Bende çok laf sokardım ona da o huyumu hiç sevmiyor artık yapmıyorum direk söylüyorum:) laf arasında araya kaynatıcam küçük olduğunu du bakalım ne tepki verecekBen ole olmadigim icin anlayamiyorum sizleri:) konusmaktan yanayim..lafi dolandirmayi ima etmeyi sevmiyorum. Laf sokmayi iyi bilirim o baska:))) ama acik acik sole cunku erkeklerin cogu gerizekali biseyi direkt soliycen anlamiyolar yoksa:))) sen yaz seni acariz burda.. hos agzimi acmaya gelmiyo bu konularda mune beni banliyo hemen : (
Vay be dedim okurken dedeniz gerçekten insanmış helal olsun ne güzel arka arkaya ölmüşler ne kadar büyükse sevgilerikorkulacak ve değişmeyecek birşey değil durumunuz bunu kabullenin.
Malesef dünyada güzellik olarak kadınlarda meme ve kalça,erkeklerde penis ve cüzdan kriteri dayatılıp güzellik budur denilmiş.
Güzellik bu değildir,benim babanem kırk yaşında göz tansiyonundan kör kalmış hiç birimizi göremedi,35 sene dedem eliyle bebek besler gibi sofraya oturduğumuzda bir kaşık önce ona sonra kendi ağzına atarak besledi ve dokuz gün arayla öldüler.
Dünyadaki ennnn mükemmel güzellik onlardır.
Sevgi ve saygı varsa,olmasın bedenimizde herşey mükemmel
Kaynat bakalim konusma ilerlersede ciddi ciddi konus derdini ac ama bence guvenmedigini kendine belli etme:)Bende çok laf sokardım ona da o huyumu hiç sevmiyor artık yapmıyorum direk söylüyorum:) laf arasında araya kaynatıcam küçük olduğunu du bakalım ne tepki verecek
düğün sevinci,yeni bir hayat mutluluğu heyecanı yaşamak varken neden kahrolsun kızlarımız cidden üzülüyorum.Masallah boyle yorumlara ihtiyac var burda
Ne? vaz mi gecti? Eminim o kisi gozunde buyuttugu kdr mukemmel degildi. Kendine guvensiz oldugundan bu sekilde gormus bence. Dedigin gibi hepimiz yaslaniyoruz curuycez yani bu kdr dert etmek yersiz.. konu sahibi bunu gecirdikten sonra anlardüğün sevinci,yeni bir hayat mutluluğu heyecanı yaşamak varken neden kahrolsun kızlarımız cidden üzülüyorum.
Bir arkadaşım sırf çatlakları oluşmuş ergenlikte biraz fazla,mükemmel bir erkekle evlenmekten vazgeçti en sonunda bu durumu geçiremeyince.
Ben cidden şok oluyorum çok üzülüyorum.
Bunlar mutluluk kriteri değildir,asıl kız ve erkek çocuklarımıza asıl mutluluğun sevgi saygı ve vefa olduğunu öğretmeliyiz.Değişmeli artık bu çirkin dayatılan şeyler.
Bi yalnız kalamıyoruz ki yapalım bunlarıKaynat bakalim konusma ilerlersede ciddi ciddi konus derdini ac ama bence guvenmedigini kendine belli etme:)
Buarada herkesin tercihi ama.. evlenmeden once dokunsun baksin bunda ne var? Alismis olur.. inan evlenince bu zmnki zevkin cok azini aliosun bence:) nisanlilik yasak elma baska guzel oluyo daha zevk verici oluyo.
Sevgi,saygı,vefa karşılıklı edinilen bir duygudur. Onlarda emek vererek onu başarmışlar.Bizlerin, bize dayatılan ve bizleri mutluluğa götürmeyen şuan sizide üzen durum ve durumları değiştirmemiz gerek.Vay be dedim okurken dedeniz gerçekten insanmış helal olsun ne güzel arka arkaya ölmüşler ne kadar büyükse sevgileriAllah herkese nasip etsin öyle sevgiyi.
Bak opmeye sarilmaya vakit varsa dokunmayada vardir. Tut elini nisanlinin gotur gogsune:) hop ilk adimi attin bile:)) sonrasi gelecek eminim:) utanma duygusu ole biseyki..adim attikca asiyosun baska yolu yok:))Bi yalnız kalamıyoruz ki yapalım bunları:))sarılır öper koklar sadece göğse dokunamaz o da malum sebepten. Bu kendime güvensizliği bi aşsam ona da açarım kendimi ama biraz zaman lazım bana. Düğüne kadar aşarım inşallah . Dört ay kaldı bişeyde kalmadı ama halledicem
Bunu diyebilen adam ne kusur bulur ne de bu adama kusur bulunur.. Olsa iyiydi ama demekki aradigi meme degilmis ve aradigini sizde bulmus..Üzülmemelisin canim herseyin bir cözümü var artik simdiki zamanda..En güzel zamanlariniz.Mutlugunuz daim olsun..Onun beğenmediği yeri yokki :)) valla bende hani seninde şunun yok diyeceğim yeri bi tek spor yapmaz kasları yok o kadar:) yoksa herşeyi tamam hatta ona tipin yerinde işin var istesen benden çok daha güzellerini bulurdun bile demişliğim var. O da keşke benim gözlerimle baktığım gibi bi baksan kendine demişti.
