Bana bir yol gösterin..

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.523
9.139
158
İyi akşamlar hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşime duyduğum şüphe ile ilgili. O konuyla ilgili bir falsosunu görmedim bir daha.

Bu arada 12 yıllık evliligimizde ilk kez bu sene böyle sorunlar yaşamaya başladık. Sadakat konusunda eşimden daha önce hiç şüphe duymamıştım oda hiç şüphe çekecek bir davranışta bulunmamıştı. Geçen hafta eşimin telefonuna bakarken wp'tan bir kadının durumunu beğendiğini gördüm. Kadın müzik eşliğinde kendini paylaşmıştı. Bu kim diye sorduğumda aynı oda da çalışıyoruz iş arkadaşım dedi. Kadın kendini paylasmış durumunu beğenme gereğini niye duydun diye sorduğumda kadının üzerindeki formayı bahane etti. Kendi mesleği dışında bir görevi daha var (çok detay veremiyorum) o görevide eşimin ilgi duyduğu bir spor alanıyla alakalı. Bu yüzden beğendim dedi. Konuyu uzatmadim kapandı orda.

4/5 gün önce içime bir kurt düştü ve sosyal medyasına baktım. Bu kadınında ekli olduğunu gördüm. Eşimin listesi normalde 99,99 erkeklerle dolu. Kadının profiline girip baktığımda eşimin takiplestikleri andan itibaren kadının istisnasız attığı tüm durumlara beğeni attığını gördüm 😔 Çoğunda hep kendini paylasmış. Yüzünü değişik açılardan çektiği resimleri bile beğenmiş. Kendimi kaybettim. İlkinde bir bahanen vardı bunlara beğeni atmandaki gerekçe ne açklayacasaksın hemen dedim. O anki sinirle koluna vurdum bir kaç kez kendimi hiç tanıyamadım o an 😔 Sesini çıkaramadı önce sonra bunlar eski dedi eski dedigi 3/4 hafta önce. Sonra yanıma geldi ilk o beni takip etti durumlarıma beğeni attı bende ayıp olmasın diye attığı fotoğrafları beğendim dedi. Bizim abi kardeş ilişkimiz var deyince elin kadınıyla ne abi kardeş ilişkiniz olacak diye iyice delirdim. Ertesi gün işe gittikten sonra mesaj attım eve gelme seni görmek istemiyorum dedim. Özür diledi farklı bir niyetim yoktu varsa Allah beni kahretsin dedi buna benzer bir sürü mesaj attı. O beni bir abi gibi görüyor bir abi gibi fikir danışıyor bana ikimizinde başka niyeti yok dedi ama ben ikna olamıyorum bir türlü. Sağlıklı düşünemiyorum. Beni manipüle mi etmeye çalışıyor lütfen fikirlerinizi açık açık yazın. İş arkadaşlığına birşey diyecek biri değilim ama herşeyin bir sınırı var kadının kendini paylaştığı fotoğrafları neden beğenir bir erkek? Bu hareketin abi kardeş ilişkisi ile bağdaşan tarafı neresi aklımı yitireceğim düşünmekten.

Son bir kaç gündür kendimden soğuyorum resmen. İçimde asla dinmek bilmeyen bir kuşku var. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Eşime hiç konduramadığım davranışlarını yakaladıkça kendimide taniyamiyorum. Kendisi öyle normalleştiriyorki olayı ama onun normali bu değilki.

Düşünceleriniz benim için çok önemli hiç kimseye anlatamıyorum bu durumu dışardan bakışlara ihtiyacım var..

İyi akşamlar hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşime duyduğum şüphe ile ilgili. O konuyla ilgili bir falsosunu görmedim bir daha.

Bu arada 12 yıllık evliligimizde ilk kez bu sene böyle sorunlar yaşamaya başladık. Sadakat konusunda eşimden daha önce hiç şüphe duymamıştım oda hiç şüphe çekecek bir davranışta bulunmamıştı. Geçen hafta eşimin telefonuna bakarken wp'tan bir kadının durumunu beğendiğini gördüm. Kadın müzik eşliğinde kendini paylaşmıştı. Bu kim diye sorduğumda aynı oda da çalışıyoruz iş arkadaşım dedi. Kadın kendini paylasmış durumunu beğenme gereğini niye duydun diye sorduğumda kadının üzerindeki formayı bahane etti. Kendi mesleği dışında bir görevi daha var (çok detay veremiyorum) o görevide eşimin ilgi duyduğu bir spor alanıyla alakalı. Bu yüzden beğendim dedi. Konuyu uzatmadim kapandı orda.

