bana bir akıl verin

themaths

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
68
78
3
37
2 ay sonra düğünüm var ama hazırlık olarak ne var derseniz hiçbirşey. İkimiz ayrı şehirlerdeyiz.En küçük bir düğün ile iligili hazırlıkta tartışma çıkıyor.En son gelin başı için tartıştık neymiş o kadar parayı ona vermezmiş kendim yapsaymışım.Aklımı yitircem artık ..

Yahu amaç evlilik olsun mutlu biz evlilik, muhteşem bi düğün yapmak kimseye hayrı dokunmaz size de zarar maddi manevi yıpranırsınız, hazılrığa ne gerek bi nikah töreni Mis gibi:KK68:

Yahu amaç evlilik olsun mutlu biz evlilik, muhteşem bi düğün yapmak kimseye hayrı dokunmaz size de zarar maddi manevi yıpranırsınız, hazılrığa ne gerek bi nikah töreni Mis gibi:KK68:
Iyi de bunu boyle iki insan oturup mantik yoluyla karar vererek yapiyorsa sorun yok ama cimrilikle bir taraf sacma sapan davraniyorsa sorun var demektir.

Ne kadar mis su gelin basi... ? Boyle kucuk seylerle en guzel gunlerinizi harcamayin. 2 ay kalmis kavga edecek zaman degil. El ele verip yuvanizi kuracaksiniz

Gelin başını evde yap diyorsa kuaförsünüz herhalde, aksi takdirde ne kadar saçmaladığının farkına varmalı nişanlınız.
Anlattığımda söyledğimde anlıyor aslında ama dediği 700 tl çok fazla.Ben bundan anlamıyorum annemle kendi aranızda halledin o zaman diyor.

Iyi de bunu boyle iki insan oturup mantik yoluyla karar vererek yapiyorsa sorun yok ama cimrilikle bir taraf sacma sapan davraniyorsa sorun var demektir.
Tabi ki öyle. Cimrilik ne kadar çirkinse bir tarafın fazla istekleri de aynı çirkinlikte Bu arkadaş için söylemiyorum tabi, ama malesef böyle gelin çok :/

Ne kadar mis su gelin basi... ? Boyle kucuk seylerle en guzel gunlerinizi harcamayin. 2 ay kalmis kavga edecek zaman degil. El ele verip yuvanizi kuracaksiniz
700 TL.Benim canımı yakan bunun için beni üzmesi onun bu tavırları yüzünden bir arpa boyu yol alamıyoruz.

Düğünü bilemem Ama bence kına gecesine çok :) agshahjs Kona gecesi olayını bütünğyle israf gördüğüm için ben Tek kuruş harcamam valla
Hııı gelin başı denen mi Evlerden ırak Naptın sen Oha dicem müsadenle Yeni kuracağın eve bi eksik eşyanı alır koyarsın İsraf israaafff

Aslında derdim fiyat değil ama bana tavrı ağır geliyor.Ne demek evde kendin yap.Ya bilmiyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim.

Back
X