bana bir yol gösterir misiniz

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
bugün çok moralim bozuk bazılarınız beni tanırsınız kıskançlıkla ilgili açtığım konulardan ama bu sefer durum çok farklı belki diğer konularıma yaptığınız yorumlarla yaptıklarımı düşündüm bazen hatalıyım dedim kabul ettim ama bu sefer eşimin hatalı olduğunu düşünüyorum dün bir misafirlikte o erkeklerle balkonda oturuyordu biz de diğer oda da oturuyorduk karşı binadan kınaya giden bir topluluk vardı feleket açık bayanlardı sırt dekolteleri kuyruk sokumuna kadar olan ben onların açıklığına saygı duyuyorum birşey demiyorum ama ben diğer odanın camından bakarken eşimin balkondan bir sırt dekolteli bayana böyle uzun uzun süzerek baktığını gördüm o an yıkıldım o beni hiç farketmedi sonra topluluk arabalarına binip gittikten sonra kafasını çevirdi beni gördü ben ona görüşürüz anlamında kafamı salladım eve geldik hiç konuşmadım ağladım ağladım hiç yanıma gelmedi ben de ona sen kkkkkkkkkkkkkkkk misin evliyken başka bir bayana süzerek bakıyorsun dedim demek ki daha bilmediğim nelere bakıyor o da kalktı beni çok şiddetli dövdü yüzüme tokatlar boğazımı sıkmalar kolumu ezdi az daha ölüyordum evet baktım ne olmuş diyo çok ağladım artık herşey bitti ayrılmak istiyorum sen beni anlamıyorsun dedim seni yemin ederim boşayacağım dedi ailen üzülmesin diye sana katlanıyorum dedi o an dünya başıma yıkıldı sevgisinin yalan olduğunu anladım meğer beni bugüne kadar hep kandırmış ben çok safmışım gideceğim bana ailem için katlanmak zorunda değilsin dedim git yoksa seni öldüreceğim elimden kaza çıkacak dedi ve aldı yastığını benden ayrı yattı hiç böyle yapmazdı ve sabah işe gitti ben şimdi nereye gideceğim ne yapacağım ailem beni kabul etmez kıskançlık yüzünden ayrıldım diye akşam eve gelecek sen gitmedin mi diyecek surat yapacak bu yuva kurtarılabilir mi yoksa tek çözüm başımı alıp bilmediğim yerlere gitmek mi çok çaresizim

Allahım Allahım!!!
Sabah sabah içim kalktı!
Aileniz sizi bu kadar dövdüğünü bilse yine de boşanmanıza izin vermez mi?

uuuuffff çok kötü olmuş yaşadıkların.hele hele dayak olayı fena...neden dayak anlamıyorumki.ama allaha büyük gitmesin eşim beni dövecek olsa,k.çındaki dona kadar alır boşarım.ortada sap gibi kalır.işin içinde dayak olduğu için ailen senin arkanda duracaktır.konu kıskançlık bile olsa dayak olmamalıydı.hakkınızda hayırlısı olsun.gerçekten üzüldüm

hala ne yapacagim diye soruyorsunuz ya pesssss
bir hemen bir doktora gidip darp raporu aliyorsunuz iki polise gidip sikayet ediyorsusnuz üc evinizde oturup onu eve almiyorsunuz siz evden gitmek zorunda degilsiniz

Bu sozlerden sonra hala o evde kalıyorsan daha bır cok seye maruz kalcaksın anlamına gelır hem suclu hem guclu adama bak sınır oldum...

niye bukadar çok öfkelendi anlamıyorum..sadece onu kıskandığın içinmi oldu bunlar..eşin ilk kez mi sana şiddet uyguladı yoksa daha öncede yaptığı birşey mi bu ?
çocuğunuz varmı bilmiyorum ama
eğer şu durumda eşine taviz verirsen emin ol ileride bunları sık sık yaşarsın..

ya çantanı hazırla annene git,yada bir arkadaşına git...ama git..

sana söylediği laflar,uyguladığı şiddet

hazmedilecek sindirilecek cinsten değil...

Bu sozlerden sonra hala o evde kalıyorsan daha bır cok seye maruz kalcaksın anlamına gelır hem suclu hem guclu adama bak sınır oldum...

akşam çok kötü şeyler yaşadım bunları haketmediğimi düşünüyorum şu anda bile ağlıyorum çok çaresizim evet pişkin pişkin hareket ediyo ama ailem ve onun ailesi çok yanlış düşünen insanlar erkektir bakar herkes bakıyo babanda bakıyo ama dönüp dolaşıp sana gelir diyen insanlar bu konuda kimse beni haklı görmez dayak bile yesem haketmişsin ne olmuş baksa derler ayrılsam nereye gideceğim herkes arkamdan eşimin iç yüzünü bilmedikleri için beni suçlayacak sonra da tvlerde görüyoruz adamlar eşlerini öldürüyo diye bir gün bende bunları yaşayacağım akşam eşimin beni öyle öldüresiye dövmesinden sonra bunu anladım bu evde durmayıp ne yapabilirim ki

Polise gitseniz!
Hemen,şu an!!!

neden bukadar kıskanıyorsunuzkii..geçerken bakmış olabilir sizde bakmıssınız ....ama sebep neolursa olsun sizi dövmemesi lazım..hangi dağın ay.sı bu eşiniz bilemedim..bencede gidin rapor alın,nereye kdar ya sürekli bi öğrenmişler kadına şiddet!!!!

