bana bir akıl gerek

Aslında gamsız ol diyor ama ben o kadar da gamsız biri olduğunu dusunmuyorum nedense.
Yani ona göre hayat hırslardan ibaret değil.O spontane seviyor.
Banada olmazmış gibi geliyor nedense.

Denersin. .
Olmadı veda ..

Bilmiyorum şuan dışarıda.Ben iyi eğlenceler gorusuruz dedim akşamustu 6 gibi. Ve daha eve gitmedi.
Bardır,pubdır gezmiyor ben çok güven problemi yaşayan bir insan olmama rağmen güveniyorum da bu çocuğa .
Zaman ne gösterir bilmem.Ama içimden bir his zaten olmayacak diyor,umutlanma diyor.
Hayırlısı olsun diye tüm dualarım.Ve dediğiniz gibi ancak ve ancak zamanla anlayabilirim
Kendini sakin kaptrma o zmn.bide bu saatte cafe de olsa kimlerle takiliyo

İyi günler bayanlar.Burayı geçte olsa keşfedebildim.Son 1 haftadır takipteyim.Belki daha önce yazsam daha çok faydasını görürdüm ve hata yapmazdım.
Derdime gelecek olursam.Biraz geriden başlasam daha iyi ifade edebilirim kendimi diye düşünüyorum.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Üniversitede okuyorum.Üniversitede arkadaş ortamından biriyle tanıştırıldım 2 sene önce ve sevgili olduk.Bu kişi insan bile diyemeyeceğim ona bir ilişkide en kötü neler olabilirse yaşattı bana.Çocuk muydum geç farkettim, gözüm mü kördü göremedim bilemiyorum.İlk 6 ay sorunsuzken 6.aydan sonra sorunlar başladı hakaretler,yalanlar.. Ve 1 sene dolmamışken bıçak gibi kestim attım ,çok geç yapılan bir hamleydi ve çok zarar gördüm.
Psikolojim bozuldu.Ve insanlara inancını kaybetmiş,bir daha kimseye guvenemeyecek biri haline geldim.Tam 10 aydır hiç kimseye birşey hissetmedim.Kendimi toparladım.Güçlendim ve artık nerde dur denilmesi gerektiğini öğrenen biri oldum.
Bana kızabilirsiniz 5 ay boyunca neden Çektin diye ama inanın bilmiyorum.Şimdi bakınca kendime kızıyorum ne kadar körmüşüm ne kadar safmışım diye.
Onsuz yapamam gibi geliyordu,ondan sonra kimse olmayacakmış gibi. Sevmesine sevmiyordum artık onu ama sevme yetimi de kaybetmiş gibiydim.
Tekrar biriyle flört etmek yada birine kendimi anlatmak inanılmaz zor geliyordu.
Ta ki..
2 hafta öncesine kadar.
Aynı okulda hatta aynı fakültede olduğum bundan 4 sene önce okula başlamamışken henüz arkadaşımın bir arkadaşıyla tanıştırıldım.Bizim okulda üst dönemdeydi.Yardımcı olur ilk sene diyerek tanışmıştık.Okul başladı birkac hafta görüştük ve ondan sonra sohbetimiz kesildi.Zaten ben ikinci öğretimdim oda birinci öğretim.Yani görüşemedik hiç o zamandan sonra..
2 hafta önce bana facebook üzerinden nasılsın diye yazmasıyla sohbet etmeye başladık.Neredeyse hergün sohbet ediyoruz.Henüz yüzyüze görüşemedik. Ama haftaya yada bu haftasonu buluşmak gibi bir planımız var.Kızlar size gözlemlediklerimi yazmak ve sizden akıl almak istiyorum.Bundan sonra hata yapmak istemiyorum.Düzgün adımlar atmak istiyorum.
Artıları:
Yardımsever
İyi bir ailesi var
Saygılı
İdealleri olan biri
Yüzü,hareketleri düzgün olan biri

Eksileri: Dışarı çıktığında geç saatlere kadar duruyor.Beni ilgilendirmez tabi ama ileride olası bir ilişki durumunda devam etmesini istemem.
Gamsız olmaktan bahsediyor sürekli.Örneğin bana sürekli hayat telaşı olmaz,sen kendini çok uzuyorsun biraz gamsız ol diyor.
Çok fazla duygusal olduğunu düşünmüyorum.

Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım açıkçası ama hatalı bir hamle yapmak istemiyorum. Sizce tavrım ne olmalı,nasıl davranmalıyım?
Çok uzun oldu kusura bakmayın.

canım kötü özellik olarak yazdığın gamsız olmak bence dünyanın en iyi şeyi
fazla takmayacaksın
daha çocukla görüşmeden bu kadar detaylı ve kontrolcü tutumun bence karşındakine yansımış

tabiki ölç tart ama bi görüş bi kaç sefer

canım kötü özellik olarak yazdığın gamsız olmak bence dünyanın en iyi şeyi
fazla takmayacaksın
daha çocukla görüşmeden bu kadar detaylı ve kontrolcü tutumun bence karşındakine yansımış

tabiki ölç tart ama bi görüş bi kaç sefer
Beni fazla duygusal bulduğundan gamsız ol uzulme bu kadar dedi.
Bilmiyorum neler olacak.Birşeylee hissediyorum ama kendimi frenliyorum şuan.

