bana bir yol gösterin

DENXIXZxoxykxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
53
1
86
İstanbul
bugün tam 3 ay oldu, 3 aydır ayrıyım bitanemden. Okadar sevdim ki onu ve bir okadar da sevildim ki şimdi nasıl unuturum ben bu aşkı nasıl vazgeçerim ondan. 5 yıl sürdü ilişkimiz hep benden hiç ayrılma nolur aşkım derdi, oysa ayrılan o oldu. Bu lafı son söyleyişinden sadece 1 gün sonra bırakıp gitti beni. Hiçbirşey yapamadım paramparça oldu kalbim dondum kaldım ve tutamadım onu, gitme diyemedim. Onun beklediği hiçbirşeyi yapamadım, o terkediliş anında kilitli kaldım sanki. konuşmaya devam ettik tabi bu süre içinde de ama ne o ne de ben açmadık konuyu. Anca 1 ay sonra onu geri döndürmek için uğraşmaya başladım, ve ozaman gördüm aslında onun beni nekadar beklediğini. Gelseydin dedi, gelseydin hiçbirşey konuşmaya gerek kalmadan devam ederdi herşey. Herşey senin elinde hala herşey sana bağlı gel ve al beni, ben hep seninim ve senden asla vazgeçemem dedi. Geliyim dedim gelme dedi bu sefer de. Bir gel dedi bana bir gelme, bir dönücem dedi bir dönemem. Okadar çok karıştı ki herşey ve ben her seferinde okadar çok kırıldım ki. Ama hala uğraşıyorum onu döndürebilmek için, hala umutluyum herşeye rağmen ve hala ondan vazgeçemiyorum. Çünkü onun da beni hala çok sevidiğini biliyorum. Tek sorunum taşları doğru oynayamıyorum sanırım, çıkıp geçiyim karşına diyorum bazen, asla reddemez ozaman ama ya reddederse, işte ozaman ölürüm ben. 3 aydır ne okul ne ne iş ne de başka birşey umrumda, o olmadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok ki. Kalbimdeki acı okadar fazla ki nefes almak bile çok zor artık. Baktığım her yerde onu görürken, yaptığım herşeyde biraz o varken ve onsuz nefes bile alamazken nasıl unuturum ki nasıl vazgeçerim ondan. Bana şimdi diyorki; seni çok fazla seviyorum ve bu sevda ömrüm boyunca benimle kalacak ama olmaz. Hatalı olan benim biliyorum, o 1 aylık sürede oldu ne olduysa onun aslında benim bi lafıma baktığını, bana dönmek için çabaladığını göremedim ve çok kırdım onu. Okadar çok acı çekiyordum ki herşeyin tersini anladım ve işler bu noktaya geldi. Hala konuşuyoruz arada, ben aramasam o arıyor, çok zorluyor kendini benden vazgeçmek için biliyorum o da beceremiyor, en büyük zaafı bendim ve hala da benim ve oyüzden mutlaka birşeyler olmalı. Mutlaka bir yolu olmalı onu geri döndürmenin ama ben bulamıyorum, bana bir yol gösterin arkadaşlar nolur, ne yapmalıyım ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
denizöykü çok üzüldüm durumunuza canım .ayrılma sebebiniz neydi,neden senden vazgeçmeye çalışıyor bu kadar severken? ayrıca madem senin bir lafına bakıyordu,senden bir adım bekliyordu o 1 ay içerisinde,niye ayrılan o oldu o zaman?

5 senelik bir ilişki ufak bir tartışmayla biter mi canım yaa?ilişkilerde zaman zaman yanlış anlamalar olabilir,senin onu umursamadığını düşünüp kırılmış olabilir ama konuşarak,karşılıklı hareketlerinize daha bir özen göstererek sorunlarınızı aşabilirsiniz hele de ortada büyük bir sevgi varsa.yani neler yaşanıyor da yine sevginin önüne geçilemiyor.seni seviyorsa ve gerçekten istiyorsa yok işte sen beni o 1 ayda aramadın,şimdi de ben senden vazgeçmeliyim gibi gerekçeler bana pek yeterli gözükmedi.bence senin bilmediğin başka birşey olabilir onun kafasında:1no2:

anladım canım..o zaman al karşına açık açık de ki,böyle ne sevgili ne arkadaş gibi olmuyor,ben çok acı çekiyorum de.aşkınız için herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyle ve senden ne beklediğini sor.madem seni bu kadar çok seviyor,aşkınıza sahip çıksın,açık açık ne istiyorsa söylesin.bence onun biraz kafasını toplayıp net bir karar vermesi gerekiyor:1no2:

zor durum yaa allah yardımcın olsun cnm iş barısırsınız dualarım sennleea.sa.s

Canım dediklerinin aynısı ben yaşadım şuan 6 senelik bi ilişkim var..

