Bana bir yol gösterin..

Aynen.. Dert babasına bak sen! Ya kadın çok arabesk ya adam çok arabesk avam avam cümleler kurmuş adam.
Sıkıntılı..

Yok be ulaşım yalan , aleni hoşlanıyor kadından , kadınla sohbet etmek hoşuna gidiyor eşine de ne desin abi oldum dert dinliyorum diyor işte,çünkü henüz kadından emin değil, karşılık alıp alamayacağını kestiremiyor daha.

Abi kardeş olayı iyice işkillendirdi beni zaten. Eşim normalde dert dinleyecek bir insan değil sıkar onu böyle şeyler. Bu kadin için bana yazdıgı şey zaten hayatın darbesini yemiş beni abi bilmiş sırt dönersem yanlış anlayacak. Ne münasebet ya elin kadınıyla bu ne samimiyet düşündükçe sinir basıyor.
E Yanlış anlarsa anlasın yani, sizin yanlış anlamanızdan daha mı kötü elin kadınının yanlış anlaması?

Yok be ulaşım yalan , aleni hoşlanıyor kadından , kadınla sohbet etmek hoşuna gidiyor eşine de ne desin abi oldum dert dinliyorum diyor işte,çünkü henüz kadından emin değil, karşılık alıp alamayacağını kestiremiyor daha.
Evet ben de o kanıdayım.. Konu sahibi üzülsün istemedim tam açmadım o yüzden. Böyle arabesk takılan tipler daha fena şeyler yapıyor. Umarım öyle değildir.

Evet ben de o kanıdayım.. Konu sahibi üzülsün istemedim tam açmadım o yüzden. Böyle arabesk takılan tipler daha fena şeyler yapıyor. Umarım öyle değildir.
İşin ironik tarafı eşim asla arabesk bir yapıda değildir normalde. Umarsamaz bir yapısı var kimseyi fazla ciddiye almaz. Bu kadını niye bu kadar sahiplendi hiç ona göre hareketler değil. Birşeyler varki bu kadar ilgileniyor.

İş arkadaşının sadece kendini paylaştığı fotoğrafları sürekli beğenmenin hiçbir manası yok bana göre. Farklı bir yere gittiği fotoğrafı falan olur neyse. Ayrıca abi kardeş muhabbeti benim de direkt midemi bulandırıyor ki zaten çok yeni beraber çalışmaya başlamışlar. Eşini ne bilmiş de akıl danışıyor da o da destek oluyor? Eşin gıcık adamın teki şurada yazdıklarından anladığım, hoşuna giden bir şeyler olmasa gayet uyuz davranabilir ama tıpkı komşu kadında olduğu gibş "insanlığı " tutmuş yine. Hiç normal değil.

1- Abi kardeş ayağı bomb*k bir ayak. Asla inanmam. Aşkım o benim kardeşim gibi diyen erkeklerin yüzde doksan dokuzu yalan söylüyordur. Adım kadar eminim bundan. Çoğu erkek şöyle alıcı bir gözle bakmadığı kadınlarla arkadaş bile olmuyor.
2- Burnuma hiç hoş kokular gelmiyor. İki sefer yakalamışsınız bir şeyler, ipin ucunu az daha çekerseniz bir şey çıkacak.
Bence hislerinizde haklısınız, bir şey var gibi.

İş arkadaşının sadece kendini paylaştığı fotoğrafları sürekli beğenmenin hiçbir manası yok bana göre. Farklı bir yere gittiği fotoğrafı falan olur neyse. Ayrıca abi kardeş muhabbeti benim de direkt midemi bulandırıyor ki zaten çok yeni beraber çalışmaya başlamışlar. Eşini ne bilmiş de akıl danışıyor da o da destek oluyor? Eşin gıcık adamın teki şurada yazdıklarından anladığım, hoşuna giden bir şeyler olmasa gayet uyuz davranabilir bilir ama tıpkı komşu kadında olduğu gibş "insanlığı " tutmuş yine. Hiç normal değil.
Evet bende söyledim hani gezdiği bir yeri paylaşır güzel bir söz paylaşır anlarım. Kadın kendi suratını çekiyor boyunu posunu çekiyor bunlara niye beğeni atma gereği duyuyorsun. Nezaketen beğendim diyor 🤦

Bu ilk girişimi olmuş ve yakalanmış sanırım henüz başında.
Bundan sonrası için ne yapacaksınız?
İnanın hiç bilmiyorum. Yeminler etti özurler diledi ama güvenim sarsıldı bir kere. Asla güvenmiyorum artık ama elimde kanıt sayılacak birşey yok olsa anında kapı dışarı ederim.

Evet bende söyledim hani gezdiği bir yeri paylaşır güzel bir söz paylaşır anlarım. Kadın kendi suratını çekiyor boyunu posunu çekiyor bunlara niye beğeni atma gereği duyuyorsun. Nezaketen beğendim diyor 🤦
Ne nezaket ne nezaket, kadın da niye fotoğraflarımı beğenmiyor diye düşünecekti zaten. Öyle düşünse bile ne olur? Karısını böyle düşünmez ama 2 aydır aynı odada çalıştığı kadının fikri önemli. Kocanıza söylenecek güzel bir söz var ama neyse. Daha önce de yazmıştım size, bu adam hiçbir açıdan sizi haketmiyor zaten.

İnanın hiç bilmiyorum. Yeminler etti özurler diledi ama güvenim sarsıldı bir kere. Asla güvenmiyorum artık ama elimde kanıt sayılacak birşey yok olsa anında kapı dışarı ederim.
Eşinize sorun bakayım, iş yerinden ben de kendime bir "abi" bulayım mı diye. :deli:

Hanimlar bir sorum olacak. Buna net bir cevap alırsam eşimle ilgili kafamdaki (konudan bağımsız) bazı soru işaretleri giderilmiş olacak. Ben insta kullanmıyorum bu yüzden pek bilgi sahibi değilim. Ana sayfadaki sol alt merceğe tikladığımizda çikan videolar hesap sahibinin geçmişte izlediği videolarmi yoksa örneğin instada genel olarak en sık izlenenen videolarmi?

Eklentiler

• IMG_20250603_021239.webp
    IMG_20250603_021239.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 152
Hanimlar bir sorum olacak. Buna net bir cevap alırsam eşimle ilgili kafamdaki (konudan bağımsız) bazı soru işaretleri giderilmiş olacak. Ben insta kullanmıyorum bu yüzden pek bilgi sahibi değilim. Ana sayfadaki sol alt merceğe tikladığımizda çikan videolar hesap sahibinin geçmişte izlediği videolarmi yoksa örneğin instada genel olarak en sık izlenenen videolarmi?
Keşfet deniyor galiba, bir algoritması var, neleri sık izliyorsan ona göre içerikler çıkıyor öneri olarak.

Keşfet algoritması takip edilen ve etkileşimde olunan tüm hesapları da dikkate alıp öneriler sunuyor.

Mesela takip ettiğiniz bir haber sitesi, sitelerinde haber yapmak için değişik yaşam tarzlarına sahip insanların hesaplarını takip ediyorsa; keşfetinizde o insanların daha önce izlediği bir içerikte öneri olarak çıkabilir.

Birebir geçmişte izlenen videolar değil ama hesap sahibinin genelde izlediği içeriklere benzer videolar çıkar, bir de sanırım takip ettiğimiz kişilerin de takip ettiği hesaplara ait içerikler de olabiliyormuş keşfette görünenler.

Back
X