Bana bir akıl verin

Vallahi ne desek boş olacaksa konu açıpta kimseyi yormasan mı acaba? Yanlış anlama kızların yorum yaptığını ama senin uygulamaya koymadığını yazdığın için söylüyorum.

Bu kadar şikayetçisin seni mutlu eden şeyler belli ki azalmış bu ilişkide adam da canından bezdirmiş. Evli değilsin çocuklu değilsin herşeyin de farkındasın neden bu ısrar? O bitince başkası olmayacak mı? Mutsuz mu olacaksın? Gözünü onda mı açtın? Anlayamıyorum. Yapmayın kendinize bunu mutsuzsan sorun aşılamıyorsa bence yıpratma kendini. İnan kısa sürede toparlarsın hatta üzerinden koca bir yük kalkmış gibi.

Ayrıca hadi onca yaşanmışlık alışkanlık vazgeçemiyorsun diyelim adam tedaviyi kabul etse e hadi birde öyle dene deriz. Ama bence daha da yıpranma geçen bunca zamanına çok üzülürsün
Ben kararımı verdim üzüntüm yaşadıklarım hayallerim hiç biri umrumda değil Hepsini sildim yeterki bitsin diye ben bile kendime inanamadım demekki isteyince oluyormus dedim ama herşey hemen bitmiyormus arayıp rahatsız ediyor devam etmek istiyor numaramı değiştiremem şuan bütün bankalar da bu numara ile işlem yapıyorom dikkat elgellsem ayrı bir dert acaba arkadaşlarımı arar mı evime iş yerime gelir mi gibi düşünceler güzellikle kabul etmiyor

Ben kararımı verdim üzüntüm yaşadıklarım hayallerim hiç biri umrumda değil Hepsini sildim yeterki bitsin diye ben bile kendime inanamadım demekki isteyince oluyormus dedim ama herşey hemen bitmiyormus arayıp rahatsız ediyor devam etmek istiyor numaramı değiştiremem şuan bütün bankalar da bu numara ile işlem yapıyorom dikkat elgellsem ayrı bir dert acaba arkadaşlarımı arar mı evime iş yerime gelir mi gibi düşünceler güzellikle kabul etmiyor
Sen onun ısrarına evine işyerine gelmesine yani zorbalığına dayandıkça adam seni malı gibi görecek. Çok özür dilerim yanlış bişeyde söylemek istemiyorum ama. Net ol engelle, cevap verme, yüz yüze gelmeye çalışırsa da muhattap olma. Onun için numaranı da değiştirme zaten. Sanıyorum ki takıntı haline getirmiş. Bir süre belki böyle devam eder bakar ki netsin, istemiyorsun vazgeçer.

Back
X