• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana akıl verin karmakarışığım

Ah sen ne diyosun arkadaşının evli ablasıydı demek.. şu saatten sonra bi şey söylemek istemiyorum kınıyomuş gibi olmamak için.. ama devam ediceksen de ayağını denk al mesajı ver ona.. en ufak hatanda biter bu evlilik de.. yapıcak başka bi şeyin yok affediceksen eğer.. ölmüş gitmiş kadın konuşmayalım ardından.. Allah eşini ıslah etsin
Ben çekip gidiyodum zaten ama kurana el basınca bir daha olursa Suçuz bile olsan dinlemeden giderim dedim öyle durdum ama içim deki acı yakamı bırakmıyor tabi ona belli etmiyorum dik duruyorum

kendinizi ikna etmişsiniz bile. hakkınızda hayırlısı.
yok bu ikna değil sanki kadın çok masummuş gibi yorum yapıldı iki tarafta masum olamaz kadın asılmişsa eşimin muhattap olmaması gerekiyordu.. Eğer eşim asılmişsa kadının muhattap olmaması gerekiyordu bence 2 tarafta masum gözükemez

yok bu ikna değil sanki kadın çok masummuş gibi yorum yapıldı iki tarafta masum olamaz kadın asılmişsa eşimin muhattap olmaması gerekiyordu.. Eğer eşim asılmişsa kadının muhattap olmaması gerekiyordu bence 2 tarafta masum gözükemez
istiyorsan bir kac gunlugune annenin evine git. için sogusun en azindan oda tek kalıp iyice düşünme fırsati bulur. bir de şöyle düsünmek gerekir aynısını siz yapsaydınız ne olurdu?

istiyorsan bir kac gunlugune annenin evine git. için sogusun en azindan oda tek kalıp iyice düşünme fırsati bulur. bir de şöyle düsünmek gerekir aynısını siz yapsaydınız ne olurdu?
bunuda söyledin empati kur dedim oda zaten empati kurduğum için çok kötüyüm dedi. Bu arada bi kaçgünlüğüne kaçmayı da düşündüm ama anneme değil Teyzem in ağva da yazlığı var oraya gicem bakalım ne olucak ne yapıcak

kadının masum görüldüğü yok. sadece konu sizi ve kocanızı bağlar diye kocanız üzerinden yorum yapılıyor. ama dediğim gibi siz ikna olmuşsunuz bence. ya da en azından evliliği bitirmek istemediğiniz için geçen sefer gibi oralı olmayacaksınız. hakkınızda hayırlısı olsun. umarım tekrarlanmaz.

Sen bunu yeni öğrenmiyorsun. Yeni öğrendiğine kendini inandırmaya çalışıyorsun şuan. 4 aylık hamileyken aşikar görmüşsün neyin ne olduğunu. Hatanın en büyünüde tekrar annenin evinden çıkıp boşanma kararından vazgeçmekle yapmışsın.

Uyanır uyanmaz BDV ye gelmycem bida, sinirlerim bozuldu yine. :110:

baştan hatalarla dolu hayatın..19 yaşında evlenmek kayınvalideyle oturmak hemen çocuk yapmak aldatılmak falan filan....bundan sonra hayatına bir yön ver seçimini yap..yaşın hala çok küçük..annene danış bence..

