Bana bir fikir verin(yolculuk)

Çok güzel yazmışsınız durumu,benim bebeğimde durmaz gibime geliyor,normalde çok hareketli çünkü,sanırım baharda bitmek daha mantıklı olur

Ben giderim :)

Ama yan koltuğu da bebek için alırım, yoksa yanımda biri pturacak, kucağında bebek fıttırırım herhalde.

Girmişken bir iki hafta kalacaksınız değil mi? 3-4 günlüğüne çekilmez çünkü.

Gidersem en az 10-15 gün kaldırımda ,gitmek mesele işte gitme kararı verirsem iki koltuk alma fikirde güzel,sagolun

Ben olsam giderdim dayanamam bahara kadar. Bebeğiniz çok küçük değil. Yedi saat de çok uzun değil.

oğlumla seyahat ederken yan koltuğu da alıyorum rahat oluyor ama inip binmek zor olabilir az eşya almak lazım yanına o da Bebek'le kış günü zor

Ben özellikle dolmuş vs sevmiyorum hem çantan yanında hem çocuk kucağında o yol zulüm oluyor

hava isininca gidin derim. Yol zor, kalorifer yok, fazlaca zahmetli.

Gidersem en az 10-15 gün kaldırımda ,gitmek mesele işte gitme kararı verirsem iki koltuk alma fikirde güzel,sagolun

Bak çocuğa bilet indirimi yapmak zorundalar, muhakkak hatırlat görevliye öyle yaparsan :)

22 aylık baya büyük bence, oyun kartları, aktivite kitabı, bir iki renkli boya alırsınız yanınıza,
Biraz meyve, kuru meyve falan, ev yapımı hamur işi belki, piknik yapa yapa gidersiniz.

Kangurunuz varsa indi bindilerde çok rahat edersiniz. Yoksa da baston lazım, diğer arabalar ölüm olur.

Hastalık için doktorunuz varsa bağışıklık kuvvetlendirici vitamin takviyesi sorabilirsiniz. Ya da takarsa ağzını kapatacak şekilde ince tülbent gibi ya da atkı gibi bir şey takabilirsiniz.

9 10 saat buyuk insan icin bile zor.Ama indiginizde yarim saat bir saat hava alip cocugu eglendirebilecek yerler varsa gidilir neden gidilmesin.

Hepinize değerli fikirleri için teşekkür ederim,kararsızlık ne kadar kötü anlatamam şimdilik gitmemeye karar verdim. Bebeğimin sıkıntı yaşamasını istemiyorum. Baharda gitmek daha iyi olacak bizim için.

Gece yolculuğuysa gidilebilir. Çok az zorluk çekersiniz.

Iki koltuk alir giderdim.

Ben çocuğumu yormazdim havalar güzel olunca giderdim

Su soguklarda 22 aylik bebekle 3 vasita degistirmek akil kari is degil. Ucak olsa veya tek vesait olsa tamam

Biz kizimla 3 haftada bir ailemin yanina gideriz biz ilcedeyiz onlar merkezde aramizda 1 saatlik yol var.her gidisimde hala telaslaniyorum ya uyumasa ya aglarsa diye.bence 7 saatlik yol ve o kadar araba degistirme tek basiniza cok zor.cantalari kim tasiyacak diger araba hemen gelecek mi bunlar zor

Malesef uçak yok, tabi hastalık tek etken değil kararsızlığımda,yolculuk kısmı çok düşündürüyor, 3 araç değiştirmem gerek
Uçak nasıl olmaz? En yakın ile otobüs/arabayla gidip oradan uçakla gitme şansın yok mu?

O kdr zmn yolculuk indir bindir cocuk uyur terler kis mevsimi hasta olursa oraya gittiginde bisey anlamazsin pisman olursun bence.. belkide bu dediklerimin hic biri olmaz.. riske girmezdim ben
Aynen riske girmemek için vazgeçtim,tek başıma zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…