Bana bir çare :)

Eczaneden bitkisel boya alın siz sorun onlar size yardımcı olur. 7 haftalık hamilelikte istediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz bu sorunuz biraz tuhaf olmuş.

ben hiçbir alışveriş sitesine güvenmiyorum tam da hep asıl ihtiyaç zamanı sanki bilerek geç geliyor kargunuz
bu yüzden modelinizi belirleyip varsa kızkardeşinizi gönderin sonra siz gidip mağazadan alıp çıkın

saç için açık bırakmayın toplayın önden perçem bırakın(alnınız geniş ise) 3 renk durmaz

saçlarınızı toplayın bence ilk üç ay önermiyorlar boyayı. önemli lan kimyasalın saçınıza değmesi değil onu solumanız. bir çok kimyasal içeren boyalar nikotin ve kafein gibi kandan bebeğe etkiyebiliyorlar direkt. plasenta süzemiyor bunları

Eczaneden bitkisel boya alın siz sorun onlar size yardımcı olur. 7 haftalık hamilelikte istediğiniz kıyafeti giyebilirsiniz bu sorunuz biraz tuhaf olmuş.

Model için fikir istedim sadece hamileyim nasıl giymiyeliyim demedim :) tesekkur ederim yorumunuz için :)

Aslında bende sitelere pek güvenmiyorum kendim gidip almayı tercih ediyorum ama suan çok kısa bir sure kaldı sıkıştım. Gelmez mi diyorsunuz 3 4 gunde

Aslında bende sitelere pek güvenmiyorum kendim gidip almayı tercih ediyorum ama suan çok kısa bir sure kaldı sıkıştım. Gelmez mi diyorsunuz 3 4 gunde

ben çok bilinen siteden alışveriş yapıyorum her kargom 3 günde geldi ama yola gideceğim zaman 2 hafta kala istediğim kıyafet gelmedi siparişten 10 gün sonra yanlış ürün geldi
riske atmayın derim

ben çok bilinen siteden alışveriş yapıyorum her kargom 3 günde geldi ama yola gideceğim zaman 2 hafta kala istediğim kıyafet gelmedi siparişten 10 gün sonra yanlış ürün geldi
riske atmayın derim

Peki tesekkur ederim :))

saçınıza kına surmeyın toplu bır model yaptırın boya asla kullamayın ... çünkü hamilelikte yapılan boya dıe bışı yok kandırmaca var...

boyanızı kendiniz alıp kuaföre gidebilirsiniz. ama ben yine de 3 renk saçımla gitmeyi tercih ederim. saç rengimi fazla belli etmeyecek bir model yaptırırım mesela

sorularınızın cevabını kadın hastalıkları ve dogum uzmanı birisinden almak daha iyi olur sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…