4/5 gün önce içime bir kurt düştü ve sosyal medyasına baktım. Bu kadınında ekli olduğunu gördüm. Eşimin listesi normalde 99,99 erkeklerle dolu. Kadının profiline girip baktığımda eşimin takiplestikleri andan itibaren kadının istisnasız attığı tüm durumlara beğeni attığını gördüm 😔 Çoğunda hep kendini paylasmış. Yüzünü değişik açılardan çektiği resimleri bile beğenmiş. Kendimi kaybettim. İlkinde bir bahanen vardı bunlara beğeni atmandaki gerekçe ne açklayacasaksın hemen dedim. O anki sinirle koluna vurdum bir kaç kez kendimi hiç tanıyamadım o an 😔 Sesini çıkaramadı önce sonra bunlar eski dedi eski dedigi 3/4 hafta önce. Sonra yanıma geldi ilk o beni takip etti durumlarıma beğeni attı dedi bende ayıp olmasın diye attığı fotoğrafları beğendim dedi. Bizim abi kardeş ilişkimiz var deyince elin kadınıyla ne abi kardeş ilişkiniz olacak diye iyice delirdim. Ertesi gün işe gittikten sonra mesaj attım eve gelme seni görmek istemiyorum dedim. Özür diledi farklı bir niyetim yoktu varsa Allah beni kahretsin dedi buna benzer bir sürü mesaj attı. O beni bir abi gibi görüyor bir abi gibi fikir danışıyor bana ikimizinde başka niyeti yok dedi ama ben ikna olamıyorum bir türlü. Sağlıklı düşünemiyorum. Beni manipüle mi etmeye çalışıyor lütfen fikirlerinizi açık açık yazın. İş arkadaşlığına birşey diyecek biri değilim ama herşeyin bir sınırı var kadının kendini paylaştığı fotoğrafları neden beğenir bir erkek? Bu hareketin abi kardeş ilişkisi ile bağdaşan tarafı neresi aklımı yitireceğim düşünmekten.

Son bir kaç gündür kendimden soğuyorum resmen. İçimde asla dinmek bilmeyen bir kuşku var. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Eşime hiç konduramadığım davranışlarını yakaladıkça kendimide taniyamiyorum. Kendisi öyle normalleştiriyorki olayı ama onun normali bu değilki.

Düşünceleriniz benim için çok önemli hiç kimseye anlatamıyorum bu durumu dışardan bakışlara ihtiyacım var..
Eşinizin niyeti nedir bilemem.Ancak insanların sosyal medyada kendi fotoğraflarını paylaşması da takip eden arkadaşlarının fotoğraflarını beğenmesi de normal.

Eski konunuzu bilmiyorum. Sizin yazdığınız konuda ben de çok kıskancım ve aşırı işkillenirdim. Çok sosyal, arkadaş canlısı biriyim ama hiçbir zaman erkek olan arkadaşımın tüm fotolarına like atmadım. Önüme çıkarsa atarım mesela. Bir de dediğiniz gibi abi kardeş ne alaka, bana sorunlarını anlatıyor ne demek...çok saçma

Tamam öncelikle o anın şoku ile eşinize parlamışsınız, artık farkettiğinizi biliyor , şimdi sakin olup bekleme zamanı bir süre dikkat edebiliyorlar sadece sonra yine koyverecektir , ona inanmış gibi yapın abi kardeş ilişkisine falan he he deyin geçin( çok zor biliyorum) .

Tabii bunları boşanabilecekseniz yapın, yok burnu sürtsün sadece diyorsanız fazla yüz göz olmamaya çalışın.

Eski konunuzu bilmiyorum. Sizin yazdığınız konuda ben de çok kıskancım ve aşırı işkillenirdim. Çok sosyal, arkadaş canlısı biriyim ama hiçbir zaman erkek olan arkadaşımın tüm fotolarına like atmadım. Önüme çıkarsa atarım mesela. Bir de dediğiniz gibi abi kardeş ne alaka, bana sorunlarını anlatıyor ne demek...çok saçma
Abi kardeş olayı iyice işkillendirdi beni zaten. Eşim normalde dert dinleyecek bir insan değil sıkar onu böyle şeyler. Bu kadin için bana yazdıgı şey zaten hayatın darbesini yemiş beni abi bilmiş sırt dönersem yanlış anlayacak. Ne münasebet ya elin kadınıyla bu ne samimiyet düşündükçe sinir basıyor.

Eşiniz sizi her halükarda dinliyor mu ki başka kadının sorunlarını dinlemeye vakit ayırıyor ? Muhtemelen vakit ayırıyor çünkü iş yerinde oturup dertleşmiyorlardır . iş yerindeki kadın neden iş arkadaşına hangi samimiyetle sorunlarını anlatsın . Bi samimiyet lazım bunun ıcın temel şart .

Maşallah kardeşine sırtını dönemiyor abisi ama karısının piskolojisini mahfediyor hayatın darbesini vuruyor karısına farkındadır umarım .

Abi kardeş olayı iyice işkillendirdi beni zaten. Eşim normalde dert dinleyecek bir insan değil sıkar onu böyle şeyler. Bu kadin için bana yazdıgı şey zaten hayatın darbesini yemiş beni abi bilmiş sırt dönersem yanlış anlayacak. Ne münasebet ya elin kadınıyla bu ne samimiyet düşündükçe sinir basıyor.
Kocanız şu ana kadar bu kadınla bir halt yemediyse bile yeme niyetinde..

