bana bir yol gösterir misiniz

sen eşinden dayak yesen konuşur musun daha kapıdan girerken ayrıca yemek yer misin diye sorar mısın işte komiklik burda

sen onun ne sartlarda yasadigini biliyormusun esinin huyunu suyunu onlarin yasam bicimini birbirleriyle nasil anlastiklarini neden konusmak zorunda oldugunu neden esiyle arasini duzeltmek istedigini hayir bilmiyorsun o zaman bilip bilmeden alayci yorumlar yapma komiklikmis asil komik olan su durumda senin yorumlarin...

Doktora git demek hakaret etmek değil, yardım alması gerekiyorsa alacak!
Başımız ağrdığında nasıl doktora gidiyorsak, ruhumuzdaki açılan yaralar içinde gideceğiz.
Bunun hala hakaret olarak algılanmasına inanamıyorum.
Kıskançlığı aşmış bu olay, paranoya halini almış!..
Yazık bu kızcağıza, kocası ilgilenmiyorsa bile ailesi anlamazmı?
Kızımız ne halde diye anlamazmı yaa

Aynısının erkek modelini düşünün bi kere,,,düğünlerde size erkeğin elini sıkmayacaksın diyen, senin gözlerine 7/24 nereye bakıyor diye bakan,kapıları üzerinize kitleyen, perdeleri çekmeyi unutsan deli gibi bağıran.............. Biz erkeği korumuyoruz... İlk kez şiddet ve küfür ile karşılaştığına göre, bu kıskançlık gerçekten yıpratıcı ve bunaltıcı olmuş erkek açısından bence.. kurtulmak ister gibi bir hal almış....dayak konusunda yine söylüyorum,,, haklı bir sebebi olamaz bayana vurmanın....Bu işin altında başka şeyler var... Ya erkek aldattı, deli gibi kıskançlık oluştu ve devam ediyor... Erkek aldatmamışsa bile o zaman kadın çok güvensiz.... Ya da kadın gerçekten kıskançlık konusunda hasta...Güzel olan yardım almak istemesi... Fakat kıskançlık öyle büyük boyutlara ulaşmış ki çözüm şu an düşünülemiyor bile karı koca arasında...

Empati kurmaya çalışmanız çok doğru bir yaklaşım ama bu arkadaşın kıskançlığı gerçekten normal ötesi. Dİğer konularını okudunuz mu bilemiyorum ama. Ya insan düğünde gelinle tokalaşma der mi kocasına? Bu adam sapık mı, o gece evlenen bir bayanla nezaketen tokalaşınca halvet mi olmuş olacak?
Dayak konusuna gelince elbette ki sebep ne olursa olsun son nokta.
Gidemiyor olabilir, e peki. Ama hiç kırıldığını, incindiğini, ruhen ve fiziken yaralandığını bile söylemeden günlük hayat dönmek normal mi?

Katılıyorum sana arkadaşım bencede bukadar sorun yaşayan yardım isteyen bir insana bu şekilde yüklenilmez ayıptır günahtır...allah kınayanın başına vermesin diyorum ben sadece...

begen butonu kayipp mecburen yazmak zorunda kalioz:84:
bu mesaji begendim...sana tekrar katiliyorum canim...

Mesele doktora görün demeleri değil...tabiki bir sıkıntı anında buhran geçirmektense doktora görünmek daha mantıklı...fakat bunu söyleme şekilleri yanlış alay eder gibi aşşağılar gibi...neden bukadar sinirleniliyorki yani neden bukadar tepki veriliyor...sizden destek istemiş desteğinizi verin güzel yorumlarla yönlendirme yapın...yok efenfim yemek yermisin demiş...bırak desin ya insanlık onda kalsın...yarın birgün içinde hiçbi pişmanlık kalmayacak ben kadın olarak bütün görevlerimi yerine getirdim`in belki mutluluğunu yaşayacak...yemek yermisin demesi her şiddet gördüğünde bunu yapacak böyle davranacak demek değilki...o an onu yapmak istemiş bi yaklaşım hareket beklemiş...yorumlar kırıcı olmamalı o insan zaten üzgün şuan...arkadaş diyorki konunu sahibi arkadaş ortadan kayboldu acaba nereye gitti bir dayak dahamı yiyor acaba (diyor birileri)...kimbilir kız ne için bırakıp gitti burayı...herkes kafasına göre yorum yapıyor...yok ya kimse kimsenin halinden anlamıyor ben buna kanaat getirdim şahsen...

