bana bir yol gösterir misiniz

arkadaşların darp raporu alman konusundaki ısrarlarına katılıyorum. kesinlikle bunu yapmalısın. empati kurmaya çalışıyorum ben senin yerinde olsam ne yapardım? diyelim ki ailem de boşanma konusunda beni desteklemeyecekler..

öncelikle bir darp raporu alırdım. sonra kıyafetlerimi toplayıp ailemin yanına dönerdim.. ve onlara derdim ki ben şiddet görüyorum ve onun akıllanması lazım bir süre ayrı kalmak istiyorum. ilk etapta ısınma turları niyetine..
en azından zamanla derdini daha iyi anlatma fırsatı bulursun ve durumu kabullenirler. ne olursa olsun ailen onlar senin. elin oğlundan daha mı az merhamet gösterecekler.. bu arada düşünüp taşınırsın, gözlemlersin. hem bakalım onun tavırları ne olacak?

biz kadınlar ne olursa olsun evi terkedemediğimiz, sağlam bir duruş sergileyemediğimiz için yüz buluyor bu erkekler.. ciddiye almıyorlar.. o halde ciddi birşeyler yapmak lazım.. evde akşama kadar oturup süklüm püklüm herşeye razı olmuş bir kadın gibi durmaman bence en iyisi.

iyi haberlerini bekliyor olacağım. Allah selamet versin.

evet belki sizde benim gibi düşünüyosunuz akşam herşeyi kabullenmiş gibi evde olmak ,istemiyorum ama hem benim ailemhemde onunkiler bayram dolayısıyla memlekete gittiler gitmişkende 1 ay kalacaklar eşim çalıştığı için biz bayramı buradaki akrabalarda geçirdik yani gidecek hiçbiryerim yok bana bir keresinde gidersen asla gelip almam biter dedi yemin etmişti tamam ben kıskanç olabilirim o da bakabilir ama bakmak var bakmak var durup inceliyo gözleriyle baştan aşağıya. görseniz o kadar evde ona açık şeyler giyiniyorum cilve yapıyorum güleryüz gösteriyorum herşeyini yapıyorum neyi eksikti de gitmii o açık bayanı görünce hiç açık görmemiş gibi kötü niyetli insanlar gibi bakıyo niye ona yaranamıyorum bir de dayak yiyorum

anlaşıldı sen ne polise gideceksin nede ailene...kendine göre haklı nedenlerinde var kendini yalnız hissediyorsun ama sandığın gibi değil..ailen mutlaka bu durumda yanında olur..göz göre göre dayak yemene izin vermezler...öyle sanıyorum...

Eğer ailene gitmeyeceksen,polisede gitmeyeceksen açıkca söyleki arkadaşlarda ona göre çözüm yolları üretsinler...

Beğeneyim bari...
Adamı eve almamak çözüm olabilir.
En azından bağırıp çağırırsa komşular polise şikayet eder diye umut ediyorum.

sorun gitmek değil arkadaşıma da gitsem ailem dönünce onlarada gitsem iki türlü de yuvam yıkılacak ben yuvam yıkılsın diye evlenmedim hiçbirşey kıskançlık yüzünden iyi gitmedi bir de eşimin anlayışsızlığı ve sapık bakışları yüzünden evliliğimiz oturmadı bu noktalara geldi ayrılmak ta çözüm değil arkamdan söylenecek milletin lafındansa ölürüm daha iyi ha öyle ölmüşüm ha böyle tek ayrılan ben olmayacağım ama ben yuvamı nasıl kurtarabilirim diye düşünüyorum ayrılmak istemiyorum kötü günlerimiz olsa da iyi günlerimiz de var sadece eşime bir daha beni dövmemesi başka bayanlara bakmaması için ders vermek istiyorum bu nasıl olabilir şimdi polise gideceğim ama darp izi yok nasıl anlayacaklar onu bilmiyorum ondan gidemiyorum

Yuvanızı kurtarmak istiyorsanız eşinizin sapık bakışlarına göz yummalı,yediğiniz dayaklara da susmalısınız.
O zaman arkanızdan "helal olsun kadına adam pisliğin teki,ama kadın nasıl da çekiyor,bravo" derler.

