bana bir akıl veriiinnnn

Çok utanıyorum çocuğumdan eşimden kendimden o insandan bile utanıyorum göz göze geldiğimiz zaman hem kalbim çarpıyor hemde utancimdan yerin dibine giriyorum sizin dediginiz gibi başka carem yok

mümkün olduğu kadar o aile ile görüşmemeye çalış. ( hatta kesinlikle görüşme )
anladığım kadarıyla ailece görüştüğünüz biri.
ancak o kişiyi görmeyerek kafandan atabilirsin.

otur bol bol dua et, "Allah'ım beni şaşırtma, utandırma, yoldan çıkarma" diye.

adamın haberi yok ya da belki sana ilgisi var. bunu anlamaya bile çalışma.
o adam da evli. iki yuva yıkılıp mutlu olunduğu nerde görülmüş?
bir de oğlunuz var

İŞTE MAALESEF BAZILARIMIZ DA BÖYLE ! BU HOŞLANDIĞIN KİŞİ BENİM DE EŞİM OLABİLİRDİ AMA AND OLSUN Kİ YUVAMI YIKACAK OLURSAN DAVA ÜZERİNE DAVA AÇAR SANA LAYIĞINI BULDURURDUM

İŞTE MAALESEF BAZILARIMIZ DA BÖYLE ! BU HOŞLANDIĞIN KİŞİ BENİM DE EŞİM OLABİLİRDİ AMA AND OLSUN Kİ YUVAMI YIKACAK OLURSAN DAVA ÜZERİNE DAVA AÇAR SANA LAYIĞINI BULDURURDUM
birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilim

Allah Allah ergen misiniz nesiniz?
Ne bu böyle?
Yok hoşlanıyorum,yok kalbim duracak,kendime engel olamıyorum,utanıyorum vs.
Koskoca kadına yakışıyor mu hiç bunlar!!!
Oturun da az dua edin,Rabbimin hazinesi geniş,affeder inşallah.
Boş kaldıkça insanoğlu sarpa sarıyor işte!
Çok sinirlendim akşam akşam!!!

birilerinin yuvasını yıkmaya niyetim yok zaten sadece bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye çareler arıyorum çünkü şuan içide buunduğum durumdan hiç de memnun değilim
Empati yap...eşini hayal et, belki o da başka birinin karısını seni arzulağından çok daha fazla arzuluyordur, nereden biliyorsun? Ya da sen elini bıraktığın an, eşine seve seve kucak açıcak kadınlar vardır onun etrafında...ama o yuvam diye sadece gözü sizi görüyordur. Şimdilik??

vazgeçemiyorum,aşığım seviyorum olayını anlamıyorum ben.hayatta evlattan,ana babadan başka kimse vazgeçilmez değildir.
çözümü biliyorsunuz aslında ama işinize gelmiyor yapmak..hissetiğiniz heyacan hoşunuza gidiyor.
yoksa diyeceğim şey basit,siz de düşünebilrsiniz kolayca..
adamı görmeyin görüşmeyin..eşinizle aşk tazeleyin..eski hislerinizi tekrar ortaya çıkarmaya çalışın...
olmuyosa da ayrılırsınız..
aşık olunan adamdan vazgeçmek zor ama ,düzgün bir kocadan vazgeçmek kolay öyle mi?

Görüşme arkadaşım...
karşılaşma ilişkini kopar...
yok eşini sevmiyorsan ayrıl...ancak evliyken bunu yapman haksızlık hem eşine hem çocuğuna karşı
bir de adamın ailesine karşı....
bir aşk bunca kişi helak eder..

