- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi sevgi_kartal
-
Yerinizde olsam almazdım. Paramı kenara koyar birikim yapardım. Benim 3 ay sonra düğünüm var ve o kadar sıkıştım ki anlatamam. Çeyizime bir çöp alıpta koymuş insan değildim. Kazanır üste başa yatırırdım. Annem kızardı dinlemezdim. Evliliğide düşünmüyordum ama birden kendimi evlilik yolunda buldum. Şu bir kaç aydır ne sıkıntılar yaşadım ki hala yaşıyorum. Al al bitmiyor. Para kalmadı cebimde yani o derece. Şimdi sorsan bana çok pişmanım. Kenara her ay 100 tl atsam dünyalarca param olurdu. Bu kadar gerilmezdim. Yani kısacası arkadaşım gün gün yeni şeyler çıkıyor. Sen koy paranı kenara. Evlenme kararı alınca üstüne düşenleri kendi paranla en alasını alırsın. Kimseye de minnetin olmaz...
Pekİ sevgİlİn ne dİo ona sÖledn mİ sn bu durumu??
Merhaba canım,Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım askerde seneyi bu aylarda burda olucak inş çeyizime başladım bişeyler almaya çalışıyorum para harcanıyor dedim. sevgilim askerden gelince söz takmayı düşünüyoruz ailem erkek arkadaşımın askerde oldugunu biliyor. bende dün akşam aileme vestelim 3 lü çeyiz kapmyasından alacagımı söyledim babamda daha erke folyok yumurta yok.herşeyi senmi alıcan dedi bende öle düşünme bi evin nekadar çok eksigi var onlarlamı bitiyor dedim. benim maksadım borçsuz evlenmek nasıl olsa biz ödiycez çünki erke arkadaşımın ailesinden pek fayda geliceğini zannetmiyorum sizde almakta acelemi ediyorum.ileride nişanlı oldugum sıralarda çalışıyor olmazsam kim alıcak bunları insanlara boyunmu egeyeim bir akıl verin.ok yazdım kusura bakmayın teşekkür ederim şimiden:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?