bana bir yol gösterir misiniz

keske daha aciklayici yapsaydin yorumunu gerci nerden bilebilirdinki yemek yermisin diyerek konusmaya baslamak istemesini
suclu sen oldun

Konu sahibine çok iddialı nasihatler ve taktikler vermekten kaçınmakta fayda var zira kendisi çok farklı uygulamalara gidip 2.şiddet olayını yaşayabilir.

Sen şimdi durduk yere niye bi daha olmasın diye açıklama yapıyosun ki arkadaşım... Hayret bişey... Önce bu olayı bi çöz... Çözdün mü de bi daha olmasın diyosun... Konuşabildin mi sanki? Adam eve adım atar atmaz söylediğin bu cümle bence çok çok mantıksız.. Biraz insan incindiğini, kırıldığını , biraz karşındakine ne yapsam bu olayı düzeltemem herhalde gibi düşünmesini sağlar mısın? Niye muhatap oldun ki şimdi??? sende bazen çok gereksizce şeyler konuşan birisin sanırım... Bu olayda da belli yani, kusura bakma ama..

kusura bakmayın ama mazoşist misiniz? pes doğrusu. dün şiddet gördünüz o halinizle o adama yemek hazırlayıp sofraya davet ettiyseniz acil psikiyatra görünmelisiniz.

bence sen kendine güvensizsin,evet canım evliyim ve şükürler olsun kıskançlıkla alakam yok.benden iyisini bulursan git derim hep eşime:)
elinde olmuyosu yok ya...ne bileyim birazcık başka şeylere odaklan.eşin fiziksel olarak senden üstünmü?çok beğeneni varmıydı yani. çok yazık ediyosun kendine.ve bence eşin aslında öyle bir adam değilmiş sen bu stresli sinirli hale getirmişsin kıskançlığınla. gerçek bir dersin olsa sen ya da eşin kanser olsa mesela allah korusun; bu kıskançlık hiç kafanı yormazdı ama allah dert vermeyince insan kendine dert buluyor.
başka şeylere odaklansan biraz kendi hayatın olsa keşke.

as25 arkadaşlar sana kızmakta o kadar haklılar ki haklı durumdayken tavırlarından dolayı eşin kendini haklı olarak görecek

ilk sayfanda yazdığın yazıya çok üzüldüm,ama bikaç yazını daha okudum sinirlendim. kıskançlık olabilir çok normal aşırısı iki tarafıda yıpratır yahu dayak yediğiniz adama yemek yermisin dyemi soruyosun ne yerse yesin

arkadaş kaybolmuş burdan 2. dayağı yemekte olmasın:) şaşırdım valla bütün konuyu baştan sona okudum mutlaka dra görünmesi lazım konu sahibinin

ya herkes erkeği suçluyor, konu açıldığında kız evi terkediyordu...Tamam dayak konusunda hiçbir erkek haklı olamaz fakat bu derece insan kıskanılır mı? Hadi geçtim adam dövmüş, eve gelmiş,, kapıda ilk dediği şey bi daha olursa seni süründürürüm... Bu laf insanın daha çok sinirlerini kabartır ya.... PES....

kirmizim orda saka yollu derken hani sakayla bile elini kaldirsan surundururm demek istemis anadinmi sekerim

arkadaş kaybolmuş burdan 2. dayağı yemekte olmasın:) şaşırdım valla bütün konuyu baştan sona okudum mutlaka dra görünmesi lazım konu sahibinin

dayak yemesinin nesi komik...ne kadar alayci bi yorum...hayati biraz ciddiye alsaniz iyi olur...

