valla öyle çok doğru insan çöker tabi ama yaşlanma korkusu yöntemi güzelmişBir teyzem var aşırı düşünceli kalp kırmaktan korkar dunya iyisi herseyi de kafaya takar geceleri uyumaz. Yasitlarindan en az 10 yaş fazla gösteriyor çöktü resmen kadincagiz. Sözün özü benim boşverme nedenim erken yaşlanma korkusutaze ve dipdiri kalmak istiyorsan takmayacaksın
iki konuyuda takıyorum ben kendi açımdan da dış etkilerden de ...bi yerden sonra alışıp duyarsızlaşmak gerek mantıkensana biri kötülük yapiyorsa birak,onun hesabini verecek olan sen degilsinki.ben sadece kendime yakismayan bisey yaptigim veya dedigim zaman kafama takiyorum,cünkü onun hesabini ben verecegim ama bana biri bisey demis bisey yapmis inan ilgilenmiyorum,duygusuzmuyum neyim
kesinlikle öyleiki konuyuda takıyorum ben kendi açımdan da dış etkilerden de ...bi yerden sonra alışıp duyarsızlaşmak gerek mantıken
Çok katılıyorum aynen ve o yüzden arkadaş sayım çok azaldı olanlar da mesafeli...Dönüp dönüp kızıyorum ister başkası olsun ister kendi yaptıklarıma,hiç farketmiyorben de aynıyım, yahu bir insan yıllar önce yaşadığı şeylere aynı şekilde sinirlenir mi?
kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum, çünkü mutlaka saçmalayacak bir durum olacak, kalbim kırılacak ben yine görüşmeyecem deyip baştan kesip atıyorum.
evet dediğin mantıklı gayet :) Peki bu hayat enerjisi cidden ele alınmalı nasıl bunu yükseltir bi insan ona açılmış konu var mı resmen hayat enerjisi denen şeyden mahrumum ya daha 21 yaşındayım diyorum gencim şükür sağlıklıyım genel anlamda aman aman berbat bi hayatım yok ama enerji 0 arkideş...kesinlikle öyleama söyle düsün,sana kötülük yapmak isteyenlerin istegide senin moralini hayat enerjini düsürmek.neden onlara canak tutasin.örnegin 2 yil bi iliski yasadin ve kötü tecrübeyle ayrildin.2 senen kaybolmus zaten,bunu bide senelerce yasayip önündeki tertemiz piril piril seneleri neden mahvedeceksinki,degmeyen birileri icin.unutma herkes ektigini bicer.
Çok katılıyorum aynen ve o yüzden arkadaş sayım çok azaldı olanlar da mesafeli...Dönüp dönüp kızıyorum ister başkası olsun ister kendi yaptıklarıma,hiç farketmiyor
Güzelmiş denemek lazım ..işe yararmı dersinGit eczaneden veya bakkaldan paket lastiği al. Koluna 2 tane tak, aklına rahatsız olduğun tarzda düşünceler geldiğinde lastikleri çek ve bırak. Canının acısından dolayı bir süre sonra beyin kendini bunları düşünmemeye adapte eder.
Gülme kız gülme, evet işe yarıyor...Güzelmiş denemek lazım ..işe yararmı dersin
eveeeet malesef..millet şen şakrak hayatına bakarken ben en güzel zamanlarımdayım belki ama tadını çıkartmayı beceremiyorumaynıyız, sürekli geçmişte beni hırpalayan insanlara neden izin verdim, şimdiki aklım olsa vermezdim, bana şunu da yaptı, bak bunu da hatırladım. resmen kendi enerjimi kendim sıfırlıyorum.
bir ara geçmişe takık durumumdan kurtulmak için antidepresan bile kullandım, yok ben iflah olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?