Bana bir şeyler oluyor!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Daha 1 saat öncesinde buralarda ay sonu dugunum var korunma yöntemleri derken şimdi oturmuş Ağlıyorum. Sebep var mı yok.durup durup ağlamak geliyor bana.ailemi dusundukce mafoluyorm. Nisanlimla öyle ciddi problemler de yok.ben bu aralar çok garibim

Bunlar normal, şimdi hayatın değişecek içten içe korkuyor olabilirsin
Zamanla alışacaksın,, ben öğrencilikte ailemle yaşamadığım halde evlendikten sonra yeni evim kendim kurduğum halde garip gelmişti başka bi evde olmak , artık ailemin evinde kalmayacak olmak vs
Ama zamanla alışılıyor, ailene düşkünsen ayrılma psikolojisidir endişe etme

Eger esin olacak kisi anlayisli biriyse kisa zamanda asarsin merak etme :) cogu kisinin basindan gecmistir. Evine alisinca inan sonra hep kendi yerine donmek isteyeceksin

Doğup byüdüğün ev sonçta ordan ayrılıyorsun bi süre sonra evine alıştın mı düzelirsin hepimiz yaşadık bunu inş sağlıklı güzel bi evliliğin olr:21:

Hem aglarım hem giderim diyosuno_O
Bu gözyaşlarını kınana sakla canım:cry:

Daha 1 saat öncesinde buralarda ay sonu dugunum var korunma yöntemleri derken şimdi oturmuş Ağlıyorum. Sebep var mı yok.durup durup ağlamak geliyor bana.ailemi dusundukce mafoluyorm. Nisanlimla öyle ciddi problemler de yok.ben bu aralar çok garibim
Kocanla kalkacağın sabahları, yaşayacağın geceleri düşün. Düzelirsin.

Back
X