- Konu Sahibi DENXIXZxoxykxux
-
zaman en guzelseylerı anlatacaktır ıkınızede.....ama SEVIYORSAM BENIMMDIRRRR!!!!!! SONUNA KADAR...SAHIP CIK SEVGINE..kolay kolay bulmuyo herkes..ayrılmaman duasıylaa.s.
offfffff denizoykuya.sende ne sabir varmis.bunlari bize yazdigina ona anlatsana kiz.sen niye kendine de ona da zulum cekdiriyorsun.inan buray yazdigin herseyi kopyala ona yolla ayni gun sana evlenme teklif eder ya.boyle aska kim hayir der ki.cesaretli ollllllllllllllllllllllllllllllllll.madem seviyorsun vaz gecme.ask kolay bulunan sey degil.kadrini bil
walla benim de ilişkim nerdeyse nişanlanma asamasına gelmişken bitti.cok uzuldum ama guçlu oldum insanlar sasırdı gucum karsısında.ayrılık sebebimiz anlaşaamamakmış..4 sene anlaştık 4.senenın sonunda mı anladı anlaşamadıgımızı yanı?uzun ilişkiler herseyi bitiriyor bence..sıkıyor belkide..ama senın durumun da belki ailesinde kaynaklanan bişiler wardır..ciddi duşunuyormuydunuz?ewlilik dusunmuyor belki bu yuzden senı daha fazla kırmamak için böle yapıordur.yanı sewiyor ama engeller war sanırım?
çok üzüldüm durumuna ama onun davranışlarıda biraz karışşık değilmi sna hem gel diyor hemde gelme kafanız çok karışık anlaşılan allah yardımcın olsun üzülme ama... birleşirsiniz inş.. :)
bence o seninle oyun oynuyor oykucum, bırak ya degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?