Bana bir fikir verin(yolculuk)

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Arkadaşlar maddeler halinde durumu yazayım,sizde bana bir fikir verin lütfen. Mesele ailemi ziyarete gitme. * aileme gitmek için en az 3 araç değiştirmem lazım,normalde 7 saatlik yol ama daha fazla sürüyor. * 22 aylık bebeğim var ve hiç yalnız otobüs yolculuğu yapmadım. * hava şartları ve salgınlar malum,bebeğimin hasta olmasından korkuyorum
* şimdi gidemezsem muhtemelen baharda ya da yazda ancak gidebilirim. Şimdi siz olsanız ne yapardınız,gider miydiniz? Yoksa bebeğimin düzenini bozmayalım mı? Tabi gitme isteğim var ama öncelik her zaman bebeğim olduğu için kararsız kaldım.

ailen gelemiyor mu?
küçücük bebekle bu soğukta birde bebeğini yol tutarsa napıcaksın sürekli kusacak mahvolacaksınz

Bence baharda git hem bebeğin biraz daha büyümüş olur veya uçakla git..

Gidebilirsiniz ben hiç hava soğuk gitmeyeyim yapmadım kalın giydirip yine giderim artık cokda minik değil annesi gidin gezin sizede iyi gelir

ailen gelemiyor mu?
küçücük bebekle bu soğukta birde bebeğini yol tutarsa napıcaksın sürekli kusacak mahvolacaksınz
Arada geldiler ama annem hasta olduğu için o gelemiyor. Zaten yol kısmını düşününce vazgeçiyorum

Bence baharda git hem bebeğin biraz daha büyümüş olur veya uçakla git..
Uçak seçeneğimiz yık malesef,dediğiniz gibi biraz daha geçerse bebeğimde bende daha rahat ederiz gibi geliyor. Yol uzun ve sürekli araç değiştirmek gerekiyor

Gidebilirsiniz ben hiç hava soğuk gitmeyeyim yapmadım kalın giydirip yine giderim artık cokda minik değil annesi gidin gezin sizede iyi gelir
Bir yanım nasıl istiyor gitmeyi bir bilseniz,ama bebeğimi düşününce ve yolun uzunluğunu falan kararsız kalıyorum böyle işte. Evimiz kaloriferli ama annelerde sobalı,inanın onu bile düşünüyorum. Benim için her zaman bebeğim öncelikli oldu çünkü

Malesef uçak yok, tabi hastalık tek etken değil kararsızlığımda,yolculuk kısmı çok düşündürüyor, 3 araç değiştirmem gerek

anladım. bilmiyorum yani bebeğiniz yolculuğa alışık mıdır ? hani kesintisz 7 saattense 3 araçla arada hava alarak yolculuk etmek daha kolay sanki

Bebeğinizle daha önce seyahat ettiniz mi?
Ben olsam 2.5 yaş ve 5 aylıkla bile gidebilirim. Ama ilk bebeğim 3 aylık olduğundan beri seyahat ettik.
Çocuğun neye ne tepki vereceğini, acil durumlarını biliyorum.
22 ay çokta küçük değil.
7 saatte çok uzun degil.

anladım. bilmiyorum yani bebeğiniz yolculuğa alışık mıdır ? hani kesintisz 7 saattense 3 araçla arada hava alarak yolculuk etmek daha kolay sanki
Kendi aracimizla en fazla 3_4 saatlik yolculuk yaptık ama otobüsle nasıl olur bilmiyorum. Bir de normalde 7 saat ama 3 farklı yerde araç değiştirince falan 9-10 saati buluyor

Kendi aracimizla en fazla 3_4 saatlik yolculuk yaptık ama otobüsle nasıl olur bilmiyorum. Bir de normalde 7 saat ama 3 farklı yerde araç değiştirince falan 9-10 saati buluyor

hmm... bilemedim ya. çocuğun huyunu siz biliyosunuz.

Kendi aracimizla yaptık ama otobüsle yapmadık. Normalde 7 saat ama 3 farklı yerde araç değiştirince 9-10 saati bile buluyor yol

Küçük çocuğumla şehir dışına ancak uçak yolculuğu yaparım.. En basitinden siz uzun süre oturursunuz da çocuk için sıkıntı. Mesela benim çocuğumla mümkün değil zaptedemem o kadar saat..

Soğuk kısmına gelince evet orası da olumsuz bir durum. Şurada ilkbahara ne kaldı bence bekle. Zaman çabuk geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…