• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir akil verin !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bebemavisii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
57
39
3
herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lutfen

herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lutfen
ben esimle asiri severek evlendim evlendikten sonra senin anlattigin gibi peoblemler basladi amcamin kizinin dugunune bile gondermedi beni ki o derece dusun herkes esine akil veren var falan dediler yok dedim ya bu ikimizin problemi ne alaka ta ki kayinvalidemi esimi binbir yalanla doldururken yakalayana kadar bence bu ikimizin problemi deme ozellikle eve girer girmez ufacik şeylerden problemler cikiyosa vardir kesin akil vereni 8 yillik evliyim en sonunda aramiz cok acilinca bosanmayi bile dusunmustum ama gene arkasindan esimin ailesi cikti kayinvaldemde her kavgada gürültü de ah canim kizim vah canin kizim kocan niye boyle yapti diye beni teselli eder arkamda dururdu meger zevk aliyormus benim goz yasimdan kimse durup dururken degismez canim esini iyi analiz etmeni tavsiye ederim

E siz adam demişsiniz buna ama bildiğin öküzmüş. Resti çekip sonra affederek egolarınızı tatmin etmek istiyorsunuz sonra bu insanımsılar bakıyor ki siz zaten her seferinde affetmissiniz bundan cesaret alıp uçuş moduna geçiyor.
Sen kimsin dediğinde kapıyı çarpıp çıkarsanız ve geri dönmezseniz eğer o zaman anlar kiminle muhatap olduğunu

Yontulmaz.

E siz adam demişsiniz buna ama bildiğin öküzmüş. Resti çekip sonra affederek egolarınızı tatmin etmek istiyorsunuz sonra bu insanımsılar bakıyor ki siz zaten her seferinde affetmissiniz bundan cesaret alıp uçuş moduna geçiyor.
Sen kimsin dediğinde kapıyı çarpıp çıkarsanız ve geri dönmezseniz eğer o zaman anlar kiminle muhatap olduğunu
daha once gitmeye kalktim durdurdu.sinirle ayrilalim dedim sonra pisman oldum vazgectim unuttuk gitti. ama dediginiz gibi bunu ona ben alistirdim

ben esimle asiri severek evlendim evlendikten sonra senin anlattigin gibi peoblemler basladi amcamin kizinin dugunune bile gondermedi beni ki o derece dusun herkes esine akil veren var falan dediler yok dedim ya bu ikimizin problemi ne alaka ta ki kayinvalidemi esimi binbir yalanla doldururken yakalayana kadar bence bu ikimizin problemi deme ozellikle eve girer girmez ufacik şeylerden problemler cikiyosa vardir kesin akil vereni 8 yillik evliyim en sonunda aramiz cok acilinca bosanmayi bile dusunmustum ama gene arkasindan esimin ailesi cikti kayinvaldemde her kavgada gürültü de ah canim kizim vah canin kizim kocan niye boyle yapti diye beni teselli eder arkamda dururdu meger zevk aliyormus benim goz yasimdan kimse durup dururken degismez canim esini iyi analiz etmeni tavsiye ederim
yok ailesi ile samimi degil o konudan eminim bunun kendi kafasi sıkıntılı

su saatten sonra yapilcak tek sey gitmek mi dersiniz peki
Yani üzgünüm ama bu anlattığınızdan eşiniz kadınlara saygısı olmayan, onları erkeklerden altta gören, ataerkinin en toksik örneklerinden biri gibi geldi bana. Ben asla asla yapamam böyle biriyle, kaldı ki böyle düşünen birine sevgi beslemek şu yana dursun saygı asla duymam. O yüzden ben ayrılırdım, insanlar değişmez çünkü onun düşünce yapısı bu. Dışarı da kadına çok değer veren erkekler de var bir bu model yok yani.

Yo... Kalip hakaret isitmeye ve tehdit almaya devam da edebilirsiniz. Bu secenekte mevcut yani.
hanimefendi cevabiniz icin sagolun amakinayeli i laflara ne gerek var yuva dagitmak kolay karar mi ki hemen verip gidebiliyim. caremi akli selim bulabilcek olsam coktan bulmaz miydim

Yani üzgünüm ama bu anlattığınızdan eşiniz kadınlara saygısı olmayan, onları erkeklerden altta gören, ataerkinin en toksik örneklerinden biri gibi geldi bana. Ben asla asla yapamam böyle biriyle, kaldı ki böyle düşünen birine sevgi beslemek şu yana dursun saygı asla duymam. O yüzden ben ayrılırdım, insanlar değişmez çünkü onun düşünce yapısı bu. Dışarı da kadına çok değer veren erkekler de var bir bu model yok yani.
haklisiniz bende oyle dusunuyorum. ben universite mezunuyum yanlis anlasilmasin okudum adam oldum demiyorum ama insanlar uzerine dusunmek uzerine bi bolum mezunuyum. omun hareketleri tahlil edebiliyor ama sevdigim icin aptalca davraniyorum. sanirim terkedilme korkusuna sahibim bi doktor teshisi yok ama boyle olduguna inaniyorum

herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lütfn
Ya öff dedim böyle şeyler okudukça,ben kendi hatalı olduğum bir durumda dahi karşı tarafı dinlerim haklıysa hakveririm özür dilerim ama yalvaramam,eşime de hiçbir konuda yalvarmadım en fazla hatamı kabul ederim gerekçemi açıklarım özür dilerim devam etmek isterse eder ama cidden uğraşamam kimsenin kaprisi ile ! Siz bir de haklıyken uğraşıyorsunuz ilişkiyi düzeltmek için bence uğraşmaya gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X