aynı şeyi eşin yaşasa çocuğunla öylece bu haksızlığı yaşasan ne hissederdin?
Belki de boşluktasın belki sorunların var
ama sen de yaptığının doğru olmadığının farkındasın

valla ne deseniz haklısınız dua ediyorum hemde sürekli gerçekten bu durumdan mutlu değilim

valla ne deseniz haklısınız dua ediyorum hemde sürekli gerçekten bu durumdan mutlu değilim
adamı görmezsen için de kıpırdamaz,bu kadar basit....
ben anlamıyorum ya,ailece görüştüğünüz,karı koca çocuklar beraber vakit geçirdiğiniz adamlara nasıl "erkek" gözüyle bakabiliyorsunuz ??

beni yanlış anladınız ben vazgeçemiyorum aşığım demiyorum evladımdan daha önemli değildir bir başkası sadece diyorum ki bu durum beni çok rahatsız ediyor nasıl kurtulabilirim bu iğrenç duygudan diye sizlere soruyorm yoksa kalkıpda o adama seni seviyorum gel beraber olalım diyecek değilm ölsem daha iyi

ben anlamıyorum ya,ailece görüştüğünüz,karı koca çocuklar beraber vakit geçirdiğiniz adamlara nasıl "erkek" gözüyle bakabiliyorsunuz ??

Aynen!!!

birzamanlar bende böyle düşünürdm ayıpsadığım birşeyin başıma gelmesi beni sinirsel olarak çökertti

nasıl kurtulurum bu duygudan demişsiniz...o zaman aşk meşk yok ortada...adamı görmeyin olsun bitsin.ama bu ruh durumundayken,o adam olmaz da başkası çekiverir ilginizi..

birzamanlar bende böyle düşünürdm ayıpsadığım birşeyin başıma gelmesi beni sinirsel olarak çökertti
o zaman mantığı duyguların önüne alın,bu kadar mı zor?
burdaki konuları gördükçe kendimi duggusuz ve gaddar görüyorum ..kendime karşı bile..

Bence bu durumun karşıdaki adamın tipiyle sempatısıyle konuşmasıyla kısacası kendisiyle alakası yok.Seni böyle yapan tek şey yasak elma muhabbeti.Sadece bu yoksa bence adama özel bişey oldugundan böyle degılsın. evliliğin monotonlaşmış heycan arayışındasın yakınındada o kişi oldugu için ona karşı böylesin.Yasak elma sana heycan vermiş sende heycanına yenilmişsin.
Ama şunu sindiremezdim ben yakınen ailecek görüştüğün birisine nasıl böyle olabilirsin . Sen o adamnın karısını biliyorsun yüzüne gülüyorsun çok ters o kadının yerinde olsam ve bunu duysam görsem,zindan ederdim sana herşeyi

İnsanlar kimi zaman karşı cinste bazı özellikleri çok beğenebilir sizi yarglayamam bunun bilincinde olmanz da hoş.bence eşinize asla anlatmayn çocğnz ve aileniz için çabalayın eşinizin güzel özelliklerini ortaya çıkarn onlara yoğunlaşn sevdğnz birlikte aşkla bebek yaptğnz insanı düşünüp hayatnzı o şekilde yönlendirn

Bir daha görüşmeyin , aranıza mesafe koyun bu kadar. Ne güzel eşiniz ile de problem yaşamıyorsunuz daha ne istiyorsunuz? Benim nişanlımla sorunlarım bitse melek olsa te bugün evlenicem...
Siz monoton giden hayatınıza heyecan katıyorsunuz ya da şöyle de denebilir dertsiz başınıza dert alıyorsunuz.

Neden geldiniz bu noktaya?

o zaman mantığı duyguların önüne alın,bu kadar mı zor?
burdaki konuları gördükçe kendimi duggusuz ve gaddar görüyorum ..kendime karşı bile..

Aynen ben de çok gaddarmışım diyorum.
Hele ki şu aşk meşk işlerinde.
Hiç kimseyi ölecek kadar sevmemişim.
Şu fani dünyanın derdi hiç bir zaman beni germedi.
Şimdi kınadım ya başıma gelecek sanırsam... Bir de bu geyikler çıkar şimdi ben gideyim evime bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…