kanser hastası annesini bir kere görmeden cenazesine bile gelmeden ölümünü üzerinden hafta geçmeden hak talep etmek ahlaklıysa ne ala!Kanunen de ahlaken de haklı bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanser hastası annesini bir kere görmeden cenazesine bile gelmeden ölümünü üzerinden hafta geçmeden hak talep etmek ahlaklıysa ne ala!Kanunen de ahlaken de haklı bence.
yazik kiza onada verin ne olcak bir avuc sey o senin annense onunda annesi ayni karindan kandan candan ciktiginz allah rahmet eylesin insallah herkes hakkini alirLütfen konum bir süre kaldırılmasın.
Annem vefat etti.
Annem ve babam sağlığında bir ev aldılar. Yarısı annemin üzerine yarısı babamın üzerine.
Annemin önceki kocssından olan nüfsunda bir kızı daha var.
Mirasta hak istiyor.
Ama işlemleri nasıl yürütmemiz gerektiğini bilmiyorum.
Kardeşlerim mirasçı kağıdını çıkarmışlar. Direk tapuya mı gitmek gerekir?
Hakkımı babama devredebilir miyim? Tapuda vergi vermek gerekir mi? Tek vergi mi verilecek yoksa her mirasçı ayrı ayrı vergi mi verecek?
Babama vekalet versem yanlarına gitmeden haklarımı ona devredebilir miyim yoksa illa orada mı bulunmam gerekiyor?
Bir de diğer kız kendi için ayrı mirasçı kağıdı mı çıkarmalı?
Biz vermeyeceğiz demiyorum ki zaten kanuni hakkı alacak her türlü hakkını.yazik kiza onada verin ne olcak bir avuc sey o senin annense onunda annesi ayni karindan kandan candan ciktiginz allah rahmet eylesin insallah herkes hakkini alir
anladim yanlis anlamisim canim k bakma tapuya gidin payinizi ogrenin ona gore bir yol izlersinziz kolay bisey bence caninizi skmayinBiz vermeyeceğiz demiyorum ki zaten kanuni hakkı alacak her türlü hakkını.
Satış yapacaksanız iki taraf da alım satım vergisi verecek. En son %2ydi.Şimdi biz kardeşlerimle ve babamla ortak tapu yapalım dedik diğer çocuğu ise hakkını bize satmak istedi. O zaman da tapu harcı vermek durumunda mı olacağız
Okey bu kısmı bilmediğimden özlük Üveyik açısından düşündüm.kanser hastası annesini bir kere görmeden cenazesine bile gelmeden ölümünü üzerinden hafta geçmeden hak talep etmek ahlaklıysa ne ala!
Feragat ederse üvey kardeşe de pay düşebilir, hakkından vazgeçmiş oluyor çünkü bildiğim kadarıylaBenim bildiğim mirastan feragat yapacaksınız vekalette, babanız üzerine alacak tapudan. Tapu harcı ödemezsiniz.
Bende öyle biliyorum benim vazgeçtiğim pay herkese usulunce bölünecektirFeragat ederse üvey kardeşe de pay düşebilir, hakkından vazgeçmiş oluyor çünkü bildiğim kadarıyla
Evet ama hep birlikte yapacaklar zaten bu işlemi yanlış anlamadıysam.Feragat ederse üvey kardeşe de pay düşebilir, hakkından vazgeçmiş oluyor çünkü bildiğim kadarıyla
Hep birlikte feragat etmek istemiyor musunuz? Yanlış mı anlamışım ben.Bende öyle biliyorum benim vazgeçtiğim pay herkese usulunce bölünecektir
Siz neden tek kişi üstünde toplansin istiyorsunuz ki herkese payları oranında bölünsün sadece bahsettiğiniz kardeşinizin hakkını miktar belirleyip odeyin yani hakkını satın alın eğer kabul ederseBende öyle biliyorum benim vazgeçtiğim pay herkese usulunce bölünecektir
Yok hayır ben ve kardeşlerim feragat etse bile diğer eşten olan çocuk etmek istemez bu sefer babamla ikisi hak alırHep birlikte feragat etmek istemiyor musunuz? Yanlış mı anlamışım ben.
Şöyle herkes kendi adına tapu çıkarırsa babam ve kardeşlerimin harç parası bize ağır gelecek. Satış yapmak ister mi bilmiyoruz kendisiyle hiç görüşmedik.Siz neden tek kişi üstünde toplansin istiyorsunuz ki herkese payları oranında bölünsün sadece bahsettiğiniz kardeşinizin hakkını miktar belirleyip odeyin yani hakkını satın alın eğer kabul ederse
Hımm okey. O zaman hibe edeceksiniz. Tapu harcı ödenmez veraset bedeli ödersiniz. Yarı parası kadar tutar oda tapu bedeline nazaran.Yok hayır ben ve kardeşlerim feragat etse bile diğer eşten olan çocuk etmek istemez bu sefer babamla ikisi hak alır
Dünyanın bin türlü hali var yarın babanız evlenirse miras tekrardan bölünür yanlış anlamayın lütfen ama her ihtimali düşününŞöyle herkes kendi adına tapu çıkarırsa babam ve kardeşlerimin harç parası bize ağır gelecek. Satış yapmak ister mi bilmiyoruz kendisiyle hiç görüşmedik.
Anladim, siz herkes feragat etsin diyorsunuz.herkes kabul ederse doğru söylüyorsunuzHep birlikte feragat etmek istemiyor musunuz? Yanlış mı anlamışım ben.
Çok sıkıntılı işler valahiDünyanın bin türlü hali var yarın babanız evlenirse miras tekrardan bölünür yanlış anlamayın lütfen ama her ihtimali düşünün
Evet payını elden ödemek karşılığında feragatname ile vekalet verse aslında en kolayı.Anladim, siz herkes feragat etsin diyorsunuz.herkes kabul ederse doğru söylüyorsunuz