Kendini sakin kaptrma o zmn.bide bu saatte cafe de olsa kimlerle takiliyo
Bana bir erkek arkadaşıyla buluşacağını onun sevgilisi geleceğini ve sevgilisinin arkadaşınında geleceğini birlikte oturacaklarını soyledi.Saat 8 gibi beni de davet etti.Gel birlikte oturalım yada seninle ikimiz olalım sen seç dedi. Bende arkadaşının sevgilisinin arkadaşının bayan olabileceği resmen çift buluşması gibi olabileceğini dusunerek ufak çaplı bir kıskançlık yaşadım ama asla belli etmedim.Kusura bakma gelmek istemiyorum dedim kibarca.
Ha kızlar gecede onlarla mıydı bilmiyorum,ihtimal vermiyorum buna.
Ben normalde baya kıskanç bir insanım.Ama güveniyorum da bu çocuğa.Karakterini az çok bildiğimden.Hadi ortam yapalım,eller havaya tarzı biri değil.
Ama dünden beri ne o mesaj attı ne de ben.
Ben artık bir adım geri çekilme kararı aldım üzülmemek adına.Birşey istiyorsa o çabalar zaten.

Bana bir erkek arkadaşıyla buluşacağını onun sevgilisi geleceğini ve sevgilisinin arkadaşınında geleceğini birlikte oturacaklarını soyledi.Saat 8 gibi beni de davet etti.Gel birlikte oturalım yada seninle ikimiz olalım sen seç dedi. Bende arkadaşının sevgilisinin arkadaşının bayan olabileceği resmen çift buluşması gibi olabileceğini dusunerek ufak çaplı bir kıskançlık yaşadım ama asla belli etmedim.Kusura bakma gelmek istemiyorum dedim kibarca.
Ha kızlar gecede onlarla mıydı bilmiyorum,ihtimal vermiyorum buna.
Ben normalde baya kıskanç bir insanım.Ama güveniyorum da bu çocuğa.Karakterini az çok bildiğimden.Hadi ortam yapalım,eller havaya tarzı biri değil.
Ama dünden beri ne o mesaj attı ne de ben.
Ben artık bir adım geri çekilme kararı aldım üzülmemek adına.Birşey istiyorsa o çabalar zaten.
O saatte diaarda olan birinin bu saatte uyuyo olmasi lazim o yyzden msj atmamistir.suz suan birbirinizi tanima asamasnda msnz yoksa sadece arkadas gibi mi..eger baslmak gbi bi niyetteyse o arkadas bence ceki duzen vermeli biraz hayatina.tamam 12 ye kdr fln anlarim ama sabah karsi eve gelmesi hic hos bi durum degil.bence tavrini koy cunku nasil baslarsa oyle gider.kiskamcim diosun sen.guvendgni soyluyorsun ama bu durum hic hosuna gitmiyo ki uzuluyosun.bencede geri adim at bakalim ne yapacak gorusmek icinde israr ederse rahatsiz oldugun durumlari dile getr bence zaten seni kaybetmek istemiyosa dinler ama yok hala ayniysa yoluna bak derim.kendini uzme kimseyede guvenme asla..

O saatte diaarda olan birinin bu saatte uyuyo olmasi lazim o yyzden msj atmamistir.suz suan birbirinizi tanima asamasnda msnz yoksa sadece arkadas gibi mi..eger baslmak gbi bi niyetteyse o arkadas bence ceki duzen vermeli biraz hayatina.tamam 12 ye kdr fln anlarim ama sabah karsi eve gelmesi hic hos bi durum degil.bence tavrini koy cunku nasil baslarsa oyle gider.kiskamcim diosun sen.guvendgni soyluyorsun ama bu durum hic hosuna gitmiyo ki uzuluyosun.bencede geri adim at bakalim ne yapacak gorusmek icinde israr ederse rahatsiz oldugun durumlari dile getr bence zaten seni kaybetmek istemiyosa dinler ama yok hala ayniysa yoluna bak derim.kendini uzme kimseyede guvenme asla..
Şuan arkadaş gibiyiz sanki ama arkadaşlarımla otururken davet ettiğimde keşke gelebilsem arkadaşlarınla tanışmayı çok isterim ama araba şuan annemde dedi.Hani bilmiyorum bütün arkadaşlarına mı bu şekilde yaklaşıyor yoksa yakın bir hali mi var çözemedim.
Artık tüm hamleleri ondan bekleyeceğim.
Bir de hani dışarı çıkması hakkında yorum yapmak istemiyorum belki o beni ilişki anlamında değil arkadaş anlamında görüyor.
Sanane dese diyecek tek kelimem yok.Gerçi öyle diyecek bir insan da değil.
Zamana bıraktım,eskisi gibi üzülmek istemiyorum.
Birşeyler olacaksa o adımlar atmalı artık

Şuan arkadaş gibiyiz sanki ama arkadaşlarımla otururken davet ettiğimde keşke gelebilsem arkadaşlarınla tanışmayı çok isterim ama araba şuan annemde dedi.Hani bilmiyorum bütün arkadaşlarına mı bu şekilde yaklaşıyor yoksa yakın bir hali mi var çözemedim.
Artık tüm hamleleri ondan bekleyeceğim.
Bir de hani dışarı çıkması hakkında yorum yapmak istemiyorum belki o beni ilişki anlamında değil arkadaş anlamında görüyor.
Sanane dese diyecek tek kelimem yok.Gerçi öyle diyecek bir insan da değil.
Zamana bıraktım,eskisi gibi üzülmek istemiyorum.
Birşeyler olacaksa o adımlar atmalı artık
Haklisin bundan sonraki adimlari ondan bekle ama guveniyorum demissin bence guvenme erkek milletine guven olmaz..seni inandrmk adina herseyi yaparlar.

Back
X