dinlersen birazcık anlatıyım..

aynısıydı bi tartışma sonrasında ayrıldık ve o gittiii karşılıklıkdı bitişii..

ama alışkanlıklardan özlemden zamanla okdar özledimki anlatamam heryerde o .. sokakta yürürken sanki karşıma çıakcak gibi heryerde gözüm onu arıyodu ama ben senin yaptıgını yapmadım aramadım onuu.. aramaa ilk ayrıldıgımız hafta sonu msj attım nasılsın gibi bana aynen iyiyim alışacagım falan filan dedi.. ozaman kafama dank etti "alıaşcagım" diyo yani beni unutmaya çalışıyoo.. bende unutavcagım dedim ve sonrasında sokakta yüzüne bile bakmadım ve bir 2,5 ay sürdü bu ayrılık bir gün msj attıııı yüzüne bakmamam onun zoruna gitmişşş barıştık sonunda .. msj da dediki kaç gündür seninle dinledigimiz şarkıları dinliyorum bu nedemek bilmiyorum sence ne??

sende böyle bişey diyebilirsinnn.. ve senin dediğin gibi canım hep benden beklemişşş .. ben çok acı çektirişim ona banada aynılarını çektirmek istemiş...

evet zaaflari biz ve bunu iyi kullan onu sürekli aramaa arkadaş gibi olmaya sakın kalkmaaaa ozaman daha kötü olurrr sogur işte ozaman...

canım benim üzüldüm üzgün olduguna.bence bir an öne karsına al ve konus.sadece sor devammı bittimi diye.ve karsılıklı olarak birbirinizden ne istediginizi anlatın.umarım barısırsınız

bizde şöyle bir sorun var o gittiğinde ayrılmadık biz, zaten iş için gitmesi gerekiyordu ama kapıyı çarpıp ta gitti tartışınca. Tartışma da benim tlfnuma gelen bi msjdan çıktı, sen beni aldatıyomusuna getirdi lafı. 2-3 saat sonra aradı beni işten akşam arkadaşlar bizi çağırıyo gelirmisin dedi tersledim biraz, ertesi gün aradı konuşmadım bile doğru dürüst, çok kırılmıştım gerçekten ve artık naz mı dersin kapris mi dersin. sonra bu böyle devam etti hep bir ay boyunca, salaklık yaptım anlamadım, hemen hemen her gün konuştuk msnden o bazen lafı barışmaya getirmiş ama ben nasıl bi psikolojideysem artık ters anladım herşeyi. Sonra onun çevresini falan tanımayan bir arkadaşım bana onu bir kızla gördüğünü söyledi ve işte delirdim ben ozaman ve baktım kendi kendimi yemekle olmuyo aradım hemen, bana çok şaşırttın beni bu akşam ben şuana kadar senin beni hiç umursamadığını sanıyodum dedi, gerekli açıklamaları yaptı o kızın kim olduğunu ve aslında arkadaşımın sandığı gibi bişey olmadığını kanıtladı bana ve ilişkimizin bittiğini söyledi ilerleyen günlerde de. Sonra ben hiçbişey yapmadım aramadım falan, buarada hep msnde görüyoruz birbirimizi tabi ama orda da bişey yazmadım ben hiç ona, sonra dayanamayıp o yazdı bişeyler, öyle bikaç gün ordan burdan konuştuktan sonra ne zaman laf ilişkimize gelse güzel şeylerden konuşmak istiyorum ben dedi, meğer demek istediği hiç konuşmadan devam etmekmiş birlikte olmaya, onu da anlamadım. Sonra işte şu herşey senin elinde ben burdayım gel ve al beni muhabbetini yaptı, ve ne olduysa ondan sonra başladı. olmamalı tabi ama ilişkimiz boyunca hep kaçan ben kovalayan o oldu ama o günden sonra nasıl becerdiyse kaçan o kovalayan ben oldum. Biliyorum erkekler sevmezmiş öyle şeyleri ama istediği oydu ki beni o duruma soktu, senin dediğin gibi ben onu zamanında çok üzdüğüm için beni üzmek istedi ve başardı da. Şimdi zorluyorum mesela kendimi 2-3 hafta hiç aramıyorum msnde bile görsem bişey yazmıyorum peşinden koşmayayım sıkmayayım diye ama bu sefer de o msj atıyo havadan sudan ve hatırlatıyo bana kendini. inan napıcamı şaşırdım ben artık, yılbaşına kadar 2 hafta hiçbişey yapmadım mesela ama o naptı yılbaşında aradı beni ve onun yüzünden ağlayarak girdim yeni yıla. ondan sonra geçen perşembe email attım en son, cevap vermedi, dün almadın mı mesajımı dedim aldım ama öyle şeyler yazmışsın ki, kaç kere okudum yazdıklarını bir bilsen hele hissettiklerimi anlatamam sana, hemen cevap verilebilecek şeyler değil söylüycek yazcak şey bulamıyorum eğer biraz daha beklersen daha sonra konuşuruz hepsini daha sağlıklı olur dedi. Ve bu bile beni ümitlendiriyo şimdi, nasıl reddedeceğini düşünmek için değildir heralde dimi zaman istemesi? of çok çaresizim ya.

