Bana bir akıl medet..

Benim doktor bir arkadasim vardi...cocuk annem babam illa doktor es istiyor diyordu.takintilari var...bu cocuktada bu olabilir...annesi babasida doktor birde....bu tanidigimin ailesi doktor degildi..ben cok sasirmistim...amanm essek kadar adam anasinin sözünü dinliyorsa dinlesin salla.üstüne dusme gururlu ol...kimse icin kendini dusurme...benden sana tavsiye.....

doktor sevgili zormuş öğrendik...

asker sevgilide zordur o zaman...polis sevgilide zordur....bunlarında nöbeti vs çalışma koşullarına değinmeye gerek yok heralde akşama kadar amirlerden azar işitip sevgilisine aslan kesilir bunlar...

avukat sevgilide zordur...adam konuşmaktan bıkar yanına gelince 2laf edemezsiniz....öğretmen sevgilide zordur bee...sanki karşısında çocuk varmış gibi her an her dakika eğitici şekilde konuşur.parmanı kaldırmadan söz hakkı vermez falan...

işşiz sevgilide zordur ama bak o en zorudur işte...vakti çoktur ama parası yoktur.e hep sen ödeyemezsin ya hesabı...

eee ne kaldı geriye sevgili yapmayalım biz oda olmaz tabi hayat zor napalım sıkılır insan yaa

sevgilinin her türlüsü zordur da sizde sadece zor olan şey doktor bey değil ama sizin aşkınızda zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…