çok doğru söylüyorsunuz ama benim kocam öyle bir adam ki akrabalara kendini sevdirmiş herkes o yapmaz etmez der ama içini bir ben biliyorum yere bakan yürek yakanlardan yediğim dayakta kendime kalır peki hiç bilen yok mu darp aldığımı polise nasıl kanıtlayacağım

Arkadasım sen bizden ne duymak istiyorsun?'Helal olsun erkektir yapar boşver sen kır dizini evinde otur yuvanı kurtar dememizi mi bekliyorsun çok yanlış yapıyorsun sen zaten kararını vermişsin senin sadece bizden duymak istedigin boşver olan olmuş yuvana sahip çık çok yanlış yapıyorsun hep elalem ne der diye yasıyoruz degil mi?

Bilmiyorum ki gidip bir konuşmak gerek?
İlla bir iz mi olmalı dayak yemenin ispatı için?
Akşama eve almasanız hani olay çıkarsa polis geldiğinde beni dövüyor deseniz hiç mi bir işlem yapılmıyor bu memlekette illa kadının kolunun bacağının mı kırılması gerek?

hayır böyle birşeyi duymak değil amacım kararımı verdim şimdi hazırlanacağım ve bir ilin kaplıcalarına gideceğim tek başıma kalacağım bir daha da dönmeyeceğim kim ararsa da açmayacağım herkes yaptıklarından düşündüklerinden pişman olsun belki o zaman herkesin aklı başına gelir bir müddet sonrada ailem beni affederse gelirim eşimde kesin boşanır bugün bu iş bitsin gerçekten dayak yemememin tek yolu ona ceza vermenin tek yolu bu herhalde

artık akşam evde olmayacağım gidiyorummmm öyle bir şeyde zaten olay çıkarmaz akrabalara gider ama artık nereye giderse gitsin ne hali varsa da görsün bazen yuvamı kurtarayım diye düşünürken aklıma onun bunun için bişey yapmadığını görüyorum kimliğim dün ona gerekliydi ondaydı sabahta giderken ben gideyim diye aynanın önüne bırakmış o beni istemiyo demek ki boşuna burda durmamın anlamı yok değil mi

önce polise gitsen daha mantıklı olur arkadaşım şikayetçi ol yanına kalmasın yaptığı

malesef her ekegin fıtratında kadın var, evinde dünyalar güzeli hanımı olsa dahi yine dönüp bakmaması için Allahın azabından korkması gerekiyor ancak, aileniz kıskançlık yüzünden ayrılmanızı kabul etmez ise, dayakdan dolayı olanıda mı kabul etmez? dayak çok acı bu kadar kötü dövdü ise.. hem ruhunuz hem bedeniniz incinmiş, yerden göge kadar haklısınız kızmakla ve kavga sebebi bu ise onu çıkarmakla, ama benim tavsiyem, daha farklı bir stratejiyle oynayın derin, pes etmek olagan öyle değil mi? sizde giyinin süslenin güzelce eşinizi kıskandıracak hallerde bulunun demiyorum bu zaten bir bayana yakışmaz, demek istediğim şey kendinizi özen gösterin o bakıyorsa önemsemeyin, onu takmayın, bir sosyal hayat edinin, hobilerinizle başarılar kaznaın kendinizi kanıtlayın, nasıl arkanızda koşturmaya başlıcak, nasıl sürünücek aman hatunumu eller kapmasın ne kadar kendinie öz güvenli, güzel bir kadın vs demeye başlıcak, bu sefer siz onu değil o sizi takip etmeye başlıcak, korkucak kaybetmekten, son olarakda kavga esnasında konuşulan sözleri önemsmeyin sinirler agızdan bir çırpıda planlanmamış şeyler çıkabilir kavga anında sarfedilen bir kelimeyi hayatınızın odak noktası haline getirmeyin, canım benim hep yüzün gülsün inşAllah, mübarek cuma vakti Rabbim yar ve yardımcın olsun,bol bol dua edelim

BÜTÜN YAPTIKLARI SENİ İSTEMEDİĞİNDEN DEĞİL NE YAPARSAM YAPAYIM ASLA GİTMEZ DÜŞÜNCESİNDENDE KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

HEM SENİ DÖVEN HIRPALAYAN SEVMEDİĞİNİ SÖYLEYEN BİRİNİN SENİ İSTEYEİP İSTEMEMESİ ÇOKTA ÖNEMLİ OLMAMALI SENİN İÇİN...

YUVAMI KURTARMAK İSTİYORUM DİYORSUN AMA HERŞEYİ KABUL EDEREK YUVANI KURTARMIŞ OLMAZSIN TAM AKSİNE BUNA BENZER DAVRANIŞLARI İÇİN ONU CESARETLENDİRMİŞ OLURSUN..