canım benim üzüldüm üzgün olduguna.bence bir an öne karsına al ve konus.sadece sor devammı bittimi diye.ve karsılıklı olarak birbirinizden ne istediginizi anlatın.umarım barısırsınız

sağol cnm, işte ona gönderdiğim emailin cevabını bekliyorum şuanda. Daha önce de hep ona anlatmak istediklerim o yazdıklarımken sanırım ilk kez o emailde kullandım doğru kelimeleri bakalım ne olcak. Beklemek çok zor ama bu da bişeydir diyorum şimdi.

bende buna benzer bişey yaşadım ve sana şunu diyebilirim ki insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyo ben tam 1 yıl ayrı kaldım sevdiğimden ama hep olumlu dusundum benı sevdiğini bigün birleşceğimizi bilirek geçirdim zamanımı rahat davrandım hiç bi zaman ön yargı yapmadım ve suan birlikteyiz Allah'ıma bin şükürler olsun senin simdi yasadığın bu acıları ben bir yıl boyunca hergün yaşadım ne demek olduğunu benden iyi bilen olamaz belki de.. ama sana tek tavsiyem rahat ve kendınden emın sekılde ılerle yani olgun ol hiç bir erkek olgun davranıslar içerisindeki birini reddemez ve her zaman rahat davrananın ayağına gelir diğeri.insanlar kendileriyle,yalnızlıklarıyla yüzleşmeden sevgilerinin büyüklüğünün farkında olmazlar sımdı sende üstüne gidersen herşey tam tersine dönebilir onu sevdiğini soyle inanmasını beklediğini soyle baska yapacak birşeyini olmadığını soyle ama çok samimi bi şekilde içini dök ama telefonda konusurken yap butun bunları msnde falan olmasın ve telefonu kapat o kendıyle yüzleşsin doğruları görücek emin ol ama sakın bunları yaparken ya onu kaybedersem korkusunu yaşatma içinde biliyorum belki çok zor bişey diyorum ama gerçekleri görebilmek için cesaret gereklidir . . sen bunu yapmazsan üzülmeye dewam ediceksin ama değişen bişeyde olmuycak ama bunu yaparsan en azından önünü görerek ilerliyceksin ben boyle yaptım kazandım inş sende kazanırsın onu yenıden mutlu günlerinize dönersiniz inş dualarım seninle

teşekkür ederim arkadaşlar ben de zamana bırakmış durumdayım zaten artık, herşeyi denedim ama olmadı, hiç uğraşmamam daha iyi olurdu sanırım diyorum şuanda. Cvp beklediğimi söylemiştim ama o cvp hala gelmedi malesef ve ben de uğraşmıyorum artık ister döner ister dönmez benden bukadar. Evet çok fazla canım yanıyo hala, onsuzluğa dayanamıyorum ama kendime olan saygımı kaybettirdi bana tüm bu olanlar. Hiç kimseye asla söyleyemeyeceğim şeyler söyledim, yalvardım yakardım ama her seferinde de reddedildim ve artık gururumu daha fazla ayaklar altına almıycam kararlıyım. Yakında dönse de kabul edemiycek duruma gelicem bu gidişle.

