- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Boya.. korse.. dugun..
Dusuk tehliken var evet.
Korse giymeyin. Muhtemelen daha göbeğiniz çok yoktur kendi bedeninizde gönlünüze göre bir şey giyin.
Boya konusunda organik boyalar var ama organik boyalar saçımı yaktı benim. Kiminin saçını da yakmıyor.
Doktorum beni 16. haftadan itibaren boya konusunda özgür bıraktı ama sizin gebeliğiniz yeni. Bence boyatmayın, düşünmeyin bile saçınızın halini uygun bir şekil verdirin kuaförde.
Bu arada 7 haftalık gebeymişsiniz saç boyama işine hiç bi şekilde girişmeyin.. korse düşünmeniz bile çok abes üstelik de düşük riski olan bi gebe için..
saçını balerin topuzu gibi yaptır ne renk olduğu bile belli olmaz
elbiseyi bilemem her şey giyilebilir de topuklu ayakkabı giyme derim
Ilk 3 ayi atlatmadiginiz icin boyayi kimse önermez, suan elinize degen çiğ et bile bebegi etkiliyor diye biliyorum ben. Topuz yaptirarak kapatabilirsiniz sacinizdaki renk farkliliklarini. Henuz kilo almasaniz da siskinliginizin rahatsiz etmemesi icin bedeninizden 1 beden buyuk elbise tercih edebilirsiniz ama kesinlikle topuklu ayakkabi giymeyin derim ben. Iyi eglenceler
Organik boya diye bisey yok buna bir kere inanmayın ikinci olaraktan 3 ayrı tonda saça kina yakmayı geçin normal boya yaparken bile çok düzenli şekilde boyanması gerekiyor oksidan volumleri bile değişebiliyor bence kına yakma olayına hiç girmeyin. Yanında ek olarak şunu söylemek istiyorum amonyağı az olan boyalara bitkisel diyorlar ki hiç alakası yok. Yıllardır bu işi yapıyorum hala anlamış değilim zaten. Amonyak az olursa zararı da az olur. Ayrıca tam olarak kanıtlanmış bisey olmadığı için doktorum bana saçını boya dedi. Ağırlaştirma işlemi olmadığı sürece saç boyama yapılabilir gebelik surecinde en fazla iki defa boyanması da tedbir olur . Ama rofle gibi ağırlaştrma işi giren seçeneklerden uzak durun. Bebek 3ayi geçmediyse yine boyamayın!
Korse mi hamileyken korse mi giyilir yahu siz iyi misiniz ayrıca hamileyken boya da yaptırmayın hem de düşük tehlikesiyleKilolu değilim ama biraz şişkinliğim var o zamana kadar inecegini düşünüyorum. En kötü ihtimal korse giyerim şişligim devam ederse :)
modagram tavsiye ederim binlerce çeşit hızlı kargo.
bu arada seninle çok karsılasıyordum hamilesin ne güzel darısı basıma inşallah :)
Dikkat etmez miyim kuzum o benim her şeyim ilacımZehram benim teyzesinin kuzusuna dikkat et emi,kuaförde bir fön çektir o 3 renk bile güzel durur ombre hesabı
Hem hamilesin sen rahat giyin.
Bugün tesadüfen bir kanalda iclal aydın programı vardı. Konuğu şems arslan. Doğal sac boyası tarifi verdi.
Nette araştırın bulursunuz büyük ihtimal.
kuzenım mecbur gıtmek zorundayım dıye bırsey yok
hıc bırsey bebegınızden daha onemlı olmamalı
ınsanlar cocuk ıcın servet oduyor ne sıkıntılar cekıyor dusunun bunları
ayrıca en cok sızın canınız acır
arayıp mazeretınızı bıldırıp takı takacaksanız takınızı gonderın yada oncesınden verın
saglık sorununuz olmasa 2 aylık gebelıkte hersey gıyılebılır daha karın cıkmaz kı derdım
hamıleyken asla sac boyamayın yedıgımız seylere bıle dıkkat etmemız gerek hıc bırsey bıtkısel degıl bıtkısel denılen boyasa kımyasal kı boyuyor degılmı
sac dıplerınızı boya kalemler var surup yıkayınca temızlenebılen onla yapın yada dalgalı topuz yaptırın derdım
ama rıca ederım evde durun !
Korse mi hamileyken korse mi giyilir yahu siz iyi misiniz ayrıca hamileyken boya da yaptırmayın hem de düşük tehlikesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?