bana bir akıl verin

eşim ilk zamanlar tavrını koydu onlara karşı aradan bir kaç gün geçince abisi yengesi sürekli ağlıyormuş neden böyle oldu kızımız bi cahillik yaptı siz hiçmi cahil olmadınız falan dedi ben de cahillikse özür dilesin dedim sen peygambermisin dediler terslediler bizimki yelkenleri suya indirdi onlara karşı ağzını açıp beni hiç savunmadı.Ben 8 ay oldu hala unutamıyorum olanları ama eşimin umrunda bile değil önemsiz insanlar önemsiz muhabbetler bunlar aldırış etme diyor hatta ben ilk zamanlar artık kafayı yemek üzere idim.eşime dedim ki yiğeninin sana geçmişini hatırlatmasından çok hoşlanıyorsun galiba işine geliyo belkide anılarını tazelemesi falan dedim oda karşımda ağlıyo üzülüyo.Yapma artık bunları falan diyo ama ben ondan ağlamasını sızlanmasını beklemiyorum o ailesiyle değil benimle evli neden beni sahiplenmesi gerekirken ailesini sahipleniyo üstelik haklı olan benken.Defalarca konuştum tamam diyo haklısın diyo birdaha seni üzenin canını fazlasıyla yakacağım diyo sonra yine annem zaten rahatsız bide ben üzmeyeyim diyo.Beni sevdiğini biliyorum ama ailesini benden daha çok seviyo

koca merakıyla ilgisi yok ben ayrılmak için avukata kaç defa gittim eşim her seferinde özür diledi ama ailesine olan tavrı hala değişmedi ben onun için gerçekten maddi manevi birçok fedakarlık yapmıştım öyle kolayca vaz geçmek istemedim ama bilemiyorum onlar haytaımızda yokken herşey güllük gülistanlık onların evine girdiğimiz an eşim değişiyo bana onların yanında iken sürekli kaş göz işareti yapıyo aldırış etme söylediğime diyo ama kırılıyorum illaki

Esiniz kucuk cocuklar gibi aglayacagina erkek olsun insanlara haddini bildirmeyi bilsin. Ne oyle aglamalar falan. Onu o halde gorunce erkek gozuyle bakabiliyor musunuz hala?

Bir kere insanin esine saygisi olmali. Onun ne dusundugunu onemsemeli. Esiniz sizi seviyor olabilir ama size saygi duymuyor ve onemsemiyor.

ailesinin yanında öyle evet beni önemsemiyor bunun bende farkındayım ama bunun çözümü tak sepetini koluna herkes kendi yoluna mı olmalı yoksa bir şekilde düzeltilebilinmeli mi eşimle ne zaman karşılıklı konuşsak haklısın diyor bir daha ailem için kırılmayacaksın diyor ama değişen hiçbir şey ben eşimden vaz geçmek yerine durumu düzeltmek istiyorum konuşmakla olmuyor kavgayla da olmuyor nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.dün akşam dedim eğer bayramda annenlerin yanında yine arslan kesilmeye kalkarsan çeker kapıyı çıkarım dahada yüzümü göremessin dedim söz verdi ama ne derece tutarlı olur bilemiyorum

O zaman zamana bırakıp göreceksiniz sonucu. Yapmanız gereken tek şey kararlı olmak.

mucize gibi birşey oldu dün akşam eşimin abisinin hanımı skype aç konuşalım görüntülü falan diye msj attı bana açtım konuşuyoruz havadan sudan eşim geldi o sıra işten açtım kapıyı sonra tekrar pc nin başına geçtim
yengem dediki
-kimdi o gelen
ben
-...........(kocişim)
yengem
-yanlızmı gelmiş bu sefer ben akşam aradığında biri ile görüşmem var diyordu eve mi getirmişler nasıl güzelmi falan dedi arar ara kahkaha atıyo kendince
eşim duydu tabi kim o densiz ya dedi(yengem duydu)sonra eşim ona hiç beklemediğim bir şekilde
-sen ne kendini ne zannediyon derdin ne dedi bağırdı çağırdı
sonra abisini aradı karına sahip çık yoksa elimden bi kaza çıkacak falan dedi biz burda geçim derdindeyiz senin karın fesatlık derdinde dedi abisi ne oldu falan diyo ben bi yandan eşyalarımı topluyorum yeter artık falan diye eşim dediki ara o karını özür dileyecek köpek gibi dedi ben bi yandan şaşaırıyom bi yandan zırıl zırıl ağlıyom aradan biraz zaman geçti yengesi ağlaya ağlaya beni aradı sen niye yanlış anlıyon herşeyin altından bi mana çıkarıyon ben öyle demek istemedim kusura bakma özür dilerim dedi eşimde dediki ona bir daha sende o gerizekalı kızında benim karıma mecbur kalmadıkça selam dahi vermesinler bu sana ilk ve son ikazım dedi kapadı sonrada bana madem üstünü giyindin hadi iftarımızı dışarda yapalım dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi mutlu oldum ki sormayın hep sizin sayenizde valla Rabbim ne dileğiniz varsa hemen yerine getirsin inş.