Tamam öncelikle o anın şoku ile eşinize parlamışsınız, artık farkettiğinizi biliyor , şimdi sakin olup bekleme zamanı bir süre dikkat edebiliyorlar sadece sonra yine koyverecektir , ona inanmış gibi yapın abi kardeş ilişkisine falan he he deyin geçin( çok zor biliyorum) .

Tabii bunları boşanabilecekseniz yapın, yok burnu sürtsün sadece diyorsanız fazla yüz göz olmamaya çalışın.
Yüzde yüz emin olsam asla sürdürmem bu evliliği. Sakin ve stratejik davranabilir miyim bilmiyorum çok fevri bir yapım var 😔

Kocanız şu ana kadar bu kadınla bir halt yemediyse bile yeme niyetinde..
Benim dillendiremediğimi siz dillendirdiniz 😔 Eşim böyle davranışların önünü ve arkasını hesap edebilecek bir yapıda. Birde siradigi bahaneler dilediği özurler beni daha çok kuşkulandırdı.

İş arkadaşları tabi ki takipleşebilir ve beğenileri olabilir ama kadının kendi resimlerini sürekli beğenmesi benim hoşuma gitmezdi, ayrıca iş beğeniyle de kalmamış , çektiği dertleri bildiğine göre baya da dertleşiyorlar. Daha önce de böyle bir konu vardı, özel paylaşımlar dertleşmeler çoğaldıkça işin şirazesi kayıyor bence.
Koskoca adama yasak mı koyacağız anlamıyorum ben, sınırlarını korumayı akıl edemiyorlar.

Ne abi kardeş ilişkisi ne dert dinlemesi be kalksin gitsin kocan seni dinlesin, "iş arkadasiyiz begensek ne olmuş" dese hadi derim mantikli begenilesmisler geçmiş gitmiş iş ortamı bilmem ne diyelim saf niyetle amaaa abi kardeşiz derdini söyler muhabbeti fasa fiso, tam tüy dikmiş

Verdiği cevaplar çok manidar.. Hayatın darbesi falan dediyse gözünüzü daha iyi açın. Umarım üstesinden gelirsiniz.

Ya 12 yıllık evlilik çoluk çocukta vardır kesin , dert dinlemeye o kadar meraklıysa otursun sizin, çocuğunuzun bir derdini dinlesin, bir meramını anlatmaya kalksan öfleyip pöfleyip çok konuştuğumuzu dır dır ettiğimizi ima eden adamlar ne meraklı olmuşlar başkasının derdine ortak olmaya , hayırdır yani ne münasebet?

Bir de abi kardeş olmuşmuş oldu başka ,hiç işi gücü evi barkı çoluğu çocuğu karısı başka hayat gailesi yokmuş gibi tahmini 40 yaşındaki adam ergen gibi oturmuş wptan durum beğeniyor nerden tutsan saçmalık.

Ya 12 yıllık evlilik çoluk çocukta vardır kesin , dert dinlemeye o kadar meraklıysa otursun sizin, çocuğunuzun bir derdini dinlesin, bir meramını anlatmaya kalksan öfleyip pöfleyip çok konuştuğumuzu dır dır ettiğimizi ima eden adamlar ne meraklı olmuşlar başkasının derdine ortak olmaya , hayırdır yani ne münasebet?

Bir de abi kardeş olmuşmuş oldu başka ,hiç işi gücü evi barkı çoluğu çocuğu karısı başka hayat gailesi yokmuş gibi tahmini 40 yaşındaki adam ergen gibi oturmuş wptan durum beğeniyor nerden tutsan saçmalık.
Aynen.. Dert babasına bak sen! Ya kadın çok arabesk ya adam çok arabesk avam avam cümleler kurmuş adam.
Sıkıntılı..

Eşim asla dert dinleyecek bir yapıda değil. Birde sahiplenici bir yapısı yoktur yani vurdumduymaz kendi havasında bir yapısı var. Bu kadınla aynı odada çalışmaya başlamaları bir ay bilemedin iki ay olmuştur ne ara abi kardeş oldular ne ara bir 'kardes' gibi sahiplenmeye başladı aklım almıyor.

Şöyle düşünün siz aynı birimde çalıştığınız bir erkek çalışma arkadaşınızın tüm fotoğraflarına beğeni atar mısınız? Ya da sizin fotoğraflarınız beğenilse sürekli karşı cins tarafından ne düşünürsünüz? Burda bir iki yorum çıkarsa da ne var gayet normal beğenirim dye hiç hiç normal bir şey değil. Kur yapmanın ilk aşamaları. Karşı tarafa seni çok beğeniyorum mesajı vermektir bu! Hiç masum değil

Back
X