Seven insan kıskanır...belliki kocasını çok seviyor kaybetmek istemiyor...ayrıca bugüne kdar hiç böyle yapmamıştı diyor ilk defa yaşamış kız şiddeti şok olmuş...bir taraftanda ailesinin kısacası geri kafalı olduğunu onu kbullenmeyeceklerini gidecek yerinin olmadığını söylüyor...dayak yediği halde buna boyun eğmesi tabiki bizce kabul edilemez illede ayrılmalı illede şikayet edilmeli...fakat bunu yaşayan bilir daha çokta davulun sesi uzaktan dinleyene hoş gelir...birazda onun tarafından bakmaya çalışın olaya...haklıda olsa gidecek yerim yok diyor daha fazla problem yaşamadan herşeyi tekrar yoluna koymak istiyor belliki...kim yaşamak ister şiddeti huzurunun kaçmasını...aynı evi paylaştığın insanla yüz yüze bakmıyosun karşılaşıyosun konuşmuyosun...kolay bişeymi allah aşkına bu...bu arkadaş daha yumuşak başlı daha duygusal hassas belliki...uzatmak istemiyor bir şans daha vermek istiyor...herkesin kendi yaşantısı saygı duymak lazım...dert anlatıyo dert paylaştığını sanıyo kadına psikolojin bozuk doktora görün diyosunuz dalga geçerek...asıl kocası görünsün onun ne suçu var...mantıklı olmak lazım birazda...

Ben hala o adamın haksızlığın dibine vurduğunu düşünüyorum.
Bizim burda birkaç cümleyle anladığımız ruhsal sorunun nasıl üstüne gidip çözmeye çalışmamış olmasına kızıyorum.
Eşi için profesyonel bir yardım almak yerine, şiddet kullanması çok adice!..

Eşinin oluşturduğu güvensiz evlilik ortamı seni bu hale sokmuş,bırak kocanın peşini sen kendi psikolojinin peşine düş.
Ciddi bir yardım al güzelim.O adamdan sana bu konudada hayır yok.

kirmizim orda saka yollu derken hani sakayla bile elini kaldirsan surundururm demek istemis anadinmi sekerim

dayak yemesinin nesi komik...ne kadar alayci bi yorum...hayati biraz ciddiye alsaniz iyi olur...

sen eşinden dayak yesen konuşur musun daha kapıdan girerken ayrıca yemek yer misin diye sorar mısın işte komiklik burda

Katılıyorum sana arkadaşım bencede bukadar sorun yaşayan yardım isteyen bir insana bu şekilde yüklenilmez ayıptır günahtır...allah kınayanın başına vermesin diyorum ben sadece...

sana katiliyorum canim konu sahibinin tek hatasi fazla kiskanmasi onuda INSALLAH...unutur yani kiskanclik gercekten iyi bisey degil sanirim yeni evli ve ilk zamanlarda oluyor bu tur kiskancliklar sonra donup baktiginda diyorsun ay ne diye kiskanip huzurumu bozmusum saten yapacak adam her turlu yapar sende kiskanclikla anca kendini yer bitirirsin...kimse konu sahibinin ne durumda oldugunu hayat sartlarini bilmiyor...

birdaha olursa süründürürüm demen hiç inandırıcı değil evden bile gidemedin neyle süründüreceksin. bir dr raporu bile almadın. o seni süründürüyor. gerçekten yapamayacağın şeyleri söylersen ciddiye alınmazsın. böyle affederek hiçbişey olmamış gibi davranarak onu ödüllendiriyorsun ve onun gözünde basitleşip değersizleşiyorsun. önce illaki özel dr a gitmen gerekmez psikolojik tedavi gör, kendini başka uğraşlara ver böylece kıskançlığı yenersin. iş bul illaki üniversite okumana gerek yok iş bulabilirsin. bayanlar için iş imkanları var.

sen eşinden dayak yesen konuşur musun daha kapıdan girerken ayrıca yemek yer misin diye sorar mısın işte komiklik burda

karşısındaki zaten çok suçlu ama o böyle davranınca suçluluk duymuyo işte bi daha döverim bak sesi çıkmyo nasılsa diye düşünecek en ufak bişeyde artık üstüne yürüyecek...
ilk okuduğumda çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum açıkçası

Çok doğru. Başka lafa ne hacet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…