Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum

bende aile apartmanındayım malesef aile apartmanlarıı çok boktan. ses olsa noldu? nereye ? vs vs sankı kendı ozel aılenız olmuyorda komple aıle hayatınız oluyor bende nefret edıyorum. ama 6 yıllık evlıyım artık esım de apartmandan tasınmak ıstıyor. kadınlar bır anda kendılerını boyle bır hayatın ıcınde bulunca kabullenemıyorlar bende kabullenemedım hala ama esım sızın gıbı degıl yoksa cokdan bıtmıstı

sessız kalın mutsuz oldugunuzu bırakın o anlasın. o senın mutlu olmadıgın surece kendınınde mutlu olamayacagını anladıgında duzelıcek fakat bu bagırmakla olmaz.

Sessiz kaldıkça uzaklaşıyor zaten bugün tam iftar zamanı geldi eve kendime hazırlamıştım onada koydum gelirken ekmek almış, odaya geçti gel dedm yemek ye , yemicem ben dedi.ben yedim salona geçtik bebeğimle. Sonra kendine yemek hazırladı benim koyduğum yemek olduğu gibi duruyor şoktayım ne kin varmış. Şimdi evden yine çıktı. Dönüşte eve geldiğinde gerçekten almasam mı

cidden söylüyorum kendı halıne bırakın düşünsün tartsın hiç kavga etmeyın kavga hıcbır ıse yaramıyor hıcbırsey kavgadan daha cok uzaklastırmaz

Back
X