Eşimle 2013 senesinin ocak ayında evlendik ben 19 yaşındaydım herkes gibi bizde çok severek evlendik. Ama mutluluğum 2 ay sürdü kaynanamlarla oturuyordum büyük sıkıntılar yaşadım evlendikten 2 ay sonra da hamile kaldım çok istiyorduk çünkü.. sorunlar gitgide büyüdü eşimin benden uzaklaştığını hissetmeye başlamıştım 4 aylık hamile iken telefonunda mesaj yakaladım "ev müsait değil sürekli arama diye" tabi kötü oldum ertesi gün numarayı aradım kadın sesiyle karşılaştım elim ayağım birbirine dolaşınca hemen telefonu kapattım tabi o günlerde eşim mesajı gördüğümün farkında olduğu için dibimden ayrılmıyordu ne söylediyse kulak asmadım zamana bıraktım çünkü doğruyu da söylese yalanda söylese inanmıcaktım. Doğum yaptıktan 2 3 ay sonra kaynanamlarla büyük kavga ettim eve annemin evine gittim boşanmak istiyordum eşim boşanmak istemiyordu ayrı ev bakıyordu ama ben sırf ailesinden kurtulmak için 3 aylık Bebeğimi babasız büyütmeye razıydım birgün eşim yine çocuğu görmeye geldiğinde elinde anahtar vardı bu bizim evimizin anahtarı dedi beni götürdü neyse o zmandan bu zamana tam 2 yıl geçti ve ben daha yeni eşimin beni aldattığını öğrendim yani o gördüğüm mesaj ve telefondaki kadın eşimin sevgilisiymiş bunu bana eşim kendisi itiraf etti olayın üzerinden 3 yıl geçmiş ama ben daha yeni öğrendiğim için kendimi kötü hissettim eşime sadece bir kaç kelime söyledim biz yeni evliydik ve ben daha 4 aylık hamile dim nasıl yaptın dedim sadece konuştuk vicdan azabı çekiyorum çok utanıyorum dedi bende birşey söylemedim kafam çok karışık
Hala devam mi o kadinla anlamadim??

ev müsait değil sürekli arama demiş adam
3 yılda bunun aldatma olup olmadıgını anlamadınız mı cidden
ne kadar ıyı nıyetlısınız ya valla cok sasırdım

Bile bile lades demişsiniz baştan beri biliyordun oysa. Ev falan gündeme gelince unutuldu her şey.

Sen bunu yeni öğrenmiyorsun. Yeni öğrendiğine kendini inandırmaya çalışıyorsun şuan. 4 aylık hamileyken aşikar görmüşsün neyin ne olduğunu. Hatanın en büyünüde tekrar annenin evinden çıkıp boşanma kararından vazgeçmekle yapmışsın.

Uyanır uyanmaz BDV ye gelmycem bida, sinirlerim bozuldu yine. :110:[/Q yeni öğrendiğimi size inandırmak zorunda değilim o zamanlar yalnızca bir mesaj gördüm ve inanın öyle kötü zamanlar geçiriyordum ki okadarınıda burda anlatmak zorunda değilim ayrıca ben ayrı eve çıktım kaynanamdan ayrıldım eşim hem eşya parası ödedi hem kira hem bana hemde çocuğumuza şimdi dersinizki sen kabullenmişsin Hayır bu kabullenmek değil bir inansanın iyisini de kötüsünüde söylerim. O dönemler de baba da görümcelerim kaynanamlar iftira attı biriyle konuşuyorsun diye ama halbuki ben bırak biriyle konuşmayı annemlerle bile konuşamıyordum neyse detaya girmek istemiyorum hatırlamak bile istemiyorum çünkü biz boşanan diye ellerinden geleni yaptılar hatta kaynanam bir defasında oturup Ağlamıştı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da "valla oğlum seni köpek gibi de Seviyo dedi" ben şok oldum. Görümcemin mesajını yakaladım "sana ne oldu abi kimseyi tanımıyosun gözün kör olmuş" yazmış daha birçok şey ama nerden bile bilirim ki büyü yaptırmadıklarını bunlar aklıma gelince artık böyle düşünmeye başladım çünkü ayrı eve çıktıktan bir iki ay sonra adamın telefonunu hep özelden kızlar aramaya başlamıştı "yok senden etkilendim yok watsappın varmı" ben bunları kimin yaptırdığı anladığım anda gidip yüzlerine söyledim boşuna özelden aratıp durmayın bu defada planlarınız tutmadı dedim çıt çıkarmadılar niye çünkü biliyorlar suçlarını asıl amaçlarıda bak ayrı ev dede yapamadınız sorun biz değilmişiz diye bilmek için işte allah sabredenlerle beraberdir her zaman sabır acıdır ama meyvesi tatlı

