Çok güzel yazmışsınız durumu,benim bebeğimde durmaz gibime geliyor,normalde çok hareketli çünkü,sanırım baharda bitmek daha mantıklı olurKüçük çocuğumla şehir dışına ancak uçak yolculuğu yaparım.. En basitinden siz uzun süre oturursunuz da çocuk için sıkıntı. Mesela benim çocuğumla mümkün değil zaptedemem o kadar saat..
Soğuk kısmına gelince evet orası da olumsuz bir durum. Şurada ilkbahara ne kaldı bence bekle. Zaman çabuk geçiyor..
Gidersem en az 10-15 gün kaldırımda ,gitmek mesele işteBen giderim :)
Ama yan koltuğu da bebek için alırım, yoksa yanımda biri pturacak, kucağında bebek fıttırırım herhalde.
Girmişken bir iki hafta kalacaksınız değil mi? 3-4 günlüğüne çekilmez çünkü.
Evet maddi olarak imkanın varsa iki koltuk çok daha rahat olur hem bebeğin sıkılmazGidersem en az 10-15 gün kaldırımda ,gitmek mesele iştegitme kararı verirsem iki koltuk alma fikirde güzel,sagolun
hava isininca gidin derim. Yol zor, kalorifer yok, fazlaca zahmetli.Bir yanım nasıl istiyor gitmeyi bir bilseniz,ama bebeğimi düşününce ve yolun uzunluğunu falan kararsız kalıyorum böyle işte. Evimiz kaloriferli ama annelerde sobalı,inanın onu bile düşünüyorum. Benim için her zaman bebeğim öncelikli oldu çünkü
Gidersem en az 10-15 gün kaldırımda ,gitmek mesele iştegitme kararı verirsem iki koltuk alma fikirde güzel,sagolun
O kdr zmn yolculuk indir bindir cocuk uyur terler kis mevsimi hasta olursa oraya gittiginde bisey anlamazsin pisman olursun bence.. belkide bu dediklerimin hic biri olmaz.. riske girmezdim benTek başımayım
Iki koltuk alir giderdim.Arkadaşlar maddeler halinde durumu yazayım,sizde bana bir fikir verin lütfen. Mesele ailemi ziyarete gitme. * aileme gitmek için en az 3 araç değiştirmem lazım,normalde 7 saatlik yol ama daha fazla sürüyor. * 22 aylık bebeğim var ve hiç yalnız otobüs yolculuğu yapmadım. * hava şartları ve salgınlar malum,bebeğimin hasta olmasından korkuyorum
* şimdi gidemezsem muhtemelen baharda ya da yazda ancak gidebilirim. Şimdi siz olsanız ne yapardınız,gider miydiniz? Yoksa bebeğimin düzenini bozmayalım mı? Tabi gitme isteğim var ama öncelik her zaman bebeğim olduğu için kararsız kaldım.
Uçak nasıl olmaz? En yakın ile otobüs/arabayla gidip oradan uçakla gitme şansın yok mu?Malesef uçak yok, tabi hastalık tek etken değil kararsızlığımda,yolculuk kısmı çok düşündürüyor, 3 araç değiştirmem gerek
Aynen riske girmemek için vazgeçtim,tek başıma zor olacakO kdr zmn yolculuk indir bindir cocuk uyur terler kis mevsimi hasta olursa oraya gittiginde bisey anlamazsin pisman olursun bence.. belkide bu dediklerimin hic biri olmaz.. riske girmezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?