Düşük tehlikeniz varken, doktor yat demişken 1 hafta sonraki kınaya nasıl gideceksiniz ki?
Kına yapma ya sonra donemezsin. Gerekirse dibinle git ama kina yine yapma :d
Bir suru boya markasi cikti gebeler icin ben bilmiyorum ama herkes boyuyo
Kuzenim mecbur gitmek durumundayım. Kalkıp kendimi yormam tabiki de ama orda olmam şart kardeş gibi büyüduk biz..
Ben senelerdir boyanın bebeğe zararını anlayamadım.
Organik boyalar var, onlar denenebilir.
Kına tutsa bile geri dönüşü çok zor. Silmek birkaç ay alır.
Kıyafete gelince. Gebelik çok yeni, kaç bedensiniz vücut şekliniz çok önemli.
2 aylık bir gebe her istediğini giyebilir.
İyi de Allah göstermesin, ya bebeğinize bir şey olursa? Korkmuyor musunuz?
Bence sprey boya kullanın
Başka çare yok gibi
Şöyle şifon bir kumaş elbise ilede
Hem şık hem rahat olursunuz Eki Görüntüle 1858427
Kilolu değilim ama biraz şişkinliğim var o zamana kadar inecegini düşünüyorum. En kötü ihtimal korse giyerim şişligim devam ederse :)
Korse giymeyin bence zararlı olabilir.
Tozludan alışveriş yapıyorum ben son 3 yıldır hiçbi sıkıntı yaşamadım.. gayet de kaliteli ürünleri.. bitkisel boyalar var.. netten markaları bulabilirsiniz.. ben yine farmasi diycem ama.. gebeler rahatça kullanabiliyo.. kokusu da çok hoş zaten zararlı bi şey de yok içinde..Evet arkadaşlar fikir ve bilgilerinize ihtiyacım var. Bir hafta sonra bi yakınimin kınası var kardeşim gibi diyim bi akrabamin. Dip boyam gelmiş saçlarım şuan 3 renk ee hamileyim boyada yapamiyorm. Bildiğiniz hamileyken yapılan bir boya var mı? Veya sizce kına yapsam boyalı saça kına tutar mı? Bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim çünkü çok sıkıştım..
Ve asil derdim kıyafet..
Nasıl bir elbise giymeliyim? Bana acil model konusunda yardımcı olabilir misiniz? Güvendiginiz siteler var mı
bana onerebileceginiz.. hiç bir şeyim hazır değil ve ben çok stres oldum. Mağaza mağaza gezemiyorum dusuk tehlikem var doktor gezmek yok yatacaksin dedi. O yüzden site onerirseniz ve model çok memnun olurum.
Şimdiden okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?