- 28 Eylül 2022
- 57
- 39
- 3
- Konu Sahibi bebemavisii
herkese merhaba. ben 2 senelik evliyim cok severek evlendik. ama evlendikten sonra esim garip garil hareketler yapmaya basladi. oraya gitme bununla gorusme makyaj yapma cart curt. hep karsilikli tartistik ve sonrasinda of lanet olsun tamam deyil sustum. ben ona karismaya kalkinca ben kendimi bilirim ben dogruyu yaparim bana karisamazsin diyor. ilk tartismalarimizda hep pesimden kosardi resti ceken ben olurdum ama son zamanda bana o kadar aci laflar ediyor ki zoruma gitmeye basladi. seni seviyorum sensiz yapamam siyor ama tartisma esnasinda nefretle bakiyor yuzume. sen kimsin bana kariscaksin diyor ayni cumleyi ben kurunca beni gorursun kimmisim deyil tehdit ediyor. beni surekli zorbalikla tehdit ediyor. kadinlari asagilayan laflar kullaniyor bazen.kadina cok yuz vermemek lazimmis tepene cikarmis vs vs. daha cok sey var ama suan yazarken aklima gelmiyor. araniz iyiyken cok iyi hicbir problem yok ama ne zaman tartismaya baslasak hemen beni sucluyor kendini akliyor tum sorun benimmis gibi davraniyor agir laflar kullaniyor bu sefer bende kullaniyorum sora yine beni suclamaya kalkiyor. ailesiyle yada ailemle hicbir problem yok biz ikimiz anlasamiyoruz. her evlilik boyle mi diye bakiyorum etrafima evet kavga vat ama 'biz' diliyle konusuyorlar. ben konusamiyorum. iliskiler hakkinda birkac laf etsem hemen of simdi bu moda oldu herkes akilsiz bunlara kaniyosunuz falan demeye basliyor ay napicam ben akil verin bana lutfen