Bana bir çare :)

Bu arada 7 haftalık gebeymişsiniz saç boyama işine hiç bi şekilde girişmeyin.. korse düşünmeniz bile çok abes üstelik de düşük riski olan bi gebe için..

Bu konuda bu bilgim tam olarak olmadığı için sormak istedim tesekkur ederim.

Tesekkur ederim :)

Organik boya diye bisey yok buna bir kere inanmayın ikinci olaraktan 3 ayrı tonda saça kina yakmayı geçin normal boya yaparken bile çok düzenli şekilde boyanması gerekiyor oksidan volumleri bile değişebiliyor bence kına yakma olayına hiç girmeyin. Yanında ek olarak şunu söylemek istiyorum amonyağı az olan boyalara bitkisel diyorlar ki hiç alakası yok. Yıllardır bu işi yapıyorum hala anlamış değilim zaten. Amonyak az olursa zararı da az olur. Ayrıca tam olarak kanıtlanmış bisey olmadığı için doktorum bana saçını boya dedi. Ağırlaştirma işlemi olmadığı sürece saç boyama yapılabilir gebelik surecinde en fazla iki defa boyanması da tedbir olur . Ama rofle gibi ağırlaştrma işi giren seçeneklerden uzak durun. Bebek 3ayi geçmediyse yine boyamayın!

Teşekkür ederim bu bilgi için :) boya kaldı artık

modagram tavsiye ederim binlerce çeşit hızlı kargo.
bu arada seninle çok karsılasıyordum hamilesin ne güzel darısı basıma inşallah :)

Zehram benim teyzesinin kuzusuna dikkat et emi,kuaförde bir fön çektir o 3 renk bile güzel durur ombre hesabı
Hem hamilesin sen rahat giyin.

Balerin topuzuna katılıyorum çok güzel olur.Bir de topuz istemem dersen kozmetik mağazalarında satılıyor rimel gibi sürülen tek seferlik boyalar var acaba onlar da hamilelere zararlı mıdır ki

kuzenım mecbur gıtmek zorundayım dıye bırsey yok
hıc bırsey bebegınızden daha onemlı olmamalı
ınsanlar cocuk ıcın servet oduyor ne sıkıntılar cekıyor dusunun bunları
ayrıca en cok sızın canınız acır
arayıp mazeretınızı bıldırıp takı takacaksanız takınızı gonderın yada oncesınden verın

saglık sorununuz olmasa 2 aylık gebelıkte hersey gıyılebılır daha karın cıkmaz kı derdım
hamıleyken asla sac boyamayın yedıgımız seylere bıle dıkkat etmemız gerek hıc bırsey bıtkısel degıl bıtkısel denılen boyasa kımyasal kı boyuyor degılmı
sac dıplerınızı boya kalemler var surup yıkayınca temızlenebılen onla yapın yada dalgalı topuz yaptırın derdım

ama rıca ederım evde durun !

Kilolu değilim ama biraz şişkinliğim var o zamana kadar inecegini düşünüyorum. En kötü ihtimal korse giyerim şişligim devam ederse :)
Korse mi hamileyken korse mi giyilir yahu siz iyi misiniz ayrıca hamileyken boya da yaptırmayın hem de düşük tehlikesiyle

Bugün tesadüfen bir kanalda iclal aydın programı vardı. Konuğu şems arslan. Doğal sac boyası tarifi verdi.
Nette araştırın bulursunuz büyük ihtimal.

modagram tavsiye ederim binlerce çeşit hızlı kargo.
bu arada seninle çok karsılasıyordum hamilesin ne güzel darısı basıma inşallah :)

İnşallah canım benim :)

Zehram benim teyzesinin kuzusuna dikkat et emi,kuaförde bir fön çektir o 3 renk bile güzel durur ombre hesabı
Hem hamilesin sen rahat giyin.
Dikkat etmez miyim kuzum o benim her şeyim ilacım

Derdim ayıp olur vs değil. Dusunun ki kardeşiniz ve gitmiyorsunuz dugune. Tabiki de hiç birşey benim bebeğimden önemli değil ben bir tane kaybettim acısını çok iyi bilirim. Ve elimden gelenin fazlasını yapıyorum benimle kalsın diye.. orda bulunmam bebegime zarar vermez kalkıp oynamdigim surece .

Msjniz için tesekkur ederim :)

Korse mi hamileyken korse mi giyilir yahu siz iyi misiniz ayrıca hamileyken boya da yaptırmayın hem de düşük tehlikesiyle

Daha yeni olduğu için zarar vereceğini düşünmeden söyledim. Sonra sıkacagini dusundum ve vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…