bu sinav gecici bsy degilmi? hazirlansin, az gorusun, halletsin sinavi..Sevgili arkadaşlar daha önceden size durumumu anlatmıştım lakin yine yeniden yardımınıza ihtiyacım var. Doktor sevgili kulağa hoş geliyor dimiAma gelin bir de bunu bana sorun hiç de kolay değilmiş hem de hiç aylardır sorunlarla boğuşuyorum onun nöbetleri benim stajım derken sosyal hayat hiç yok denecek kadar aza indi. Herneyse bizim küçük bey bu yıl tusa hazırlanıyor kafasını kaldıramıyor başında iki doktor anne baba ikisi de çok disiplinli sürekli kavga ediyorlarmış evde bununla elinden tel düşmüyor vs diye bunalmış artık ders çalışamadığını anladım böylelikle. Ben ona kötülüğüm dokunsun istemiyorum dün biraz tartıştık ben ilgisizliğinden yakındım yakınmaz olaydım ailesiyle tartışmalarını filan anlattı. İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor ben senden başka birşey düşünemiyorum hayatım alt üst oldu diyor bana, bitmesini mi istiyorsun dedim hayır ama sen bitir gençliğin gidecek diyor bana dün akşamdan beri düşünüyorum seviyorum ama yıpranıyorum o da seviyor ama oda yıpranıyor stresi çok ayrı tabi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bitirmek istemiyorum ama böyle de devam etmiyor ikimiz de üzülüyoruz. Ara versem denedim daha önce olmadı sen bitir diyor üstüne basa basa artık dayanamıyorum sanırım bitireceğim o zaten gerçekten seviyorsa dayanamaz. Sevmek herşeye yetmiyor işte
Doktor sevgili kulağa hoş geliyor dimi...........
İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor
Lütfen hemen bel altına vurup da kızcağızın aklına başka başka şeyler getirmeyelim.sevipte bağlanmak istemeyen adam dost hayatı felsefesini benimseyebilir bir müddet sonra deyip kenara çekilirim..
Doktor sevgili benim kulagima hos gelmiyor orayi gecelim de sen bu cocuga biraz etiketi yuzunden baglanmissin gibime geldi.birbirinizi seviyorsaniz cocuk sana neden ömrünü tuketme benle diyor senle gelecek düşünmüyor bu cok scik...gelecek dusunen adam boyle konusur mu sacma...herkes bazi zorluklardan geciyor ayrica iliskilerinde bu ne ki.bence adam evlenmek istemiyor hemen birine baglanmak ..
art niyetle belaltı vurmuyorum bağlılığı sevmeyen erkeklerin genel itibari ile hayat felsefesi ortadadır ama konu sahibinin aklına başka şey getirmek gibi bir amacım olmadı aslında..doktor sevgilide işler nasıl yürür bilemem tabiLütfen hemen bel altına vurup da kızcağızın aklına başka başka şeyler getirmeyelim.
...............Saygılarımla.......................
Neyse biraz zaman ver üstüne düşme bakalim...yurt disina gitsede iliskiniz devam edebilir ayrica...bu sorun degil bence...doktorlarda butun kizlar bana tav olur gibi bir düşünce var ona kiziyorum ben ..birde tipide duzgunse ...o yuzden kulaga hoş geliyor vs deyince bende bunu yazdim....Bütün kizlar bana hayir diyemez diye havalara girip olur olmaz tipler rahatsizlik veriyor ...İnanın doktor olması hiç önemli değil. Bir hafta öncesine kadar evlilik planları yapan biriydi ama kariyerine de çok önem veren biri yurtdışı vs. bahsetti bana ben olmaz dedim istemedim oda bunun kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirtti ondan sonra bu konuşmalar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?