- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
canım geçmiş olsun ya bi kıskançlık yüzünden düvülürmü kadın
konuşun sebep başka sorun olmasın neyani baktım canım rahatsız olduysan bidaha bakmam dersin eşine sarılır yatarsın ya eşin şiddetten hoşlanan biri heralde ben yaparım karışamazsın gibi paldır küldür girişmeler yazık
canım giyim şeklini bilmiyorum kapalımısın açıkmısın demekki açık bayanlardan hoşlanıyo eşin sende giyimini onun tarzına göre değiştir bakalım yine sağa sola oynucakmı gözleri
cnm sana özelden bir mesaj attım
Canim sence alakasi var mi???
kadinin acik giyinmesiyle ne degisecek?
adam baskasini süzüp durmus ve zaten dövdüyse bu saatten sonra niye arkadasimiz taviz versin kendinden?
onun yaptigini kabullenip susmak olur ve adama sen haklisin resmini sergilemek olur....
yaa allah askina yangina körükle gitmeyin kimin kocasi allah askina dört dörtlükk acik sacik giyinen birilerine kadin olarak bazen bizim bile gözümüz kayiyorr hangi erkek bakmazz.. tmm kocasi fazla tepki vermis dövmeyecekti siddet uygulamayacakti ama bagiraka aglayarar konusmak görüldügü gibi iki tarafin sinirirlerini zorluyor .. erkekler kadinlar kadar sabirli degill bunalinca siddete basvuruyorlar bi hastalik gibi düsünün o hastaliginda kadin sakinligiyle dermani olur..severek evlenmisler onu zamanla atlatirlar konusa konusa olmazsa esini bi piskolagla görüsmeye ikna eder belki .. kaynanasiyla konussu onlar ogullariyla konusur.. eger bir kadinin derdi varsa onu esine anlatma istiyor ilk önce karsina alaca sakin sakin konusacak o zaman aradaki farki anlarsiniz aglayarak sizlayarak hic birsey cözülmezz. bosanmaklada cabuk pes etmis olursunuz.
Kadın ölürse bunun sorumlusu kim olacak?
Hakim sakinlikle cezayı verir mi acaba?
Siz dayak yemekten hiç mi korkmuyorsunuz?
bende dayak yedimm öldümmü ?? bunlari yasadigim icin yaziyorum zaten.. esimi aldim karsima konustum ikimizinde iyi oludugu birzamanda neden siddete bas vurdugunu sordum oda anlatti . bende anlattim ve simdi saka bile olsa bana vurmazz.. ben ona herseyi kabullen demiyorumm sadece konussun anlatssin oda anlatir .. ona görede napacagini bilir ..
Peki diğer dayak yiyen kadınlar neden ölüyor?
Arkadaşım iyi misiniz?
Siz dövüldünüz diye normal mi kabul edelim?
Konuşmaktan anlayan adam olsa kadını öldüresiye döver mi?
Yok yok biz kadınlar akıllanmayız gerçekten!
biz eşimle akrabayız onlar beni istedi ben eşime sordum ailen istiyo diye evleniyosan olmasın dedim sen istiyor musun evet dedi ben seni çok beğeniyorum senden çok hoşlanıyorum dedi bende onu seviyordum isteyince de evlendik ayrıca ben kapalı bir bayanım ama kapalı giyimde de şıklığa önem veririm yalnız evde çok açık şeyler her tarz giyinirim göbeğim dışında fiziğimde fena değil uzun boyluyum yani çok şükür güzel bir bayanım bunları hani çirkin de eşi bakıyodur falan diye düşünmeyin diye yazıyorum yoksa kendimi övmek değil amacım yalnış anlaşılmak istemem dediğiniz gibi bugün evde olursam ve açık giyinirsem kendini haklı sanacak ben onun her isteğini karşıladığımı sanıyordum ama meğer eşim ben yanında olmayınca başka açık bayanları inceleyerek bakıyormuş bunu gördüm bu durum beni yıktı ona daha önce ufak bir kıskançlık yaşandığında güzellikle çok anlattım ama beni anlamamış bende akşam çıldırdım sesimi yükselttim çok bağırdım o da bu neyin bağırması ben sanki birlikte mi oldum dedi yapmıyorum ama yaptıracaksın dedi artık bugün yaparsa da bilmem ALLAH a havale ettim yediğim dayaklardan küfürlerden sonra
bak arkadasim ben dursun ölene kadar dayak yesin demiyorum.. esiyle otursun nedenlerini konussun diyorum tabiki adam düzelmezse ozaman cekip gider o zamana kadarda ailesiylede konusur.. hersey karsilikli eger sakin konusursa agir kelemeler kullanmada niye dövsün adamya canavarmi kadin kocasini bilir eger gercekten o kadar diyorsa durmasi kabahat zatenn.
bak arkadasim ben dursun ölene kadar dayak yesin demiyorum.. esiyle otursun nedenlerini konussun diyorum tabiki adam düzelmezse ozaman cekip gider o zamana kadarda ailesiylede konusur.. hersey karsilikli eger sakin konusursa agir kelemeler kullanmada niye dövsün adamya canavarmi kadin kocasini bilir eger gercekten o kadar diyorsa durmasi kabahat zatenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?