diyeceksin; senle birbirimizi daha tanıyacağız, daha cok yeniyiz ama baştan sunu soylemeliyim ki ben evlilik amacı ile görüşmek istiyorum. Olur veya olmaz o ayrı konu ama benim amacım yuva kurmak .

Bu sözü ettikten sonra adam direkt olarak sana söyleyecektir zaten...Eğer ben düşünmüyorum evlilik şu anda der ise hemen yolları ayırmalısın...İkna ederim deyip devam edersen, hiçbir.saygınlığın da kalmaz...
Bu pazar yine görüşcez, dediğiniz gibi konuşcam, ondan sonra zaten belli olur. Çok teşekkür ederim bu yapıcı yardımsever yorumunuz iÇin :KK200:

Bu pazar yine görüşcez, dediğiniz gibi konuşcam, ondan sonra zaten belli olur. Çok teşekkür ederim bu yapıcı yardımsever yorumunuz iÇin :KK200:

İmalara, triplere kafa yormaya gerek yok...Direkt aynen boyle de lütfen...Sonucta senle evlenmek istiyorum demiyceksin, benim hayattaki amacım bu diyeceksin...o hedefle goruseceksen goruselim diyeceksin hepsi bu...

Peki nasıl hissettiniz ciddi olmadığını? Henüz iki kere yüzyüze geldik, evet bazı kafa karıştırıcı şeyleri var ama daha bir ay oldu tanışalı
Yazdiklarinizdan yola cikarak.
Kalbinin sesini dinle. Kapat gozlerini. Sen de biliyorsun ciddi olmadigini.
Karsina nice guzel adamlar cikacak. Az sabir. Bol dua.

1 ay bile olsa bastan konus arkadasim.
Her bulustugumuz ile evlenecek degiliz de, kimsenin zamanimizi almaya kalbimizi kirmaya vakti ve haddi yok.
Evlilik niyetiyle gorusursun. Baktin kafana yatmadi hareketleri dusunceleri yolunu ayirirsin..
Yillarini çalmasina izin verme.
Hayallerini hedeflerini kendisiyle paylas..

Evlilik meraklisi olmak kotu birsey degil ki. Elinizde mesleginiz isiniz var ise neden olmasin.

Insan sosyal bir varliktir. Yalniz Allah a mahsustur.

1 ay bile olsa bastan konus arkadasim.
Her bulustugumuz ile evlenecek degiliz de, kimsenin zamanimizi almaya kalbimizi kirmaya vakti ve haddi yok.
Evlilik niyetiyle gorusursun. Baktin kafana yatmadi hareketleri dusunceleri yolunu ayirirsin..
Yillarini çalmasina izin verme.
Hayallerini hedeflerini kendisiyle paylas..

Evlilik meraklisi olmak kotu birsey degil ki. Elinizde mesleginiz isiniz var ise neden olmasin.

Insan sosyal bir varliktir. Yalniz Allah a mahsustur.

Evlilik isteyince niyetini bastan soylemek bence en dogrusu...Acaba o da ciddi.düşünecek mi diye aylarca bekleyip zaman kaybetmektense ama nedense bizim ülkede "evlilik meraklısı" diye dalga geçerler...Erkeklerde de var cok evlenmek isteyen ama onlara boyle denmez, hatta takdirle karsılanır çok istiyor ama kız bulamıyor diye...

2 kere görüştüğün biri ile mi yakınlaştın ? Ve niyetini merak ediyorsun niyeti iyi olsa bile 2 görüşmede bukadar yakın davranan bir bayana kârşı kötüye evrilebilir neticede erkek milleti güven olmaz.

Konu sahibi.

Sevişmek özentilik mi? Siz iki evliliğinizde de sevişmediniz sanırım, özentilik olarak adlandırdığınıza göre.

Adam nişanlısından ayrılalı daha iki ay olmuş, ciddiyim dese bile bu sağlıklı bir ciddiyet olmaz. Samimi olmaz büyük ihtimalle seni kandırır ya da ilk bulduğuyla evlenecek kafadadır ve bu durum sağlıklı bir ilişkiniz olmayacağını gösterir

Sevişmek özentilik mi? Siz iki evliliğinizde de sevişmediniz sanırım, özentilik olarak adlandırdığınıza göre.
Benim evliligimle ne alakasi var?
Turkiye gibi bir ortadogu cukurunda bir kadini sokakta öpülemez. Ayıptır. Ama dayak atilabilir. Hak etmistir.
Bu kafa yapisina sahip ilkel toplum bunu kaldirmiyor iste.
Turkiye sadece Ege bölgesinden ya da sizin cevrenizden ibaret degil.
Özentiler. Cunku o kadinlarin yasadiklari toplumun dinamikleri baska, bizim gerceklerimiz bambaska.
Ilk kez regl oldu diye kutlama yapan , kiziyla gurur duyan medeni bir fertler ile oglu sünnet oldugunda herkese duyuran yobaz kafalar bir degil. Bu cografyada kadin olmak eksikliktir.

siz boşanmış olmanıza çok takmışsınız. boşanmış olmasaydınız da sanki adamın evlilik gibi bir niyeti olmayacaktı gibi geliyor. nişandan daha yeni ayrılmış. takılacak, kendisine iyi gelecek birini istiyor. yanlış anlamayın kötü niyetli demiyorum. sadece beklentileriniz farklı. bir de bana pek olgun biri gibi gelmedi. hareketleri çocukça.

Back
X