Evlenincede sen bagirmazsin o da bagirtmak ister :) hayat ne garip :)))
Bugünleri kendim zehir ediyorum doğru, onun beni beğenmeyeceği korkusu var içimde az evel verdiğiniz örnek gibi vazgeçmeyi bile düşündüm. Onun böyle bir durumu olsa asla sorun etmem kabullenirim onu her haliyle umarım o da benim gibi düşünüyordur.Sevgi,saygı,vefa karşılıklı edinilen bir duygudur. Onlarda emek vererek onu başarmışlar.Bizlerin, bize dayatılan ve bizleri mutluluğa götürmeyen şuan sizide üzen durum ve durumları değiştirmemiz gerek.
Ancak o zaman eski dede ve ninelerimizin mutluluklarını yakalama şansı bulabiliriz.
Sizede tavsiyem bu günlerinizi çokkk mutlu yaşayın hiçbir olumsuzluğa takılmayın.
Bu günlerin tekrarı yok.
evet aynen herkes podyum mankeni gibi olunca güzel olacak sanıyor ve malesef psikolojik hasta oluyorlar.Ne? vaz mi gecti? Eminim o kisi gozunde buyuttugu kdr mukemmel degildi. Kendine guvensiz oldugundan bu sekilde gormus bence. Dedigin gibi hepimiz yaslaniyoruz curuycez yani bu kdr dert etmek yersiz.. konu sahibi bunu gecirdikten sonra anlar
Yeni nesile aktarilabilse keske..Simdiki genclik akli bir karis havada..Cikarsiz derinden sevdalar eskide kalmis.Simdiki zaman asklari balon..Bulabilenlere ne mutlu..korkulacak ve değişmeyecek birşey değil durumunuz bunu kabullenin.
Malesef dünyada güzellik olarak kadınlarda meme ve kalça,erkeklerde penis ve cüzdan kriteri dayatılıp güzellik budur denilmiş.
Güzellik bu değildir,benim babanem kırk yaşında göz tansiyonundan kör kalmış hiç birimizi göremedi,35 sene dedem eliyle bebek besler gibi sofraya oturduğumuzda bir kaşık önce ona sonra kendi ağzına atarak besledi ve dokuz gün arayla öldüler.
Dünyadaki ennnn mükemmel güzellik onlardır.
Sevgi ve saygı varsa,olmasın bedenimizde herşey mükemmel
Alttaki arkadas demis herkes balon :) guzellik anlayisi farklilasiyor surekli.. eskiden kadin olsun yeter derken simdi ekmek bulmus susamlisini ister olmus krolar:)) hahahaevet aynen herkes podyum mankeni gibi olunca güzel olacak sanıyor ve malesef psikolojik hasta oluyorlar.
Benim ruhumu karakterimi sevmeyen,zaten sevmesin bedenimi,beni,hayatımı,vs vs.
Aslında utanmak mememin olmaması yani küçüklüğünden yoksa doğru sarılan onu da yapar :)) ve evet kademe kademe aşılıyor utanma duygusu sarılmam öpmem diyodum onlayken hormonlarım beni ele geçiriyor yapıyorum yaniBak opmeye sarilmaya vakit varsa dokunmayada vardir. Tut elini nisanlinin gotur gogsune:) hop ilk adimi attin bile:)) sonrasi gelecek eminim:) utanma duygusu ole biseyki..adim attikca asiyosun baska yolu yok:))
Hee vazgecte baska cirkin bi kiz adami catir cutur yesin he mi :)))Bugünleri kendim zehir ediyorum doğru, onun beni beğenmeyeceği korkusu var içimde az evel verdiğiniz örnek gibi vazgeçmeyi bile düşündüm. Onun böyle bir durumu olsa asla sorun etmem kabullenirim onu her haliyle umarım o da benim gibi düşünüyordur.
Yap yap:) bak ben uc cocuk dogurdum orayi acmadiim doktor kalmadi:)) cok utanmaz edepsiz oldum esim bile sasiriyo valla sen bole degildin diyo :) hahaha hem bu hormonlar guzel :) olmasa sknti:))Aslında utanmak mememin olmaması yani küçüklüğünden yoksa doğru sarılan onu da yapar :)) ve evet kademe kademe aşılıyor utanma duygusu sarılmam öpmem diyodum onlayken hormonlarım beni ele geçiriyor yapıyorum yani
inanın eğer eşiniz olan kişi şuan siz üzülmeyin diye elinden geleni yapan,size değer veren,sizi mutlu etmeye çalışan biriyse aranızda güven varsa oluşmuşsa.Sizin kolunuz bacağınız olmasada sizi çokk sevecek.Bugünleri kendim zehir ediyorum doğru, onun beni beğenmeyeceği korkusu var içimde az evel verdiğiniz örnek gibi vazgeçmeyi bile düşündüm. Onun böyle bir durumu olsa asla sorun etmem kabullenirim onu her haliyle umarım o da benim gibi düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?