- 15 Nisan 2017
- 3.523
- 9.139
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
İyi akşamlar hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşime duyduğum şüphe ile ilgili. O konuyla ilgili bir falsosunu görmedim bir daha.
Bu arada 12 yıllık evliligimizde ilk kez bu sene böyle sorunlar yaşamaya başladık. Sadakat konusunda eşimden daha önce hiç şüphe duymamıştım oda hiç şüphe çekecek bir davranışta bulunmamıştı. Geçen hafta eşimin telefonuna bakarken wp'tan bir kadının durumunu beğendiğini gördüm. Kadın müzik eşliğinde kendini paylaşmıştı. Bu kim diye sorduğumda aynı oda da çalışıyoruz iş arkadaşım dedi. Kadın kendini paylasmış durumunu beğenme gereğini niye duydun diye sorduğumda kadının üzerindeki formayı bahane etti. Kendi mesleği dışında bir görevi daha var (çok detay veremiyorum) o görevide eşimin ilgi duyduğu bir spor alanıyla alakalı. Bu yüzden beğendim dedi. Konuyu uzatmadim kapandı orda.
4/5 gün önce içime bir kurt düştü ve sosyal medyasına baktım. Bu kadınında ekli olduğunu gördüm. Eşimin listesi normalde 99,99 erkeklerle dolu. Kadının profiline girip baktığımda eşimin takiplestikleri andan itibaren kadının istisnasız attığı tüm durumlara beğeni attığını gördüm
Çoğunda hep kendini paylasmış. Yüzünü değişik açılardan çektiği resimleri bile beğenmiş. Kendimi kaybettim. İlkinde bir bahanen vardı bunlara beğeni atmandaki gerekçe ne açklayacasaksın hemen dedim. O anki sinirle koluna vurdum bir kaç kez kendimi hiç tanıyamadım o an
Sesini çıkaramadı önce sonra bunlar eski dedi eski dedigi 3/4 hafta önce. Sonra yanıma geldi ilk o beni takip etti durumlarıma beğeni attı bende ayıp olmasın diye attığı fotoğrafları beğendim dedi. Bizim abi kardeş ilişkimiz var deyince elin kadınıyla ne abi kardeş ilişkiniz olacak diye iyice delirdim. Ertesi gün işe gittikten sonra mesaj attım eve gelme seni görmek istemiyorum dedim. Özür diledi farklı bir niyetim yoktu varsa Allah beni kahretsin dedi buna benzer bir sürü mesaj attı. O beni bir abi gibi görüyor bir abi gibi fikir danışıyor bana ikimizinde başka niyeti yok dedi ama ben ikna olamıyorum bir türlü. Sağlıklı düşünemiyorum. Beni manipüle mi etmeye çalışıyor lütfen fikirlerinizi açık açık yazın. İş arkadaşlığına birşey diyecek biri değilim ama herşeyin bir sınırı var kadının kendini paylaştığı fotoğrafları neden beğenir bir erkek? Bu hareketin abi kardeş ilişkisi ile bağdaşan tarafı neresi aklımı yitireceğim düşünmekten.
Son bir kaç gündür kendimden soğuyorum resmen. İçimde asla dinmek bilmeyen bir kuşku var. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Eşime hiç konduramadığım davranışlarını yakaladıkça kendimide taniyamiyorum. Kendisi öyle normalleştiriyorki olayı ama onun normali bu değilki.
Düşünceleriniz benim için çok önemli hiç kimseye anlatamıyorum bu durumu dışardan bakışlara ihtiyacım var..
Bu arada 12 yıllık evliligimizde ilk kez bu sene böyle sorunlar yaşamaya başladık. Sadakat konusunda eşimden daha önce hiç şüphe duymamıştım oda hiç şüphe çekecek bir davranışta bulunmamıştı. Geçen hafta eşimin telefonuna bakarken wp'tan bir kadının durumunu beğendiğini gördüm. Kadın müzik eşliğinde kendini paylaşmıştı. Bu kim diye sorduğumda aynı oda da çalışıyoruz iş arkadaşım dedi. Kadın kendini paylasmış durumunu beğenme gereğini niye duydun diye sorduğumda kadının üzerindeki formayı bahane etti. Kendi mesleği dışında bir görevi daha var (çok detay veremiyorum) o görevide eşimin ilgi duyduğu bir spor alanıyla alakalı. Bu yüzden beğendim dedi. Konuyu uzatmadim kapandı orda.
4/5 gün önce içime bir kurt düştü ve sosyal medyasına baktım. Bu kadınında ekli olduğunu gördüm. Eşimin listesi normalde 99,99 erkeklerle dolu. Kadının profiline girip baktığımda eşimin takiplestikleri andan itibaren kadının istisnasız attığı tüm durumlara beğeni attığını gördüm

Son bir kaç gündür kendimden soğuyorum resmen. İçimde asla dinmek bilmeyen bir kuşku var. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Eşime hiç konduramadığım davranışlarını yakaladıkça kendimide taniyamiyorum. Kendisi öyle normalleştiriyorki olayı ama onun normali bu değilki.
Düşünceleriniz benim için çok önemli hiç kimseye anlatamıyorum bu durumu dışardan bakışlara ihtiyacım var..