Çok utanıyorum çocuğumdan eşimden kendimden o insandan bile utanıyorum göz göze geldiğimiz zaman hem kalbim çarpıyor hemde utancimdan yerin dibine giriyorum sizin dediginiz gibi başka carem yokO insan da evliyse sakın uzak dur .o adamın eşinin yerine koy kendini.biri senin eşine ilgi duysa bilsen bunu kocanı kaptırmamak için elinden geleni yaparsın .emin ol suan sevmediğini sandığın eşin için herseyi yaparsın.ikinizde evlisiniZ..unut gitsin .cocuğunla uğras hayatını onun eğitimine vakfet
İŞTE MAALESEF BAZILARIMIZ DA BÖYLE !eşimden yana hiç bir sebep yok aslına bakarsanız söylemeye ve hatta dillendirmeye bile utanıyorum ama sanırım başkasına ilgi duyuyorum daha kötsü ilgi duyduğm insanda evli. beni sakın kınamayın inanın bu durum hiç hoşuma gitmiyor kendimden nefret ediyorum kafam allak bullak geçer diye dualar ediyorum
birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilimİŞTE MAALESEF BAZILARIMIZ DA BÖYLE !BU HOŞLANDIĞIN KİŞİ BENİM DE EŞİM OLABİLİRDİ AMA AND OLSUN Kİ YUVAMI YIKACAK OLURSAN DAVA ÜZERİNE DAVA AÇAR SANA LAYIĞINI BULDURURDUM
Empati yap...eşini hayal et, belki o da başka birinin karısını seni arzulağından çok daha fazla arzuluyordur, nereden biliyorsun? Ya da sen elini bıraktığın an, eşine seve seve kucak açıcak kadınlar vardır onun etrafında...ama o yuvam diye sadece gözü sizi görüyordur. Şimdilik??birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilim
vazgeçemiyorum,aşığım seviyorum olayını anlamıyorum ben.hayatta evlattan,ana babadan başka kimse vazgeçilmez değildir.birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilim
valla ne deseniz haklısınız dua ediyorum hemde sürekli gerçekten bu durumdan mutlu değilimAllah Allah ergen misiniz nesiniz?
Ne bu böyle?
Yok hoşlanıyorum,yok kalbim duracak,kendime engel olamıyorum,utanıyorum vs.
Koskoca kadına yakışıyor mu hiç bunlar!!!
Oturun da az dua edin,Rabbimin hazinesi geniş,affeder inşallah.
Boş kaldıkça insanoğlu sarpa sarıyor işte!
Çok sinirlendim akşam akşam!!!
adamı görmezsen için de kıpırdamaz,bu kadar basit....valla ne deseniz haklısınız dua ediyorum hemde sürekli gerçekten bu durumdan mutlu değilim
beni yanlış anladınız ben vazgeçemiyorum aşığım demiyorum evladımdan daha önemli değildir bir başkası sadece diyorum ki bu durum beni çok rahatsız ediyor nasıl kurtulabilirim bu iğrenç duygudan diye sizlere soruyorm yoksa kalkıpda o adama seni seviyorum gel beraber olalım diyecek değilm ölsem daha iyivazgeçemiyorum,aşığım seviyorum olayını anlamıyorum ben.hayatta evlattan,ana babadan başka kimse vazgeçilmez değildir.
çözümü biliyorsunuz aslında ama işinize gelmiyor yapmak..hissetiğiniz heyacan hoşunuza gidiyor.
yoksa diyeceğim şey basit,siz de düşünebilrsiniz kolayca..
adamı görmeyin görüşmeyin..eşinizle aşk tazeleyin..eski hislerinizi tekrar ortaya çıkarmaya çalışın...
olmuyosa da ayrılırsınız..
aşık olunan adamdan vazgeçmek zor ama ,düzgün bir kocadan vazgeçmek kolay öyle mi?
adamı görmezsen için de kıpırdamaz,bu kadar basit....
ben anlamıyorum ya,ailece görüştüğünüz,karı koca çocuklar beraber vakit geçirdiğiniz adamlara nasıl "erkek" gözüyle bakabiliyorsunuz ??
birzamanlar bende böyle düşünürdm ayıpsadığım birşeyin başıma gelmesi beni sinirsel olarak çökerttiadamı görmezsen için de kıpırdamaz,bu kadar basit....
ben anlamıyorum ya,ailece görüştüğünüz,karı koca çocuklar beraber vakit geçirdiğiniz adamlara nasıl "erkek" gözüyle bakabiliyorsunuz ??
nasıl kurtulurum bu duygudan demişsiniz...o zaman aşk meşk yok ortada...adamı görmeyin olsun bitsin.ama bu ruh durumundayken,o adam olmaz da başkası çekiverir ilginizi..beni yanlış anladınız ben vazgeçemiyorum aşığım demiyorum evladımdan daha önemli değildir bir başkası sadece diyorum ki bu durum beni çok rahatsız ediyor nasıl kurtulabilirim bu iğrenç duygudan diye sizlere soruyorm yoksa kalkıpda o adama seni seviyorum gel beraber olalım diyecek değilm ölsem daha iyi
o zaman mantığı duyguların önüne alın,bu kadar mı zor?birzamanlar bende böyle düşünürdm ayıpsadığım birşeyin başıma gelmesi beni sinirsel olarak çökertti
Bence bu durumun karşıdaki adamın tipiyle sempatısıyle konuşmasıyla kısacası kendisiyle alakası yok.Seni böyle yapan tek şey yasak elma muhabbeti.Sadece bu yoksa bence adama özel bişey oldugundan böyle degılsın. evliliğin monotonlaşmış heycan arayışındasın yakınındada o kişi oldugu için ona karşı böylesin.Yasak elma sana heycan vermiş sende heycanına yenilmişsin.birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilim
İnsanlar kimi zaman karşı cinste bazı özellikleri çok beğenebilir sizi yarglayamam bunun bilincinde olmanz da hoş.bence eşinize asla anlatmayn çocğnz ve aileniz için çabalayın eşinizin güzel özelliklerini ortaya çıkarn onlara yoğunlaşn sevdğnz birlikte aşkla bebek yaptğnz insanı düşünüp hayatnzı o şekilde yönlendirnbeni yanlış anladınız ben vazgeçemiyorum aşığım demiyorum evladımdan daha önemli değildir bir başkası sadece diyorum ki bu durum beni çok rahatsız ediyor nasıl kurtulabilirim bu iğrenç duygudan diye sizlere soruyorm yoksa kalkıpda o adama seni seviyorum gel beraber olalım diyecek değilm ölsem daha iyi
Neden geldiniz bu noktaya?5 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir çocuğum var fakat eşie olan sevgim git gide azalıyor eşim çok anlayışlı ve melek gibi bir insan ama artık yapamıyorum onu eskisi gibi istemiyorum(((((((((((((((((((((((((((((((((
o zaman mantığı duyguların önüne alın,bu kadar mı zor?
burdaki konuları gördükçe kendimi duggusuz ve gaddar görüyorum ..kendime karşı bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?