Bana bir akıl medet..

Adam ayrilmak istiyor acik net..demistir ilerde neler cikar karsima niye simdiden kendimi baglayayim...sanada ayak yapiyor yok seviyorum bilmem ne...seven adam böyle konusmaz....birde acik kapi birakiyor hani kimseyi bulamazsam donerim sen bir köşede kal diye...benimde vardi arkadaşlarım tusa hazirlanan..evet cok zor ama zeki olana pekde zor degil...kapasite meselesi birazda...rahat rahat kazananlar var..Benim bir kiz arkadasim bu sene kazandı ve hemen nisanlandi sevgilisiyle..uzmanligini bitirmeden evlenicekler...Yani oda doktor buda doktor...cocuk bahane bulmus salla bunu sen...

Kardeş sen ne okuyorsun ya da mesleğin nedir .Doktor ana babaları genelde kendilerine göre daha az kariyerli insanları evlatlarına layık görmez ve baskı yaparlar .Bir araştır eğer öyleyse sana diyemiyordur adam gururunuz incinmesin diye .Yokla bir ağzını

"Seviyorum ama bağlanmak istemiyorum" demesi esas niyeti...

"Sen bitir, gençliğini harcama" da dramatik cümlelerle sorumluluk ve vicdan azabından kaçma seremonisi...

Aynen boyle dusundum ben de, ben seninle evlenmek istemiyorum, gencligini benim pesimde heba etme demek bence bu.

Tus çok ağır ve önemli bir sınav.

O da bu dönemde bir ilişki götüremeyebilir. Stresini biliyorum onun.

Kaldı ki sonrasında da çok rahat olacağın söylenemez. Zaten bir de geçemezse daha da çıkmaza girersiniz.

Bir de bağlanmak istemediğini söylerken sana kibarca yol vermiş.

Aynen boyle dusundum ben de, ben seninle evlenmek istemiyorum, gencligini benim pesimde heba etme demek bence bu.

Ben de okuyorum evet bir tıp kadar ağır değil bölümüm klinik psikoloji alanında birlikte de çalışabilirdik herneyse.

Bitirdim arkadaşlar hem de okkalı bir mesajla whatsappa girip çıkıyor mesajımı da görmüştür eminim 2 saat oldu hala bir cevap yok. Ya tenezzül etmiyor ya da ne desem diye düşünüyordur. Ya da başka birini çooktan bulmuştur ne diyeyim gerçekten sevip sevmediğini görücem kime güvenilir artık hiç bilmiyorum

Hayirlisi olsun kardes, uzulme desek de bos biliyorum.

Bir an bos bulunup dusundugumu dusundugum gibi acikca yazdim ama simdi pismanim keske yumusatip yazsaydim diye. Umarim sizi uzmemisimdir.

eline koluna sağlık .Boşver ya
kendinize göre mütavazı iyi bir adam bulun

Hayirlisi olsun kardes, uzulme desek de bos biliyorum.

Bir an bos bulunup dusundugumu dusundugum gibi acikca yazdim ama simdi pismanim keske yumusatip yazsaydim diye. Umarim sizi uzmemisimdir.

Yok est. öyle düşünmeyin bunları ben de biliyordum ama ne biliyim konduramıyordum.

eline koluna sağlık .Boşver ya
kendinize göre mütavazı iyi bir adam bulun

Sonradan anlıyor insan işte hani elde edene kadar gösterilen davranışlar var ya cicim bicim ayları dedikleri süre insan tamam aradığım bu diyor gerçek yüzünü hemen göremiyor. Göndereceği cevap için heyecan duymuyorum merak ta etmiyorum artık ailesi de kendiside mutlu olsun kariyerin zirvesini yapsın.

herkes kendi derdine yansın boşver .Sizin bir hatanız yoksa ilerde zaten kafasını taşlara vurur ama iş işten geçmiş olur siz de sizi hakeden bir adamla mutlu olmuşsunuzdur bile .

Sevgi deyince benim aklıma bağlılık gelir.
Bağlanmadan sevmek mi olurmuş?

Sen bırak bitir demek bu hazin sonun sorumluluğunu benim omuzlarıma yıkma demek..

tusu kazanamayanlar pratisyen hekim oalrak hayatlarını sürdürüyolar yani doktorlar branş kazanıp uzman doktor olabilmek adına sınava girerler yani adam gerçekten doktor..(ufak bi bilgilendirme yapayım dedim)
ben bir lisede müdür yardımcısıyım.. pratisyen hekim benden fazla maaş almıyor... bu mantıkla ben de mi kulağa hoş geliyorum?

Çocuk kibarca ...... çekmiş . Daha neyi düşünüyorsun . Önümü kapatma dr. Olcam senden daha güzel bissürü kızla takılcam bi çekil demiş . Onurlu olcan beni istemeyeni ben bir yıl öncesinden istemem deyip , sevmediğini kabul edicen

Offf zerrin offff . İşte bu kızlar böyle kendini paraladıkça ..

ben bir lisede müdür yardımcısıyım.. pratisyen hekim benden fazla maaş almıyor... bu mantıkla ben de mi kulağa hoş geliyorum?
işin kulağında değilim diyeceğimi zaten dedim senin mesajında bildiğin bir yanlışı düzelttim o kadar yoksa konu ile alakadar mesajım az geride duruyor stabil vaziyette...

Offf zerrin offff . İşte bu kızlar böyle kendini paraladıkça ..
Adamlarin egosu sismesin kimin sissin...kiz gibi nazlaniyor artik erkek milleti..aslinda senide seviyorum amaa baskasida olabilir miy miy hepsi...nazini cekicek buluyor bir kac tane iste onlarada cektiriyor...

Adamlarin egosu sismesin kimin sissin...kiz gibi nazlaniyor artik erkek milleti..aslinda senide seviyorum amaa baskasida olabilir miy miy hepsi...nazini cekicek buluyor bir kac tane iste onlarada cektiriyor...
Aynen aynen ! Ben çok dertliyim bu kızlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…