kimse onu benden iyi tanıyamaz diye düşünürken aslında başından beri benim onu tamamen yanlış tanıdığımı farketmiş bulunuyorum bugün. Ayrıldıktan sonraki davranışlarına anlam verememem bundanmış. Tlfnda konuştuk azönce ve aslında kandırıldığımı anladım, senin için değiştim diyip duruyodu da bunu ne için dediğini tahmin etmemiştim hiç. Meğersem beyfendi uzun süre benim peşimden koştuğundan beni nasıl etkileyeceğini nasıl kendini sevdirebileceğini çözmüş zamanında ve ona göre davranmış. Onu o yapan tüm özellikler aslında onun değilmiş, şeytanı melek yapmışım ben arkadaşlar ya, tam 5 yıl aslında olmayan birini sevmişim. Şimdi gerçek yüzünü görünce böyle afallamam bundanmış. Kendi ağzıyla söyledi, sen bana şunu yap bunu yap şöyle davran böyle davran demedin ama ben ne yapmam gerektiğini hissettim ve ona göre davrandım dedi. Zamanla ağır gelmiş tabi şimdi de herşey, zorunluluk olmuş. Tlfnla konuşmak bile onun için zorunlulukmuş bense sesimi duymak için beni özlediği için arıyo sanmışım. Duygularım yalan değildi sana asla yalan söylemedim diyo hala ama en büyük yalan bu değil mi? Niye yaptın böyle niye kendini yıllarca farklı tanıttın bana dedim, o zaman benimle hiç çıkmazdın ki dedi ya. Son 5 yılım koca bir yalanmış, koşulşuz şartsız güvendiğim tek insanın aslında hiç olmadığını anlamak okadar kötü ki. çok kötüyüm şuanda, kendimi aldatılmış hissediyorum. Ama ayrılmış olmamıza da seviniyorum açıkçası, ben bu çocukla evlenecektim seneye, düşünsenize ya evlendikten sonra görseydim gerçekleri.

ya arkadaşım kızdım sana hiç kusura bakma resmen oyuncak olmuşsun elinde yaaaaaa çok seviyorsa neden ayrıldı senden o zaman geçerli bir sebebi varmıymış bence sen hiç konuşma kalbine göm onu ve yoluna devam et ne o bir öyle bir böyle resmen san acı çektiriyor sende bir umut bekliyorsun boş ver canım arkana bakma beni bir daha arama de ve bitir isteseydi 3 ay için de sana gilirdi hayır anlamadığım madem döneceksin neden ayrıldın oyuncak etme kendini ....klava:

Bak canım hayatta hep ikinci alternetifler hep vardır unutma zaman her şeyin ilacıdır....Kötü Kazen

zaman en guzelseylerı anlatacaktır ıkınızede.....ama SEVIYORSAM BENIMMDIRRRR!!!!!! SONUNA KADAR...SAHIP CIK SEVGINE..kolay kolay bulmuyo herkes..ayrılmaman duasıylaa.s.

doğru diyosun cnm, ben bunları hep düşündüm zaten de konduramamıştım ona bir türlü. Sonuçta yıllarca birlikte olduğum biri onu tanıyorum sanıyodum oyüzden de konduramıyodum hiç. Ama kendimi kandırmışım işte, aradı bugün yine ve ben sonunda anladım onun aslında nasıl bir insan olduğunu ve artık işim olmaz zaten. Bitti benim için, ne beklerim ne de dönse bile kabul ederim artık. İçim hala acıyo tabi ama değmezmiş.

offfffff denizoykuya.sende ne sabir varmis.bunlari bize yazdigina ona anlatsana kiz.sen niye kendine de ona da zulum cekdiriyorsun.inan buray yazdigin herseyi kopyala ona yolla ayni gun sana evlenme teklif eder ya.boyle aska kim hayir der ki.cesaretli ollllllllllllllllllllllllllllllllll.madem seviyorsun vaz gecme.ask kolay bulunan sey degil.kadrini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…