Teşekkür ederim canım....Merhaba,
Bende 10 kilo vermişken 14 kilo geri almış bi insanım!
Gerçekten insanı o kadar üzüyo ki. Ama pes etmeyip tekrar başlamak daha da önemli :)
Umarım aynı kararlılıkla devam edersin kilolarından tamamen kurtulursun :)
Teşekkür ederim canım....
Bu sefer kendimden eminim ya olacak ya olacak sende pes etme sakın sen kaç kilosun??
Aaa aynıyız hadi gel beraber devam edelimBende baya hırslıyım bu sefer.
89 kiloyla başladım. Oysa ki 75lere düşmüştüm..
Sende yaz menünüTamam olur :)
24 yaşındayım bende. boyum 1,56 Bekarım çalışıyorum.
Günlüğün hayırlı olsun canimBu böyle olmayacak yedikçe yiyorum kendimi kontrol etmek için yediklerimi yazıp görmeliyim...
hergün yediklerimi an be an yazacağım
Günlüğümün amacı kendimi kontrol etmek......
Kendime okadar çok kızıyorum anlatamam 80e kadar inmişken yeniden başa döndüm hatta 3kilo fazlamla ah ahhh diyorum ama pes etmek yok zayıflıcam ve istediklerimi rahat rahat giyinecem söz veriyorum kendime.......
Bu böyle olmayacak yedikçe yiyorum kendimi kontrol etmek için yediklerimi yazıp görmeliyim...
Kendime okadar çok kızıyorum anlatamam 80e kadar inmişken yeniden başa döndüm hatta 3kilo fazlamla ah ahhh diyorum ama pes etmek yok zayıflıcam ve istediklerimi rahat rahat giyinecem söz veriyorum kendime.......
Bu böyle olmayacak yedikçe yiyorum kendimi kontrol etmek için yediklerimi yazıp görmeliyim...
Ooo baya iyisin canım beğendim kahvaltınıKahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Teşekkür ederim tatlımGünlüğün hayırlı olsun canim
Biz niye bu kadar iradesiziz bende 8kilo vernistim ve yavas yavas saglikli ama hemen geri aldim hepsini bende cok kiziyorum kendime su an nefesimi orucla terbiye etmeye çalışıyorum
Sağol canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz başarırızCanım öncelikle hayırlı olsun günlüğüne
Buraya utanmadan sıkılmadan yaz canım yediği başkaları az yiyormuş diye düşünme.
Birde sana nacizane tavsiyem eğer sende ben gibi yemeği çok seviyorsan ilk olarak diyet yerine hareketini arttır derim yürüyüş olur Leslie olur hafif egzersizlere başlamalısın
Yediklerini sadece abartmamaya çalış, çünkü biz çok yiyen insanlar birden diyete başlıyoz sonrası gelmiyo. Hareket bi de tok tutuyor bikşyomusun.
Sevgiler umarım başarırsın
Eğer kendine dur demezsen gerisi gelir canım ben 3kilo aldım ay ne olcak 1haftada veririm dedim dedim 8kilo aldım vermeyi geç almayaydım bari....Bende 10 kilo vermiştim şuanda 5 kilo geri aldım bize irade sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?