ŞU DURUMDA DERS VERMEKTE ANCAK EVİ TERKETMEKLE OLUR..ARTIK ANNENEMİ GİDERSİN POLİSEMİ GİDERSİN YOKSA KAPLICALARAMI BİLEMEM...AMA BİRDE MADALYONUN DİĞER YÜZÜ VAR...

SENİ GERÇEKTEN SEVMİYOR VE İSTEMİYORSA OZAMANDA BU HAREKETİN ONUN İSTEDİĞİ BİRŞEY OLUR VE SENİ ARAMAYABİLİR...
EŞİNİ EN İYİ SEN Tanıyorsun.KİŞİLİĞİNİ KARAKTERİNİ EN İYİ SEN BİLİYORSUN..TABİ SEVİP SEVMEDİĞİNİDE..
O YÜZDEN YİNE ÇÖZÜM SENDE....YUVASINI BUNCA ŞEYE RAĞMEN HALA KURTARMAK İSTEYEN BİRİ OLARAK BU RİSKE GİRERMİSİN BİLMİYORUM...

allah razı olsun canım beni biraz olsun rahatlattın gerçekten şeytan bizimle çok uğraşıyor duaya ihtiyacım var canım çok yanıyo ve onun o bayana bakması gözlerimin önünden gitmiyo sen böyle yazınca gitsem daha çok sevinecek istediği olacak diye düşünmeye başladım valla bi ryanımda bavul bir yanımda sizin yazdıklarınız gitmekle gitmemek arasında kaldım öylece

Evet haklısınız erkeklerin çoğu böyle işte..yanında dünyalar güzeli karısı vardır ama sokaktaki çelimsizi ağzının suyu aka aka süzer...
en iyisi ne halin varsa gör deyip adamın tasmasını boşa çıkarmak..çünkü yasaklar tatlıdır ya hani,yasakladıkça tatlanıyor.....bırakın ne yaparsa yapsın ya..kendilerini bulunmaz zannediyolar..yapıcaksın 5 paralık adam muamelesini alacaksın havalarını....

aşkım canım kuzum dedikçe başı okşanan köpek gibi sağa sola sıçrayıveriyolar şımarıklıktan...

daha dün akşama kadar beni sevdiğini düşünüyordum ama akşam öyle şiddetli dövünce bana ağır küfürler edince onu tanıyamadığımı anladım demek ki sevmiyormuş dedim yani şu an sevip sevmediği konusunda kararsızım ama normalde dediğim şeyleri anlamasa da beni seviyordu ne olursa olsun önce polise gideceğim yaptıkları yanına kar kalmasın

cnm yazdiklarini okudum ve senin adina gercekten cok üzüldümm.. ayril git bosa demesi kolayy yuva kolay kurulmuyorki .. bende zorluklar cektim bende durumumu buraya yazdimm vee cogu ayril bosa dedi geri buraya cok yazarsin dediler ama öyle olmadi o sinirle insan cok sey düsünüyor . benim sana tavsiyemm bu kadar basit olmamali simdi ikinizde cok sinirlisinizz .. sen sinirden cekip gidiyorsunn o o sinirle arkandaan gelmezz anladigim kadariyla icinde bi umut var yuvani kurtarmak icin ve bence ona son sansini vermelisin bunlari aynisini yasayan biri olarak yaziyorumm öfkeyle kalkan zararla oturur .. sen simdi bana kalirsa gitme otur mantikli düsün gitsem nolur gitmesem nolur gercekten istiyormuyum diye eger kalirsan esinle kavgaya tartismaya girme ona asiri ilgide gösterme 1 kac gün gerekdigince konusma esinin siniride gecince al karsina sakin sakin sessizce konus bakarsi esinin tavrina olumlu degil o zaman ayrilirsin hic olmassa mantik ayriligi olur simdi bizim ici yazmasi kolay o zorluklari sen cekiyorsun tatlim ben sabrettim ve simdi eskisinden daha mutluyum..

canım çok üzüldümm gerçekten....ama bir kıskançlık yüzünden seni dövmesine anlam veremiyorum.....şimdi çocuğun yok gitmek istersen gidebilirsin...ben kalacağım dersen ki ozman bu adamı nereye kadar çekebilceksin..yarın öbür gün çocuğunun olduğunu düşün bu seferde çocuğum var gidemem diyeceksinn...hayatı zindan etme kendine derim ben ...yinede karar senin tabiki....allah yardımcın olsunnn...rabbim kalbine göre versin inş....

cnm sana özelden bir mesaj attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…