Bana bir akıl verin

Suskunzeyno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
146
94
13
Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evli 2 cocuk annesiyim eşimle sürekli bir tartışma modundayız ne yapsam yaranamıyorum sürekli suratı asık güzel söz desen imkansız son bi kaç aydır ayrı uyuyoruz gece işi oldugu için severek evlendik lakin eşim gitgide uzaklaştı ne dertleşir ne konusur bir kaç kavgamızda şiddet uyguladı ayrılmak istedimkabul etmedi dün de konusma sırasında bana cocuklar yoksa anlaşamayanlar boşansın dedi çevrem yok arkadaşım yok cok sıkılıyorum bazen ölmek bile geçiyor aklımdan evlatlarım için vaz geçiyorum ailemi karşıma alıp ikna edip evlendim değdimi değmedi lise mezunuyum bebeğim 8 aylık işde bulamam ben napmalıyım onu kazanmalı mı bırakmalımıyım zaten cok umrundada değilim

evliliginizde ki sorunlar neler?
ailemi?maddiyat mı?
2 çocugu olan insan çevre edinmek istiyorsa parka gidip çocukları aktivite yaparken diger anneleröile tanışabilir dimi.
siz eşinize odaklı degil kendinize yönelin.

Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evli 2 cocuk annesiyim eşimle sürekli bir tartışma modundayız ne yapsam yaranamıyorum sürekli suratı asık güzel söz desen imkansız son bi kaç aydır ayrı uyuyoruz gece işi oldugu için severek evlendik lakin eşim gitgide uzaklaştı ne dertleşir ne konusur bir kaç kavgamızda şiddet uyguladı ayrılmak istedimkabul etmedi dün de konusma sırasında bana cocuklar yoksa anlaşamayanlar boşansın dedi çevrem yok arkadaşım yok cok sıkılıyorum bazen ölmek bile geçiyor aklımdan evlatlarım için vaz geçiyorum ailemi karşıma alıp ikna edip evlendim değdimi değmedi lise mezunuyum bebeğim 8 aylık işde bulamam ben napmalıyım onu kazanmalı mı bırakmalımıyım zaten cok umrundada değilim
Keske 2.cocugu yapmasaydnz madem evlilignzde sorunlar var

Hemen boşan diyemem bi evliliği kurmak zor ama yıkmak çok kolaydır...cocuklarinla ilgilen o yokmuş gibi davran parka git gez dolaş arkadas edin ne bileyim eline bi el işi al

psikologdan destek alin, eminim cok faydasi olacaktır...

Kendine bir is bulup ayrilabilirsin. Ailenin yanina donmen en sagliklisi. Eger olmazsa is bulup kendim bakicaksin cocuklarina. Tabi kolay birsey degil ama bu sekilde de hayat gecmez. Ya da alip karsina gercekten ciddi ciddi konusacan bakalim birsey dhisiyormu.

Özür diledi bir daha yaşanmayacak dedi ve suana kadar bir daha şiddet uygulamadı belkide sevmiyor cocuklar için sürdürüyor benim size sornaktaki sebebim acaba bu tür şeyler genel evliliklerde oluyormu kazanmalımıyım yoksa yoluma mı bakmalıyım defalarca konustuk sen abartıyorsun ne bekliyorsun ki cevapları boşboş konuşma vsvs

Özür diledi bir daha yaşanmayacak dedi ve suana kadar bir daha şiddet uygulamadı belkide sevmiyor cocuklar için sürdürüyor benim size sornaktaki sebebim acaba bu tür şeyler genel evliliklerde oluyormu kazanmalımıyım yoksa yoluma mı bakmalıyım defalarca konustuk sen abartıyorsun ne bekliyorsun ki cevapları boşboş konuşma vsvs
Bi insan sevilip sevilmediğini anlar siz ne düşünüyorsunuz. Aslında aslolan sizin bu evlilik hayatında mutlu hissetmeniz sizinde evliliğiniz için çabanız kalmamış

Güzel giden doğru bir evlilik böyle birşey değildir. Aranızda sevgi yoksa o ayrı. Ama bir kadın anlar diye düşünüyorum. Bence hissediyorsunuzdur.

Şiddet görmüşsünüz. Bu ayrılık için sebeptir. Ama size ayrılın diyemem. Eğer devam etmekse niyetiniz eşinizden bağımsız bir özel alan kurun kendinize. Sürekli ondan ilgi beklemeyin. Kendi çevreniz olsun. Eğer boşanmaksa niyetiniz bebek az büyüsün, iş bulun ve ayrılın.

Ben sevdiğini hissettirdi hiç birşey görmüyorum beklentilerim mi yüksek ne bileyim sabah gelince bi güler yüz kahvaltıda üç beş muhabbet evet cocuklarla hersey daha farklı ama sahiplendiğini bile hissetmiyorum cinsel hayatı yok zaten onu da anlamıyorum yorulüyorum diyor ama mesela birilerinin yanında sözümü kesmeler yok öyle değildi deyip konuyu farklı anlatmalar aslında bende bunaldım cocuklarla cevrede olusturamadım cunku sabah kahvaltı ev işi öğle yemegi kızın uykusu akşam yemeği derken oglumla ilgilenememiş bile oluyorum dısarı cıkartıp parka gidemiyorum cunku emzikli bebeğim napacagı belli olmuyor bi anda emmek isteği gelebiliyor

Evlilik böyle bir şey değil. Herkes hayatında zorluklar yaşıyor. Ne streslere katlanıyor. Ama evine yansıtmıyor. Araya ufak tartışmalar tavir koymalar falan illa ki olur. Ama kimseye kendini değersiz hissettirmez bunlar. Sizinki çok başka. Önce kendinize guveninizi kazanın. İş arayın olmadı evden bir şeyler üretip satın. Çalışan kadının kendine güveni bambaşka oluyor. Bazı istisnalar hariç.

onu bıraktığın zaman, daha rahat daha mutlu bir hayatamı kavuşcağını sanıyorsun...o güzel söz söylemiyorsa sen ona söyle...hep erkekten beklemeyin bazı şeyleri...diyorsunki tartışma modundayız...tartışma, her dediğine cevap vermesen, suskun kalsan, karşı taraf vicdan yapar, hatalıysa hatasını anlar..tartışmanın asla sonu gelmez...

Eşiniz buhranlı bir dönemden geçiyor gib.
Sanki size açamadığı bir derdi var. İş yerinde problemi olabilir ya da başka bir şey. Bence üzerine gitmeyin. Psikolojik destek almak için ikna edin onu.

Ayrı yatmanız. ..
Sizden bu kadar soğumuş olması ..
Aklımda "acaba hayatında başkası mı var ?" Sorusunu getirdi ? Böyle şüpheleriniz var mı ?

onu bıraktığın zaman, daha rahat daha mutlu bir hayatamı kavuşcağını sanıyorsun...o güzel söz söylemiyorsa sen ona söyle...hep erkekten beklemeyin bazı şeyleri...diyorsunki tartışma modundayız...tartışma, her dediğine cevap vermesen, suskun kalsan, karşı taraf vicdan yapar, hatalıysa hatasını anlar..tartışmanın asla sonu gelmez...
Aynen katılıyorum ...

Tabiki denedim gğzel sözler söyledim gğzel giyindim ona işte mesajlar attım ama ona cocukca davranışlar

Back
X