Şu anda yapacağınız en güzel şey o adamdan uzaklaşmaktır. Gidin darp raporu alın. Nasıl bir insanmış eşiniz anlamadım. Hala aileleri düşünüyorsunuz. Birazda kendinizi düşünün.

bence bugun eve geldıgınde oturup medenı bı sekılde konuyu konus ve ıcınde kalanları paylas yanı gercekte sevıp sevmedıgı konusunda ....gercı sana el kaldıran bırıyle de konusmak ne derece mumkun olur bılemem ama gene de sansını denemekte fayda var.. bosanma konusuna gelınce de ılk ayrılan da sız olmıcaksınız ayrıca bu hayat senın boyle bırının sana yaptıklarını sıneye cekerek ne kadar devam edebılırsın tekrar yapmıcagının garantısını kım verebılır kı....

bence hemen suan polise gidin sonrada darp raporu alin... nankör herif görsun dunyanin kac bucak oldugunu

bende git diyorum ama eşinin gerçekte nasıl biri olduğunu bilmiyorum..ne olduda bukadar saldırdı sana..ve öncesinde nasıl biriydi..ilk kezmi şiddet uyguladı ? buna cevap alamadım...

çok üzüldüm arkadaşım.bir arkadaş da yazmış çocuğun varmı,bu ilk kıskançlık kavganız mı yoksa kıskançlıktan çok kavga ettiniz de çok mu bunaldı eşiniz acaba.hoş ne kadar bunalsa sıkılsa yaptığı iğrenç bir şey.ben de ço kkıskancımdır.seni anlıyorum.yerinde olsam bende tepkimi verirdim heralde.utanacağına bir de dövmüş.akıl alır gibi değil.bence de o geldiğinde evde olmamamn en iyisi.ailene de şaşırdım.erkektir yapar ne demek ya.ailenize gidemiyorsanız bile varsa bir arkadaşınıza gidin.ama o adamla yaşamaya dvm etmeyin.kendinizi ezdirmeyin.Allah yardımcınız olsun...

Arkadaşım hadi gidin polise!
En azından hapse mi tıkarlar,evden mi uzaklaştırırlar mutlaka bir cezası vardır.
Lütfen akşama eve gelmesin o adam!

arkadaşım hadi gidin polise!
En azından hapse mi tıkarlar,evden mi uzaklaştırırlar mutlaka bir cezası vardır.

arkadaşım bu söylediğini yapmak cesaret gerektiren bişey...bu olayı ailesinin bile duymasından çekinen birinin polise gidebileceğini sanmıyorum...ne yazıkki hiç birdestekçisi olmadığını söylüyor...
Keşke kadınlarımız bukadar sahipsiz ve yalnız bırakılmasa....

Arkadaşım hadi gidin polise!

buraya yazıyorum ama genel olarak birşey sormak istiyorum görüntü olarak dayak izleri yok yine de dayak raporu alabilir miyim bebeğimiz vardı çok hastaydı 1 yaşında kaybettik ayrıca bende akşam evde olmak istemiyorum ailemi çok üzülecek ben nereye gideceğim arkadaşımda ne kadar kalabilirim beni ararlar bulurlar ya kötü bişey yaparlarsa evet hemen hemen hergün kıskançlık yüzünden ufak tefek tartışmamız oluyo dayanamadığını söylüyo ama bende ondan hep beni anlamasını istedim bana git dedi sen hastasın beni de hasta edeceksin dedi küfürler etti eşim daha önce hiç böyle şiddetle yaklaşmamıştı sadece bir kere kulağımı sıkmıştı ama özür dilemişti ben hastaysam özel psikolağa götür diyorum yine götürmüyo tek bildiği zorda kalınca demek ki dayak ve küfürmüş artık allah belasını versin diyorum ben akşam o gelince ne yapacağım nasıl davranacağım bana gitmedin mi diyecek ve haklı olduğunu düşünecek diğer türlü de gidemiyorum ben ne yapacağım

şiddeti hiçbir şey haklı çıkarmazkeşke ailen sana destek olsaydı orda bir dakika bile durma derdim ama şimdi de çaresiz değilsin polise git rapor al mutlaka bir cezası vardır eşinin yaptığı yanına kar kalmasın gözü öyle korksun ki boşanmıyorsan bile bunu bir daha yapmaya cesaret edemesin canım
allah yardımcın olsun

Hemen en yakın karakola gidiyosun darp raporunu alıyorsun daha sonra çilingir çagırevin kilidini degiştir onun gelecege saate yakın da bütün esyalarını kapının önüne koy arkadasım senin evliligin zaten bitmiş insan sevdiginin canına kıyabilir mi?annenler de dayak olayından sonra sana bir şey demezler heralde ama bu kadar da kıskanç olma hem kendine hem de karsındaki insana hayatı zindan edersin biz kız kıza dısarı çıktıgımız zaman bile bazı bayanlara giydikleri kıyafeti çok yakıştırıyoruz biraz özgüvenin yüksek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…