- 27 Ağustos 2018
- 146
- 94
- 13
- Konu Sahibi Suskunzeyno
-
Keske 2.cocugu yapmasaydnz madem evlilignzde sorunlar varSlm arkadaşlar ben 7 yıllık evli 2 cocuk annesiyim eşimle sürekli bir tartışma modundayız ne yapsam yaranamıyorum sürekli suratı asık güzel söz desen imkansız son bi kaç aydır ayrı uyuyoruz gece işi oldugu için severek evlendik lakin eşim gitgide uzaklaştı ne dertleşir ne konusur bir kaç kavgamızda şiddet uyguladı ayrılmak istedimkabul etmedi dün de konusma sırasında bana cocuklar yoksa anlaşamayanlar boşansın dedi çevrem yok arkadaşım yok cok sıkılıyorum bazen ölmek bile geçiyor aklımdan evlatlarım için vaz geçiyorum ailemi karşıma alıp ikna edip evlendim değdimi değmedi lise mezunuyum bebeğim 8 aylık işde bulamam ben napmalıyım onu kazanmalı mı bırakmalımıyım zaten cok umrundada değilim
psikologdan destek alin, eminim cok faydasi olacaktır...Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evli 2 cocuk annesiyim eşimle sürekli bir tartışma modundayız ne yapsam yaranamıyorum sürekli suratı asık güzel söz desen imkansız son bi kaç aydır ayrı uyuyoruz gece işi oldugu için severek evlendik lakin eşim gitgide uzaklaştı ne dertleşir ne konusur bir kaç kavgamızda şiddet uyguladı ayrılmak istedimkabul etmedi dün de konusma sırasında bana cocuklar yoksa anlaşamayanlar boşansın dedi çevrem yok arkadaşım yok cok sıkılıyorum bazen ölmek bile geçiyor aklımdan evlatlarım için vaz geçiyorum ailemi karşıma alıp ikna edip evlendim değdimi değmedi lise mezunuyum bebeğim 8 aylık işde bulamam ben napmalıyım onu kazanmalı mı bırakmalımıyım zaten cok umrundada değilim
Bi insan sevilip sevilmediğini anlar siz ne düşünüyorsunuz. Aslında aslolan sizin bu evlilik hayatında mutlu hissetmeniz sizinde evliliğiniz için çabanız kalmamışÖzür diledi bir daha yaşanmayacak dedi ve suana kadar bir daha şiddet uygulamadı belkide sevmiyor cocuklar için sürdürüyor benim size sornaktaki sebebim acaba bu tür şeyler genel evliliklerde oluyormu kazanmalımıyım yoksa yoluma mı bakmalıyım defalarca konustuk sen abartıyorsun ne bekliyorsun ki cevapları boşboş konuşma vsvs
Özür diledi bir daha yaşanmayacak dedi ve suana kadar bir daha şiddet uygulamadı belkide sevmiyor cocuklar için sürdürüyor benim size sornaktaki sebebim acaba bu tür şeyler genel evliliklerde oluyormu kazanmalımıyım yoksa yoluma mı bakmalıyım defalarca konustuk sen abartıyorsun ne bekliyorsun ki cevapları boşboş konuşma vsvs
onu bıraktığın zaman, daha rahat daha mutlu bir hayatamı kavuşcağını sanıyorsun...o güzel söz söylemiyorsa sen ona söyle...hep erkekten beklemeyin bazı şeyleri...diyorsunki tartışma modundayız...tartışma, her dediğine cevap vermesen, suskun kalsan, karşı taraf vicdan yapar, hatalıysa hatasını anlar..tartışmanın asla sonu gelmez...Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evli 2 cocuk annesiyim eşimle sürekli bir tartışma modundayız ne yapsam yaranamıyorum sürekli suratı asık güzel söz desen imkansız son bi kaç aydır ayrı uyuyoruz gece işi oldugu için severek evlendik lakin eşim gitgide uzaklaştı ne dertleşir ne konusur bir kaç kavgamızda şiddet uyguladı ayrılmak istedimkabul etmedi dün de konusma sırasında bana cocuklar yoksa anlaşamayanlar boşansın dedi çevrem yok arkadaşım yok cok sıkılıyorum bazen ölmek bile geçiyor aklımdan evlatlarım için vaz geçiyorum ailemi karşıma alıp ikna edip evlendim değdimi değmedi lise mezunuyum bebeğim 8 aylık işde bulamam ben napmalıyım onu kazanmalı mı bırakmalımıyım zaten cok umrundada değilim
Aynen katılıyorum ...onu bıraktığın zaman, daha rahat daha mutlu bir hayatamı kavuşcağını sanıyorsun...o güzel söz söylemiyorsa sen ona söyle...hep erkekten beklemeyin bazı şeyleri...diyorsunki tartışma modundayız...tartışma, her dediğine cevap vermesen, suskun kalsan, karşı taraf vicdan yapar, hatalıysa hatasını anlar..tartışmanın asla sonu gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?