arkadaşım konuyu sabahtan beri takip ediyorum ve sürekli bi tutarsızlık ayrıca dalga geçtiğim falan yok sadece kızgınım kadınlık gururunu ayaklar altına aldığı için bari kendini biraz geri çeksin baştan sona okursan hakverirsin belki bana...

Konu sahibi arkadaş bu olay ilk kez olduğu için ne yapacağını kestiremicek şokta olabilir şuan burada herkes kendi kendine yorumlar yapıyor çareler arıyor belkide konu sahibi içinden geleni uygulamıştır eşine belkide eşi özür dilemiş ve son sanşını iyi değerlendireceğini söylemiştir. Şimdi burada 10 kişide ayrı yöntem uygulamasını istiyor kadıncağız ne yapacağını bilemezken her denileni uygulasa hem adam ne oluyor diyecek hemde kadın şoku atlatınca ne kadar birbirinden alakasız şeyler yapmışım diyecek bence uzatmamak hakkında hayırlısını dilemek bütün yazıları okudum şiddet affedilir birşey değil tabiki ama konu sahibi sanırım duygusal ve sanırım hala eşini seviyor bir şans daha vermek istiyor. Allah yardımcısı olsun

Bazı yorumları önce gideceğim oldu daha sonra okula kaydolacağım daha sonrada gitmeyeceğim ilgisiz olacağım ve kıskandığımı belli etmeden kalacağım bir şans vereceğim oldu tutarsız olmasıda ne yapacağını tam olarak kestirememesinden her insan ilk kez karşılaştığı yada karşılasacağı bir şeyde tutarsız olmaz mı kimi zaman

Son düzenleme:

bastan sona kadar okudum evet caresiz ve ne yapacagini bilmeyen nasil davranacagini bilmeyen bi kadin var karsimizda...gidecek yeri yok gidersem naparim diyor ailem inanmaz diyor herkes beni suclar diyor o giderse neler olacagini biliyor cunki bekara kari bosamak kolay...
gururunu ayaklar altina almis olabilir ama caresiz ve mecbur kimsesi yok 4 duvar arasinda kendisi ve kocasi var...dalga gectigim falan yok diyosun ama 2.dayak yemekte olmasin derken guluyordunuz iste ben buna sinirlendim...

sana tekrardan katiliyorum

diğer konularını okumadım...tabiki kıskançlığın aşırısı bıktırır...gelinin elini sıkma demesi zaten çok yanlış...başka nasıl bir tebrik şekli olabilir...fakat gerçekten üzüldüm şiddet görmesine...zaten ne dersek diyelim o kalbinin sesini dinleyecektir...

Kimsenin aşşağılam gibi bir niyeti olmadığına eminim.
Sadece eşinin yaptığı hatayı anlamasına fırsat vermemesi ve bundan dolayıda şiddetin evliliği içinde normal hal alması onun adına tepki verilmesine yolaçtı.
Suçlu olan kendisi değilken adım atması hata!Çünkü normal bir tartışma, ağız dalaşı yaşanmamış
Bunu anlasın diye yorum yapılıyor.

katılıyorum size

Umarım arkadaştan bir haber alırız.
kendisi için endişeleniyorum.
Kendisini zaten haklı gören o adam!Dua edelimde dün geceyi tekrarlamasın.

konuyu baştan sona okudum. yorum yapan hiçbir arkadaşın iyi niyetinden şüphe duymadığımı ifade ederek, bazı uslup hatalarından rencide edici boyutlar kazandığını söyleyebilirim. konuyu açan arkadaşın hangi şartlarda yaşadığını, eşiyle iletişiminin nasıl olduğunu, cereyan eden olayın hangi boyutta meydana geldiğini net olarak bilmiyoruz. bu nedenle ne yazsak farazi kalacak.

