bana bir yol gösterir misiniz

Madem çözüm olarak evliliği bu şekilde devam ettirmek zorundasın o zaman kendini,ilgini çekeceksin adamın üstünden.
Bırak baksın yaa, inan güzel yada bakılmayı hakeden bi bayan gördüğümde ben eşime bak ne güzel diye gösteririm.
Lütfen bu takıntındanda kurtul.Ha başkalarıda farkediyor ve onun hakkında yanlış düşünüyor dersen.Buda onun kendi ayıbı olur.
Nasıl baktığınıda çok merak ettim bu arada.
Hayatımın merkezi sensin havası vermeeee
Arkamda kimse yok,Kimsesizim sana muhtacım o yüzden seninle devam ediyorum izlenimi asla verme..
Ben bu evliliğe ve sana değer verdiğim için hala seninleyim demen gerek.Haket yada etme bu benimle alakalı birşey diyeceksin.
Şiddet yüzünden bedeninden çok gururunun incindiğini bilsin lütfen.
Hatasını anlamaya fırsat vermedin, yine çıktı üste işte..
Hatayı yapan ilk adımı atmalı,ilk cümleyi kurmalı bunu hiç aklından çıkarma

ben sizi pek anlayamadım. konuyu ilk anlattığınızda eşinizin üzerine kıskançlıkla çok gittiğinizi bunun üzerine ilk kez eşinizin size şiddet uyguladığını yazmıştınız. oysa şimdi sizi sabah akşam döven bir adam profili çiziyorsunuz. eğer bu evliliği devam ettirmekte kararlıysanız yardım almanız şart. siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez. diğer konularınıza baktım da; hayatınızdaki tek şey eşiniz. eşimle ne oyunlar oynarım, eşimi nasıl kıskandırırım, eşimin ilgisini nasıl çekerim vs...
bir diğer konuda da eşinizin sizin dışarıya bile çıkmanıza izin vermediğini yazmışsınız. sizin eşiniz nasıl biri? sizi evden çıkarmayacak kadar kıskanç biri mi? yoksa karısının kıskandırmaya ihtiyaç duyacağı kadar umursamaz mı?
yuvanızı kurtarmak istemenizi anlarım. ama temelinden sarsılmış bir evlilik iki cilve, üç sohbetle iyileşmez.

Yok canim!

Belki kizacaksiniz yazmissin...hayir..

sen bu adama güvenip sevmissin...canim cok aci sarf ettigi sözler dün aksam,yani af edersin esek gibi kabulleneceksin demesi....dünde yazdim ya,,,kendine zemin mi hazirlamaya calisiyor diye,,ki galiba öyle.

iyi ki cocugunuz yok suan...adam demekki kendine köle mi almak istemis es yerine:26:

hayat sartlarin zor diyorsun...Allah yardimcin olsun..simdi sana böyle bir durumda yarilik yolu görünse bile maddi yönü var iste birde

evet gerçekten evlenmeden önce çok güvenmiştim ama o güvenimi hep sarstı kıskançlığa itti beni benim için dua edin artık zemin mi hazırlıyo bilmiyorum ama öyle bişey yaparsa zalimin zulmü varsa sevenin ALLAH ı var.

canım ilk kez dövdü ama dediği laflara bakılırsa bundan sonra öyle gözüküyo bunun içinde kıskançlığımı bırakmamı onun özgür olması gerektiğini söylüyo ben bunlara nasıl katlanacağımı sormak istedim

Eyvallah canim,aynen öyle!

Allah büyük...esin utansin!

düğüne gittiğinde gelinin elini sıkma,oynayanlara bakma, vs vs. yazmış diğer konusunda arkadaş. zalimin zulmü varsa sevenin allahı var diyorsunuz bi de.asıl eşinize zulüm yapan sizsiniz.
zorla dışarıya yöneltiyorsunuz adamı.kendinize gelin lütfen ya.yazma üslubunuzdan anladığım kadarıyla(kuyruksokumuna kadar açık dekolte) pek kendinizi geliştirmemişsiniz.farklı şeylere yönelin.bi rahat verin adama lütfen.
şiddet konusu zaten kötü ama çok can sıkıcı davranıyorsunuz.

aynen öyle. şans istemeyen kocaya zorla şans vermeyi de ilk defa gördüm.

valla beynime o kadar vurdu ki beynim hasar görmüş olabilir sağlıklı düşünemiyo olabilirim

o evi terketmediğin sürece buraya gelip şöyle vurdu böyle vurdu diye ballandıra ballandıra dayak anlatacaksın bize. hatta evi sen terketmezsen eşin seni kovar eyvah o zaman bitersin.

eşinizin sizi öldüresiye dövdüğünü söylüyorsunuz üstelik haksızken ve hala bu yuva kurtulabilir mi diye soruyorsunuz kedinize, yıllarınıza yazık etmeyn... hemen polise gidin, doktora gidip darp raporu alın ve boşanın!!! buyrun yol...

o evi terketmediğin sürece buraya gelip şöyle vurdu böyle vurdu diye ballandıra ballandıra dayak anlatacaksın bize. hatta evi sen terketmezsen eşin seni kovar eyvah o zaman bitersin.

aynen katılıyorum sana daha çook anlatır Allah düşürmesin RABBİM tez vakitte kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…