Budur işte. İçiniz soğumuştur en azından.

Budur işte. İçiniz soğumuştur en azından.

ooooooooooo hemde ne soğuma sıra kaynanamda mesaj atayım da bu akşamda onunla konuşalım netten
ama dün iftar yemeğinde eşime mahsus blöf yapıyorum diyorum ki tüh tamda haftaya abinlere gidecektik şimdi abin de kırıldı sana falan dedim benim yuvamı abim mi yapıyo benim çocuğumu abim mi taşıyacak abim mi bana akşamları sevgiyle bakacak dedi oruç senin kafana vurmuş dedim

Eşiniz hazır bu kıvamdayken ona göstereceğiniz ekstra ilgi size yol su elektrik hizmeti olarak geri dönecektir.

Sabretmek en güzeli çok sevindim gerçekten zaten kocan srni sevdiğinden eminsen gerisini boşver muhakkak birgün oda ailesinin gerçek yüzünü görür zamanla oturuyor evlilikler sen yanında ol destek ol ona aile sıcaklığı verki o artık seni ailesi yuvası olarak görsün sen onun mutluluğu için çabaladıkça ailesinin hiçbirşey yapmadığını görecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaynanam daha şimdiden başladı yine bak gelin bayramda bizim buraya sülaleden çok gelen giden olur sen bizim sülaleyi pek bilmiyosun ondan tedbirli ol diye diyom bizim oğlan misafirlerle bayramlaşırkende kıskançlığın tutmasın falan dedi bende korkma anne benim kocamın huyu suyu ailesine pek çekmemiş bayram diye her önüne gelenin boynuna atılmaz o dedim
belki ayıp ettim ama napem bezdirdi oda beni gitmemeize 2 gün var şimdiden başladı daha gitmeden bıktırdı beni bayramda kim bilir neler diyecek şimdi eşime

Sende deseydin o bekarkendi şimdi evli nasıl davranması gerektiğini bilir diye söyle eşine tokalaşmason eşini sıksın yeter sarılıp öpmenin alemi yok seni akrabsndsn erkekler sarılıp öpse hoşuna gidermi diye 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim zaten sarılmaz hatta geçen bayram bırakın sarılmayı tokalaşmadı bile hoşgeldiniz dedi yanlarında 5 dak oturdu kalktı ama o 5 dakkada bile kaynanam laf vurdu lezil etti bizi milletin içinde yok siz küçükken beraber büyüdünüz biz sizi aynı yastıkta uyuturduk şimdi mi el oldunuz sarılsana falan kocam duymamazlıktan geldi çıktı odadan ama tabi kız mal mal sırıttı şimdi de aynı şeyleri yapar kesin ama anlaştım eşimle annen ne derse cevabını yapıştır ağzına yoksa ben sana öyle bi ceavp yapıştırırırm ki dedim bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Yeğende bir kabahat yok, aileden gördüğünü yapmış
Huzursuzluk çıkmasın diye arada idare iyidir ama dozunu kaçırmayın
O yastıklar, bardaklar bohçayla benim evime gelecek, dürüp dürüp .... töbe ya mübarek gün
Konuşacağınız ya da susacağınız yeri ayarlayın bence çok aşmışlar terbiye sınırını

yiğende kabahat yok derken tatlım kaç yaşına gelmiş kız kim ne derse desin doğruyu yanlışı ayırabilmeli ve ona göre davranmalıydı kaynanam şu köprüden atla dese atlayacakmı yani önceden eşimle aram iyice açılmasın diye susuyodum ama artık öyle değil veriyom cevaplarını

İnsanın ailede gördüğü şey normalleşiyor ondan dedim
Ver tabi cevaplarını
Herkes haddini bilmeli
Hele bu eski sevgilinin eşyası meselesi çok çirkin

canım kaynanan tam bi yılan..
eşinin yeğenini de o örgütlemiş belli..
eşin ya hakkını savunacak, ya da senin onlara gitmemeni hoş karşılıcak başka yolu yok..

canım kaynanan tam bi yılan..
Eşinin yeğenini de o örgütlemiş belli..
Eşin ya hakkını savunacak, ya da senin onlara gitmemeni hoş karşılıcak başka yolu yok..

yılan ki ne yılan en zehirlisinden yiğeninin arkadaşının ablası varmış da eşimi önceden onla çok yakıştırıyormuşda ben olmasam onla evlenecekmişte yiğeni bana öyle diyo bende amcasını çağırdım içerden bana söylediğini amcanada söyle dedim kem küm etmeye başladı sonra dur ben söyleyeyim dedim söyledim eşim daha lafım bitmeden bi tokat yapıştırdı yiğenine gebertirim seni gebertir dedi tuttu beni kolumdan diğer odaya götürdü içimden derin bi ohhhhhhhhhhhhhhh çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…