Bana bir yol gösterin :(

Lucrecia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
29
-31
86
İstanbul
Artık bktm hayattan... Her anne çocuğunu sever ama benim annem beni sevmiyor. Annem sinirli olduğunda sinirini benden çıkarır hep herşeye kızar bağırır 16 yaşında olmama rağmen beni küçükmüşüm gibi azarlıyor. Ona yanlış birşey söylediğimde küsüyor bana bu yaşta. Akrabalarımın içinde beni azarlıyor beni küçük düşürüyor onlara karşı. İnanmazsınız belki ama annem benimle 11 saat küs kaldı... Bıktım artık hergün beni azarlamasından. Bir yol gösterin bana

Her anne kız arasında olan problemler.
Hiçbir anne evladını sevmez mi.
Bizimde 15-16 yaşlardayken ben küstüğümüz konuşmadığımız zamanlar oluyor du.
16 Yaş pekte büyük bir yaş sayılmaz.
23 Yaşındayım hala annem beni hatalarımdan dolayı azarlar.
İyiki de azarlar doğruyu buluyorum.

Son düzenleme:
Ah ah benim annem yaşasaydı da laf yeseydim sabah akşam...

Bak güzelim, ben yeni anneyim. Sana çektiklerimi biraz anlatayım: benim hamileliğim çok zor geçti. Iki düşük tehlikesi, huzursuz bacak sendromu, su toplama, ellerde carpal tunnel... Acillerden eve dönmüyordum. 3 gün doğum sancısı çektim, sonra da sezeryan ağrısı. O ağrılarla oğlumu emzirdim. Dikiş yerlerime tekmeler atıyordu. Oğlum abartısız 1 saat emdiği için meme ucum kopmak üzereydi. Onun acısını ancak yaşayan bilir. Ağlaya ağlaya, ayağımı yere vura vura emzirdim. Kanadı kanı durdurdum yine emzirdim...
Sabahlara kadar sallıyorum. Açlıktan ölsem de önce onu doyururum. Daha geçen gece sabaha kadar üstünü açtı ben de uyumadım ki üzerini örteyim. Hasta oldu kaç tane iğne yedi ben kahroldum...
Bunları şikayet amaçlı anlatmıyorum. Gurur duyarak görevimi yapıyorum. Sadece annelik kolay değil. Bu kadar eziyete az biraz "peki annecim" demek zor olmasa gerek sanırım.

annen sana sinirlendiğinde ona neden sinirli olduğunu sakince güzel bir şekilde sor. sana verdiği cevaba göre sende ona anne bana kızdığın zaman kendimi şöyle hissediyorum de. üzülüyorum de. ondan sonra da annenin vereceği cevaba göre sen de hissettiklerini söylemeye devam et. ama kavga eder gibi değil. sen de biliyorsun ki sen ona bağırırsan o da sana bağırır.

Askim benim, ben 22 yaşıma girdim. Annem bana da küsüyor hehe ^^, Üzülmeee olur böyle şeyleeer...

ben senden 10 yaş büyüğüm güven bana herkes aynı şeyleri yaşamıştır. ben annemle bırak 11 saati günlerce küs kaldığımı bilirim. annelerin hayatları hiç düşündüğün kadar kolay değil. henüz anne değilim ama annemi çok iyi anlayabiliyorum. bunlar geçecek sadece biraz daha sabır ve hoşgörü.

sen 16 yaşındaymışsın ben bazen 8 yaşındaki kızımın boğazına sarılmak istiyorum az biraz laf dinleyin sizde

Ben de aynı şeyi ablamla yaşamıştım;annem kötü laf dahi etmemiştir.Hala da ablamla yaşıyorum.Aklı başında yaşı annene yakın bir yakınınla konuş bu konuyu;güzelce anlat;annenle biraz konuşsun.Seni tabi uyaracak;yol gösterecek ;onlara tepki verme;alınma zaten ama güzlelikle tatlılıkla söylesin uyarılarını.O yakınından bunu iste..Çok da kafana takma;he he de geç;saygısızlık etme büyüğüne..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…