naçizane şunu söylemeden geçmek istemiyorum. bazı arkadaşlar "şans vermek"ten bahsetmiş.
yazılmış da ben mi okumadım;
bu adam:
_seni dövdüm bir daha olmayacak mı dedi?
_kıskançlığını anlıyorum. bundan sonra daha dikatli olacağım mı dedi?
_özür dilerim, kusura bakma, (ya da ne bileyim)bunu yaşanmamış sayalım mı dedi?

bakın "bana-evliliğimize bir şans daha ver" gibi bir cümleyi kullanmadım bile.. asgari şeyler yazdım. bunlardan bir tanesini bile dedi mi?

siz neye, kime şans vermekten bahsediyorsunuz ben anlamadım. şans falan isteyen yok..

kendimizi kandırmayalım. madem boşan demeyeceğiz o zaman diyelim ki; arkadaşım sen madem bu adamı çok seviyorsun ve vazgeçemiyorsun. yaşanılanlarda da kendinde pay buluyorsun.o halde kimseye değil, vereceksen kendine şans ver ve kıskançlık konusunda yardım al tedavi ol.3 maymunu oyna, görmezden gel. bizde senin iyi haberlerini okuyalım.

ez cümle: tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış!

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum. sanki adam geldide barışmak istedi gibi davranmak yanlış.

arkadaşlar hamd olsun iyiyim fiziksel olarak şiddet görmedim çok şükür yalnız ruhsal olarak çok yıpranmış durumdayım akşam bana çok hakaretler etti o zaman evlenmeyecektin dedi bu adam başka bayanlara bakayım sonra karıma dokunayım diye mi evlenmiş oluyo ben sana çok taviz vermişim dedi sen değerini bilemedin dedi tamam kıskancım hastayım belki ama bu eşimin bana yaşattığı güvensizlik sonucu bende gelişen bir duygu. kardeşim bile eşimin daha önceden başka bir bayana gözünü kısarak baktığını görmüş ben bir bayan olarak bunu gururuma yediremiyorum ben ona yetmiyor muyum bunu sorduğumda saçmalama diyor tamam dün ilk kez o kadar şiddetten sonra şoka girdim yuvamı kurtarmak istedim ama yanlış karar almışım bana dediği son olarak şu oldu bundan sonra ben kısıtlanmayacağım baktın gördün olmayacak eşşek gibi her dediğimi yapacaksın kimseye bu olayı anlattığını duymayayım ben artık kendim olmak istiyorum dedi aldı yastığını ayrı yattı benim kendi ekonomik özgürlüğüm yok o da benim çalışmama izin vermiyo ailede çalıştırma yok diyo doktora gizli gitsem öğrense yine döver annem şeker hastası bir üzüntüde komalık oluyo ALLAH korusun ölse ömür boyu vicdan azabı çekeceğim gidecek hiçbir yerim yok aynı evde yüzyüze bakacağız içimdeki bu kıskançlık hemen geçmeyecek o beni artık sevmiyo soğuduğunu gözünden çok düştüğünü söyledi ben hala seviyorum niye onu da bilmiyorum belki kızıyorsunuz ama bende gerçekleri yazıyorum ama dayaklarına bakmalarına nasıl dayanacağım bundan sonra hayat nasıl geçecek nasıl davranmam gerek hep kararsızlıklar içerisindeyim

çok üzüntü verici bi olay ama bugünler de o kadar çok duyuyorum ki bu tarz yaşanmışlıkları öncelikle üzülme emin ol ki sadece bunu yaşayan tek sen değilsin şiddet kötü hiç bi kadın bunu hak etmiyorum ne yaparsa yapsın kendini ezdirme anlıyorum ki eşini seviyosun çok olacak ama sabretmelisin ona yapma etme dediğin şeyler bi süre sonra cazip gelmeye başlayacak ve daha çok arzulayacak akışına bırak bi müddet sakin davran ama işin zor allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…