bana biri yardım etsin lütfen..

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhabalar ben 23 yaşındayım yaklaşık 3 hafta önce lisemden bir arkadaşımla konuşmaya başladık herşey çok güzeldi ben sehirdisinda üno.okuyorum istanbuldan tekirdağ a geldi yeni pazartesi günü buluştuk hatta birlikte uyuduk o kadar ilgiliydi ki bana en ufak kötü bisey yapmadi beni biseye zorlamadı ertesi günü onu yolcu ettim akşama kadar gayet güzeldi akşam biraz soğukluk hissettim sabaha kadar bekledim bugünde devam etti biraz çitlattim biseyim yok dedi ama ben hissediyorum hatta biraz tartıştık şimdi isim var sonra konuşuruz dedi bugün facede profil resmini değiştirmiş uzun zaman sonra bugün ilk kez chek in yapmış ben ne yapmalıyım bana yardım edin kuruntu değil bu düne kadar herşey güzeldi mutluyduk üstüne gitmek istemiyorum ama bu durum beni çok uzuyo bana bir akıl verin onu kaybetmekte istemiyorum ama kendimide kaybetmek istemiyorum.

acaba görüşünce size karşı bi soğukluk mu hissetti.. yoksa neden olsun ki

acaba görüşünce size karşı bi soğukluk mu hissetti.. yoksa neden olsun ki
Ne biliyim yanimdayken çok mutluyduk sürekli öpüp kokladi gene Gelicen mi dedim Gelicem tabi dedi dün geceye doğru sezdim bunu

Belki görüşünce hoşlanmadı sizden. Sizi kirmamak için orda birşey dememistir. Şimdi yavaş yavaş uzaklaşıyordur

3 hafta önce konuşmaya başlamışsınız. ilk defa yanınıza gelmiş. Hiçbirşey olmamış olsa bile beraber uyumuşsunuz.
Galiba biraz onlara karşı zor olmak lazım. Kimbilir belki soğumuştur.

Ya 3 haftadır beraber oldugunuz bır adamla ve de ılk gorusmenızde opusup koklasıyosunuz ve beraber uyuyosunuz ıyı cocuk art nıyetlı degılmıste kullanıp atmamıs bence karakterınızden dolayı sızden sogumus olabılır.

Bazı tip erkekler var. Mesela kızla buluşur çok güzel zaman geçirir bakar ki kız gayet ilgili vs. Heh tamam şimdi yeni kızlar bulma zamanı der. Bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz

Ya 3 haftadır beraber oldugunuz bır adamla ve de ılk gorusmenızde opusup koklasıyosunuz ve beraber uyuyosunuz ıyı cocuk art nıyetlı degılmıste kullanıp atmamıs bence karakterınızden dolayı sızden sogumus olabılır.
Kullanilip atmak nedir ? Kadın mendil mi

Ilk gorusmede bilmem kac zamanlik sevgili gibi davranirsaniz istemsiz uzaklasmistir bende olsam uzaklasirim ister istemez ustune gitmeyin iyice sogur

Maalesef bazı erkeklerde bu zıhnıyet var.ama arkadsın sevgılısı bu tıpte degılmıs muhtemelen bunu kastettım ve de ılk bulusmada bır erkkle uyunmasının bana gore yalnıs oldugunuö
Yani sizin gibi düşünmüyorum ama kizamiyorum da biliyor musunuz.siz de haklısınız çok basit eylemler bile bizim erkekler için namussuzluk basitlik göstergesi. Kadınlar ne yapsın

3 haftadır tanıdığınız adamla yanyana uyumak büyük ihtimalle sizi onun gözünde basit kız yaptı erkek mantığı böyle işliyor çünkü bu sizi basit yapmaz ama kolay lokma yapar biraz daha ağırdan alın

Yani sizin gibi düşünmüyorum ama kizamiyorum da biliyor musunuz.siz de haklısınız çok basit eylemler bile bizim erkekler için namussuzluk basitlik göstergesi. Kadınlar ne yapsın
Zaten kımse kımsenın dusuncesıne kızamaz.anccak ben namuzsuzluk demedım bana gore yalnıs dedım hepsı bı herkezın dusuncesı ayrı ben sevgılıyle uyumasına karsı degılm amaa3 hafta cok kısa bır sure ayrıca ılk gorusme bana bu sacma geldı bı ınsanın sevgılısıyle uyuması guzel bısy tabı ama dogru zamanda olması gerektıgıneinanıyorum sadece yorumlara baınca da benle hem fıkır olan ınsanlarında oldugunu gorruyorum.

ahh ahhh dünyanın çivisi çıkmışta haberimiz yokmuş... insan ilk buluşmada birlikte uyur öpüşür koklaşır mı allahtan çocuk art niyetli falan değilmiş şükredin..

Back
X