bana bir care arkadaslar

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Ilkokul 2.sinifa gidrn bir kizim var.okuma yazmayi cozdu cok sukur.ogretmeni cocuklarin odevlerini artik kendi baslarina yapmalari gerektigini soyluyor.ama benim kizim tek basina kesinlikle yapmiyor.butun gece beni basina dikiyor.ve bir soru basinda saatlerce ugrasiyor.bu aksam sekizden beri odev basindayiz ve hala bitiremedik.boyle oluncada coksinirleniyorum bagiriyorum cocuga.nasil yapicam napicam bilmiyorum cok uzuluyorum

Ogretmeni ile gelişimi ile ilgili konuşun ve bir uzmandan destek alin bence.

Valla bu odevler adami öldürür kardesimden biliyorum cok zor bi ton odev veriyorlar birsey varmis gibi birazda babasi yaptirsin o ne diyor

Guzel guzel anlatiyorum tmm yapicam diyo ama her aksam ayni seyler.
Kendi basina odevlerini yaptigi her gun icin bir yildiz verin bes yildiz olunca sevecegi bi sey yapin atiyorum istedigi bi yere goturmek gibi. Bence yardim da etmeyin yapmiyosa yapmasin ogretmeni uyarsin bu da cezasi olur

Dikkat eksikligi olabilir kardesimde var hala okula gitmek istemez odev yapmaz
Okulunu cok seviyo aslinda..surekli oyun oynamak istiyor.her istedigi oluyo.ama su ders konusunda cok uzuyo beni.bu aksam biraz bagirip cagirdim.cok uzuluyorum nasil yapicagimi sasirdim artik

Okulunu cok seviyo aslinda..surekli oyun oynamak istiyor.her istedigi oluyo.ama su ders konusunda cok uzuyo beni.bu aksam biraz bagirip cagirdim.cok uzuluyorum nasil yapicagimi sasirdim artik
Kendisi yapmak mi istemiyor yoksa yapamıyor mu

Dikkat eksikliği olabilir. Okulunuzda rehberlik servisi ile görüşün gerekirse uzmanlardan yardım alın.

Şaşırdım açıkçası.2.sınıf çocuğu ki okul daha yeni açıldı ve tatilin etkisiyle de ister istemez çocuk gerilemiştir.Böyle bir süreçte annenin rehberliğini engellemek pek mantıklı durmuyor.Bence çocuğunuza karşı sabırlı davranın..

Boyle olursa cocugunuzla yuz goz olursunuz. Benim oglum da oyle. Biz odev yapmaktan beraber vakit geciremiyorduk. Ben etut arti kres olan bir yere verdim. Okuldan cikinca gelip servisle ojuldan aliyorlar. Karnini doyurup odevlerini yaptiriyorlar. Aksam is cikisi da ben gidip etutten aliyorum. Ben aldigimda odevleri bitmis oluyor. Boykece hem yuz giz olmuyorum hem de onunla daha kaliteli zanan gecirebiliyorum o yatana kadar. Ben boyle bir cozum buldum. Belki sizde de ise yarar.

Kendisi yapmak mi istemiyor yoksa yapamıyor mu
Dikkatini verirse yapiyo ama dersin basina gecmek istemiyor.arkami dondugum gibi birakiyo yada oyalaniyor.surekli basinda oturmam gerekiyor.basimda oturdugumdada acaba yanlismi yapiyorum diyorum.

ders yapmaya calismaktan birlikte gecirmeye zaman kalmiyor zaten

Asla baskıcı bır tavır takınmayın ve ders yuzunden kızmamaya özen gösterin..yazısı mı çirkin cok gizel yazabildiğimi söyleyin,yavaş mı yapıyor ,epey hızlı yapıyorsun sen harıkasın falan deyın..dersleri sevdirene kadar ilgilenin ama birebir başında sureklı durmayın aynı oda ıcerısınde olup arada bir bakının..temel tavsiyelerim bunlar olacak.

Dikkatini verirse yapiyo ama dersin basina gecmek istemiyor.arkami dondugum gibi birakiyo yada oyalaniyor.surekli basinda oturmam gerekiyor.basimda oturdugumdada acaba yanlismi yapiyorum diyorum.
Hayir bence dogru yapiyorsun kizmadan bagirmadan yaptirabilirsiniz arkadaslarin dedigi gibi ödül olur yada su surede bitecek deyip o surede bitirirsiniz mesela

Hep olumlu davranmaya calisiyorum ama bir sure sonra cileden cikiyorum.saatlerce iki uc yaprak testin basinda oturuyoruz.her istedigini yapmaya calisiyorum ama ole bi hale geliyorum o bana her dedigini yaptiriyo

Hep olumlu davranmaya calisiyorum ama bir sure sonra cileden cikiyorum.saatlerce iki uc yaprak testin basinda oturuyoruz.her istedigini yapmaya calisiyorum ama ole bi hale geliyorum o bana her dedigini yaptiriyo
Mumkun oldugu kadar olumlu olun ama her dedıgını yapmayın..ödevin bir sorumluluk oldugunu benımsemelı..ama nasıl bır yolla onu siz belirleyeceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…