bana bir akıl verin

ddenizkizi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
106
95
38
Ankara
merhabalar 8 aylık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz okul bitince evlendik.evlenene kadar birbirimiz için gerçekten maddi manevi çok çaba sarfettik dört yıl boyunca düğünümüz için hem okuduk hemçalıştık eşim gece gündüz demedi nihayet evleniyoruz derken eşimin yiğeni düğünde öyle birşey yaptıki benim tarafımdaki herkes başta annem teyzem yengelerim halam olmak üzere hepsi çıkar şu gelinği dediler haklılardıda ama ben yapamadım üzerimde gelinliğimle düğünüm zehir oldu eşime ben sana o masada evet diyemicem dedim yiğeninin yanına gitti ağzının payını verdi benden ve ailemden özür diledi onun salaklığı yüzünden beni cezalandırma yapma bize bunu o yiğenim artık benim için öldü falan dedi neyse evlendik.(yiğeni bekar abisinin kızı)beş ay sonra abisi bizi çağırdı farklı şehirlerde oturduğumuz için beş ay hiç görüşmedik beş ay sonra yanlarına gittik benimki unuttu beni orda sanki yabancıymışım gibi davrandı yiğeniyle bi espriler bi şakalaşmalar annesi kıza çorbaya bak diyo eşim bana çocuk yoruldu git sen bak diyo evimize gidene kadar sustum 2 ün sonra evimize döndük sen bana böylemi söz verdin dedim o benim abimin çocuğu o benim için çoktan öldü ama abim var arada o yüzden böyle davranmak zorundayım diyo biliyorum beni çok seviyo ama neden beni onların yanında yok sayıyo.bana bir yol gösterin bu bayramda tekrar abisine gitcekmişiz ama ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sizce ben mi abartıyorum.

Ne demek boyle davrnamak zorundayim, hadi selam verir gecersin bu kadar samimi olacak ne var? Ki kendisi dugunuzu mahvetmis biri.

Bu arad dugunde ne yaptigini merak ettim.

bu kadar büyük ne oldu ki düğünde? düğünü bırakıp gidecek kadar :44:

Bu kadar kinlenecek ne yaptı cok merak ettim?

eşim lisede iken bi sevgilisi varmış onunla olan fotoğraflarını bardağa yastığa falan bastırmışlarmış birkaç tane daha bu tarz hediye almışmış kız buna neyse sonra ayrılmışlar biz ilk çıkmaya başladığımızda ilk günlerde eşim bana dedi seni tanımadan çok çok önce böyle biri vardı hayatımda ama çoktan ayrıldık dedi ona dair herşeyi yaktım attım bilmeni isterim dedi düğünümüzdede yastıklar bardaklar çıktı ortaya (bizim burda adettir düğün sabahı kız ailesi erkek evine gider gelen giden misafirler orda ağırlanır) o sıra benim ailemden herkese su içermisiniz dedi millete zorla o bardaktan birşeyler ikram etti yengecim dur sırtına yastık koyayım diyo o yastığı getiriyo sonradan eşim yeminler etti ben hepsini atmıştım nerden çıktı bunlar diye

bu ne ya bu kadarda olmaz ki canım tamam arada abisi var diye ona yakın davranmak zorunda belki ama seni de es geçmemesi lazım aksine sana onların yanında daha çok değer vermesi lazım

bu ne ya bu kadarda olmaz ki canım tamam arada abisi var diye ona yakın davranmak zorunda belki ama seni de es geçmemesi lazım aksine sana onların yanında daha çok değer vermesi lazım

bencede öyle olmalı ama neymiş efendim ben ondan büyükmüşüm alttan almam gerekirmiş kaç kere bu yüzden boşancam senden dedim kaynanamlarlada ayrı şehirlerdeyiz düüğünden bir ay sonra bize geldiler gelin düğün hediyelerini aç bakalım dediler sandığı açtık işte şu şu akrabamızın hediyesi bu bunun derken hani bardağın yoksa kaybettin mi dedi ne bardağı dedim canım benim küçük boy sandığında ben oğlanın eşyalarını göndermiştim ya sana onu diyorum dedi bi baktım eşimin bohçasına bardağı yastığı koymuşlar sinirimden deli oldum tabi yine yanlarında çıtımı çıkaramadım bide espri yapıyolar torunumu bu yastıkta uyut falan diye.eşime diyom niye bana böyle demelerine müsade ediyosun diye kalp hastası annemi nasıl tesleyebilirim diyo alttan al diyo sen benim seni ne kadar sevdiğimi bilmiyormusun gerisinin ne önemi var zaten hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ayda yılda bir görüşüyoruz büyüklük bizde kalsın diyo

O kızı saçından tutup evire çevire dövmek lazımmış. Büyük ihtimalle eşin çocuk olarak gördüğü için çok fazla üstünde durmamıştır. Unutmuştur bile.

Anladığım kadarıyla ailecek terbiyesizler. Kabahati kıza bulmayın. Nasıl ağızınızı açıp birşey söyleyemiyorsunuz? Aslında sizin değil eşinizin konuşması lazım. Ne demek kalp hastası annesini tersleyemezmiş. Çok ayıp ya. Sinirlendim valla.

O ne ya, alttan alınacak şey var alınmayacak şey var. Terbiyesiz kaynanaya bak. Koca kadın yazıklar olsun. Sakın eşimin hatrı falan deme böyle şeye susulmaz. Al o eşyaların hepsini işk gitmende götür , söyle lafınıda. Kızım susulur mu böyle şeye ya.

evet canım aylardır canım çok yanıyo annesini öyle bir koruyorki bana karşı düğünden baya bi sonra yengesi ile telefonda konuşuyorum dedim ki hadi o kızıına ona cahil diyeyim sen niye bana gelip özür dilemedin hiç dedim sen kendini peygambermi zannediyon ayaklarına kapanmamızımı bekliyon dedi eşime anlattım sen hiçç muhatap olma onlarla dedi onların karakterine düşme duymamazlıktan gel dedi ama dayanamıyorum ki bi taraftan diyorum eşim haklımı yani ben mi abartıyorum acaba diye

abartmıyorsunn sen az bile yapıyorsun hatta hiç bir şey yapmıyorsun..
ben olsam şuan çok sinirlendim zaten kızın saçına direk yapışırdım kim kabul eder böyle bir şeyi ya. eşinizde çok rahatmış yanii o gerekeni söylemiyorsa eğer siz söyleyin mümkünse de mesafeli olun öyle insanlarla görüşmeyin. terbiyesizler

eşiniz bence size yalan söylüyo ve verdiği sözlerin arkasında durmuyo taviz vermemelisiniz kesinlikle ve ağırlıgınızı ortaya koymalısınız

Esiniz de cok rahatmis yani. Herkese agzinin payini vermesi gerekirken yok unut sen buyuksun falan. Unutulacak sey var unutulmayacak sey var. Sizden ozur dilenmesi gerekiyordu yaptiklari terbiyesizlik o kadar buyuk ki.

eşimin bana değer verdiğini biliyorum mesela o da çalışıyo bende ramazan girdi gidrli iftar da da sahurdada yemeği eşim hazırlıyo temizlikte bana çok yardımcı oluyo benim annemler ile aynı şehirdeyiz anneme her hafta pazar alışverişi yapıyo bana hiç söylemeden annemin evinin ihtiyaçlarını karşılıyo evde süprizler yapıyo sürekli anneme anneciğim diyo kendi annesine anne diyo geçiyo verdiği değerin farkındayım bunu hem söylüyo hem de hareketleri ile belli ediyo ama işte onların yanındada bana susuver diyo geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…