• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana akıl verin karmakarışığım

Ayrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum dedi

bencilmiş epey kimse onu sizin kadar sevemez diye mi ayrılmıyor yani. kapanmasını istiyorum ne demek yani. hem aldat hem konu kapansın de. özgüvenine hayran kaldım.

Ayrılmak istediğimi söyledim zaten ama ben sensiz yapamam dedi bende yaparsın dedim oda ben senin kadar kimde sevemez bizim çocuğumuz var bu olayın kapanmasını istiyorum çünkü utanıyorum dedi

İnan yatıp yatmadıklarını öğrenmek bile istemiyorum ne tepki veririm bilmiyorum çünkü ama ben yattıklarını sanmıyorum kadın ayında oturuyorMuş oda evli kardeşinin düğünü için bir haftaliğına gelmiş kardeşide eşimin arkadaşı o tanıştırmış düğünden sonra da gitmiş kocasıyla
kusura bakmayin ama biz arkadasinin evli ablasına sarkan adama ne desek az şu an.

bencilmiş epey kimse onu sizin kadar sevemez diye mi ayrılmıyor yani. kapanmasını istiyorum ne demek yani. hem aldat hem konu kapansın de. özgüvenine hayran kaldım.
Aynen valla erkek anaları oğullarını yetiştirirken benliklerini şişiriyolar ya işte onun birazını kızlarına da yapsınlar da şu kızlarda da bi özgüven patlaması olsun ezdirmesinler kendilerini

İtirafı da bi tuhaf olmuş yalvar yakar hem alıp gelmiş seni hem de ayrılacağını göze alarak söylüyorum bunu demiş.. acaba helallik mi almak istedi ki??
Bi sorsana amacın ne neden özellikle ayrılmayı göze alarak diye vurguladın diye.. acaba yol mu yapıyo bi taraftan kafam karıştı benim de
Onuda düşündün diyorum ya kafam karışık diye.. gitmek istediğimi söylediğim hazırlandım oda eline kuran alıp bundan sonra senden başka herkes benim anam bacımdır gitme dedi

Ah sen ne diyosun arkadaşının evli ablasıydı demek.. şu saatten sonra bi şey söylemek istemiyorum kınıyomuş gibi olmamak için.. ama devam ediceksen de ayağını denk al mesajı ver ona.. en ufak hatanda biter bu evlilik de.. yapıcak başka bi şeyin yok affediceksen eğer.. ölmüş gitmiş kadın konuşmayalım ardından.. Allah eşini ıslah etsin

Aynen valla erkek anaları oğullarını yetiştirirken benliklerini şişiriyolar ya işte onun birazını kızlarına da yapsınlar da şu kızlarda da bi özgüven patlaması olsun ezdirmesinler kendilerini

kesinlikle katılıyorum. aldatılınca bile acaba ayrılsak mı diye düşünürüz bizde özgüven yerlerde.

Hiç sanmıyorum aldatılmayı unutcagınızı , zaten ilk siz mesajı görmüşsünüz , eşiniz sonradan itiraf etmiş aradan üç sene gecmiş unutmamışsınız ve affetmişsiniz yani şimdi unutmaya calışın , yada ayrılın ne diyeceğimi bilemedim . İkinci cocugu yapmıyın .

Valla hiç kurcalamak istemedim çünkü biz kadınlar kurcalamaya bayılıyoruz ve üzülen hep biz oluyoruz bakın kurcalamadım adam vicdan azabı çekmiş öldüğünüde kadının facebook hesabından öğrendim kalp ameliyatı olmuş uyanamamış öyle yazıyordu yorumlarda

Valla hiç kurcalamak istemedim çünkü biz kadınlar kurcalamaya bayılıyoruz ve üzülen hep biz oluyoruz bakın kurcalamadım adam vicdan azabı çekmiş öldüğünüde kadının facebook hesabından öğrendim kalp ameliyatı olmuş uyanamamış öyle yazıyordu yorumlarda
canim benim. kurcalamamış olmandan dolayı adamın vicdan azabı çekmesi bir avuntudan başka hiçbir şey değil. bunun farkına varıp devam edersen bence her şey daha güzel olacak.

kesinlikle katılıyorum. aldatılınca bile acaba ayrılsak mı diye düşünürüz bizde özgüven yerlerde.
Zaten özgüvenli biriyim bu yüzden beni bırakıcağını bile bile diyor ya zaten. Ben olayları kurcalamayın pek sevmem bu bize zarar veriyor sadece. Ben direk bitiriyorum eşinde bana hep bunu söyler sen dinlemiyosun kunuşmuyosun çekip gidiyorsun der eşimle birleşmeye karar vermem de evi ayırdığı için oldu bu konu beni ikiye ayırdı geçmişte kalmış olmasına dayanarak boşver geçmiş diyorum ama durmakta istemiyorum yanında sonra yalvarışlarını seyrediyorum nebilim bi tuhafım

canim benim. kurcalamamış olmandan dolayı adamın vicdan azabı çekmesi bir avuntudan başka hiçbir şey değil. bunun farkına varıp devam edersen bence her şey daha güzel olacak.
Avuntu derken pek anlayamadım ama oan karşımda acı çektiğini görmek bile bana yetti

Zaten özgüvenli biriyim bu yüzden beni bırakıcağını bile bile diyor ya zaten. Ben olayları kurcalamayın pek sevmem bu bize zarar veriyor sadece. Ben direk bitiriyorum eşinde bana hep bunu söyler sen dinlemiyosun kunuşmuyosun çekip gidiyorsun der eşimle birleşmeye karar vermem de evi ayırdığı için oldu bu konu beni ikiye ayırdı geçmişte kalmış olmasına dayanarak boşver geçmiş diyorum ama durmakta istemiyorum yanında sonra yalvarışlarını seyrediyorum nebilim bi tuhafım

bi şey bitirmemişsiniz ki. devam etmişsiniz. ve bence yine edeceksiniz. olaylar dediğiniz kocanızın evli bir kadınla birlikte olması. bu kurcalarsam üzülürüm denebilecek bir olay değil ki.

bi şey bitirmemişsiniz ki. devam etmişsiniz. ve bence yine edeceksiniz. olaylar dediğiniz kocanızın evli bir kadınla birlikte olması. bu kurcalarsam üzülürüm denebilecek bir olay değil ki.
Yani kurcalamaktan kastım ilişkileri ne düzeyde ne yaşamıştır ne yapmişlardir diye düşünürsen kafayı yerim

bundan bahsediyorum iste. hani diyorsun ya ben kurcalamadigim icin pisman oldu geldi itiraf etti. bana biraz kendini avutuyormussun gibi geldi.
Ha yok Avuntu değil bu yaptığı şeyi değiştirmez ama Rabbimin adaleti diyorum vicdan azabı çekmek kadar kötü ne olabilir ölim de kurtulim der insan

Back
X