bana bir akıl veriiinnnn

zado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
13
0
1
5 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir çocuğum var fakat eşie olan sevgim git gide azalıyor eşim çok anlayışlı ve melek gibi bir insan ama artık yapamıyorum onu eskisi gibi istemiyorum (((((((((((((((((((((((((((((((((

Neden istemiyorsunuz?
eşimden yana hiç bir sebep yok aslına bakarsanız söylemeye ve hatta dillendirmeye bile utanıyorum ama sanırım başkasına ilgi duyuyorum daha kötsü ilgi duyduğm insanda evli. beni sakın kınamayın inanın bu durum hiç hoşuma gitmiyor kendimden nefret ediyorum kafam allak bullak geçer diye dualar ediyorum

o zaman eşinizden boşanın. Ondan sonra ne yaparsanız yapabilirsiniz. Dürüstlük önemli..

Kendisine acik sekilde durumu anlat derim
Baskasini severken birlikte kalmak haksizlik olur esine..
Ama direk birini seviyorum demek degil de , seni artik sevmiyorum falan dersen daha mi uygun olur acaba...
Allah yardimcin olsun zordur eminim..

Eşinize haksızlık etmeyin çocuğunuzada o kişininde size ilgisi varmı

Hayatinin yanlisini yapiyosun ama senin bilecegin bir is ..

Esin iyimis anlayisliymis .
Ama sen baska evli adama ilgi duyuyorsun , ne diyelim Allah islah etsin.

Bosan ve esinin gunahina girme!!

Siz artik bir annesiniz. Kendiniz icin degil cocugunuz icin yasamalisiniz daha cok.
Ilgi duydugunuz adam da evliymis. Ne beklentiniz var ondan? Olmamali. Ikiniz bosanip beraber olsaniz bile asla mutlu olmayacaksiniz. Acaba mutlu olur muyum, gibi bir dusunce gecmesin aklinizdan. Adim gibi biliyorum bunu.
Aklinizi basiniza alin. Esinizle vakit gecirmeye, onu sevmeye kendinizi zorlayin.

Ne olursa olsun durust olmayi sec lutfen ve esinden ayril.. Esin cok uzulecektir eminim ama boyle sevildigini dusunerek kanmasindan bin kat iyidir

Ya biz su an objektif bi sekilde konusabiliyoruz ama konu sahibi arkadas oyle olamaz..
Yapabilecegi bisey yok ki aşka engel olabilecek mi
Beklentisi olmasa bile ayrilmasi lazim..
Hayati hem kocasina hem kendisine zindan eder boyle devam ederse..
Valla Allah basa vermesin buyuk konusmaya gelmez

Kendisine acik sekilde durumu anlat derim
Baskasini severken birlikte kalmak haksizlik olur esine..
Ama direk birini seviyorum demek degil de , seni artik sevmiyorum falan dersen daha mi uygun olur acaba...
Allah yardimcin olsun zordur eminim..
peki anlatsa nolur ilgi duyduğu kişide evliymiş. onu ne yapacak

Böyle bir durumu eşinize anlatamazsınız tabii. Siz boşanmalısınız; başkasını seviyorken onun gözlerine bakmanız eşinize haksızlık olur. Ama karşınızdaki adam boşanır mı, bilemem. Siz evlenseniz mutlu olabilir misiniz, onu da bilemem. Ama lütfen eşlerinizi aldatmayın.

Geçici bir heves, heyecan... Elinizdekileri kaybetseniz, kaybettikleriniz kıymete biner, şuansa o hoşunuza giden adam ve hissettikleriniz kıymetli... Kocanızdan boşanmazsınız, kendi kendinize mutsuz ettiğinizle kalırsınız. İnsanoğlu en büyük kötülüğü kendine edermiş, sizinki de o hesap...

Hepiniz ayrı ayrı haklısıniz hiç böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile etmezdm ve hatta kınadığım insanlar oldu ilgi duydugum insanın haberi bile yok ben kendi kendime gelin güvey oldm sadece kafam çok karmaşık diye yazmak istedim belki söylediğiniz şeyler kafama dank ederde aklım başıma gelir

O saana karsı birsey hissediyor mu görüşüyormusunuz

O insan da evliyse sakın uzak dur .o adamın eşinin yerine koy kendini.biri senin eşine ilgi duysa bilsen bunu kocanı kaptırmamak için elinden geleni yaparsın .emin ol suan sevmediğini sandığın eşin için herseyi yaparsın.ikinizde evlisiniZ..unut gitsin .cocuğunla uğras hayatını onun eğitimine vakfet

Eşinizi fikren aldatma yoluna girmişsiniz
fiilen yapmadan eşinizden boşanın sonra ne yaparsanız yapın
ama evli bir insanın yuvasını yıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…