Sen bunu yeni öğrenmiyorsun. Yeni öğrendiğine kendini inandırmaya çalışıyorsun şuan. 4 aylık hamileyken aşikar görmüşsün neyin ne olduğunu. Hatanın en büyünüde tekrar annenin evinden çıkıp boşanma kararından vazgeçmekle yapmışsın.
Uyanır uyanmaz BDV ye gelmycem bida, sinirlerim bozuldu yine.

[/Q yeni öğrendiğimi size inandırmak zorunda değilim o zamanlar yalnızca bir mesaj gördüm ve inanın öyle kötü zamanlar geçiriyordum ki okadarınıda burda anlatmak zorunda değilim ayrıca ben ayrı eve çıktım kaynanamdan ayrıldım eşim hem eşya parası ödedi hem kira hem bana hemde çocuğumuza şimdi dersinizki sen kabullenmişsin Hayır bu kabullenmek değil bir inansanın iyisini de kötüsünüde söylerim. O dönemler de baba da görümcelerim kaynanamlar iftira attı biriyle konuşuyorsun diye ama halbuki ben bırak biriyle konuşmayı annemlerle bile konuşamıyordum neyse detaya girmek istemiyorum hatırlamak bile istemiyorum çünkü biz boşanan diye ellerinden geleni yaptılar hatta kaynanam bir defasında oturup Ağlamıştı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da "valla oğlum seni köpek gibi de Seviyo dedi" ben şok oldum. Görümcemin mesajını yakaladım "sana ne oldu abi kimseyi tanımıyosun gözün kör olmuş" yazmış daha birçok şey ama nerden bile bilirim ki büyü yaptırmadıklarını bunlar aklıma gelince artık böyle düşünmeye başladım çünkü ayrı eve çıktıktan bir iki ay sonra adamın telefonunu hep özelden kızlar aramaya başlamıştı "yok senden etkilendim yok watsappın varmı" ben bunları kimin yaptırdığı anladığım anda gidip yüzlerine söyledim boşuna özelden aratıp durmayın bu defada planlarınız tutmadı dedim çıt çıkarmadılar niye çünkü biliyorlar suçlarını asıl amaçlarıda bak ayrı ev dede yapamadınız sorun biz değilmişiz diye bilmek için işte allah sabredenlerle beraberdir her zaman sabır acıdır ama meyvesi tatlı