Uyanır uyanmaz BDV ye gelmycem bida, sinirlerim bozuldu yine. :110:
yeni öğrendiğimi size inandırmak zorunda değilim o zamanlar yalnızca bir mesaj gördüm ve inanın öyle kötü zamanlar geçiriyordum ki okadarınıda burda anlatmak zorunda değilim ayrıca ben ayrı eve çıktım kaynanamdan ayrıldım eşim hem eşya parası ödedi hem kira hem bana hemde çocuğumuza şimdi dersinizki sen kabullenmişsin Hayır bu kabullenmek değil bir inansanın iyisini de kötüsünüde söylerim. O dönemler de baba da görümcelerim kaynanamlar iftira attı biriyle konuşuyorsun diye ama halbuki ben bırak biriyle konuşmayı annemlerle bile konuşamıyordum neyse detaya girmek istemiyorum hatırlamak bile istemiyorum çünkü biz boşanan diye ellerinden geleni yaptılar hatta kaynanam bir defasında oturup Ağlamıştı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da "valla oğlum seni köpek gibi de Seviyo dedi" ben şok oldum. Görümcemin mesajını yakaladım "sana ne oldu abi kimseyi tanımıyosun gözün kör olmuş" yazmış daha birçok şey ama nerden bile bilirim ki büyü yaptırmadıklarını bunlar aklıma gelince artık böyle düşünmeye başladım çünkü ayrı eve çıktıktan bir iki ay sonra adamın telefonunu hep özelden kızlar aramaya başlamıştı "yok senden etkilendim yok watsappın varmı" ben bunları kimin yaptırdığı anladığım anda gidip yüzlerine söyledim boşuna özelden aratıp durmayın bu defada planlarınız tutmadı dedim çıt çıkarmadılar niye çünkü biliyorlar suçlarını asıl amaçlarıda bak ayrı ev dede yapamadınız sorun biz değilmişiz diye bilmek için işte allah sabredenlerle beraberdir her zaman sabır acıdır ama meyvesi tatlı

ev müsait değil sürekli arama demiş adam
3 yılda bunun aldatma olup olmadıgını anlamadınız mı cidden
ne kadar ıyı nıyetlısınız ya valla cok sasırdım
Hayır kadın atmış bu mesajı.. iyi niyetlilik filan değil bunun tabiki farkındaydım ama başka sorunlarım vardı ve kaynanamların gözünde küçük düşmek istemedim hepsi bu

yeni öğrendiğimi size inandırmak zorunda değilim o zamanlar yalnızca bir mesaj gördüm ve inanın öyle kötü zamanlar geçiriyordum ki okadarınıda burda anlatmak zorunda değilim ayrıca ben ayrı eve çıktım kaynanamdan ayrıldım eşim hem eşya parası ödedi hem kira hem bana hemde çocuğumuza şimdi dersinizki sen kabullenmişsin Hayır bu kabullenmek değil bir inansanın iyisini de kötüsünüde söylerim. O dönemler de baba da görümcelerim kaynanamlar iftira attı biriyle konuşuyorsun diye ama halbuki ben bırak biriyle konuşmayı annemlerle bile konuşamıyordum neyse detaya girmek istemiyorum hatırlamak bile istemiyorum çünkü biz boşanan diye ellerinden geleni yaptılar hatta kaynanam bir defasında oturup Ağlamıştı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da "valla oğlum seni köpek gibi de Seviyo dedi" ben şok oldum. Görümcemin mesajını yakaladım "sana ne oldu abi kimseyi tanımıyosun gözün kör olmuş" yazmış daha birçok şey ama nerden bile bilirim ki büyü yaptırmadıklarını bunlar aklıma gelince artık böyle düşünmeye başladım çünkü ayrı eve çıktıktan bir iki ay sonra adamın telefonunu hep özelden kızlar aramaya başlamıştı "yok senden etkilendim yok watsappın varmı" ben bunları kimin yaptırdığı anladığım anda gidip yüzlerine söyledim boşuna özelden aratıp durmayın bu defada planlarınız tutmadı dedim çıt çıkarmadılar niye çünkü biliyorlar suçlarını asıl amaçlarıda bak ayrı ev dede yapamadınız sorun biz değilmişiz diye bilmek için işte allah sabredenlerle beraberdir her zaman sabır acıdır ama meyvesi tatlı
Sana iftira attiklarinda esin inanmadi dmi onlara? Seni korudu ve arkanda durdu?

Back
X