Bana boşvermeyi öğretebilecek olan?

ruhumda

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
56
20
18
Yapım böyle galiba herşeyi kafama çok takıyorum ve durduk yere mutsuz olabiliyorum en ufak şeyleri belki gözümde büyütüyorum yada ayrıntılarda mı boğuluyorum sanki...Kimi insanlar çok rahat geliyor umursamazlık iyi bi yerde demek ..sizler kendinizi nasıl telkin edersiniz mesela hoşlanmadıgınız seyler aklınıza geldiğinde ya da bi arkadaşınıza kırıldığınızda ?

su akar yolunu bulur
sen düşünüp senaryolar, kurdukça rota değişmeyecek

sen zaten bulunmuş yolu düşünüyosun,
zaten istemediğin bi sonuçsa o hüznü o an aşa şimdiden üzülmeye başlayıp vadeyi niye artırıcan ki

bu dediklerimi beynine yükle, işleyiş mekanizması olsun

tevekkül ile. bi de yapı meselesi olsa gerek, ben 15 dk falan üzülüyorum sonra aklıma gelmiyor

İlgin için teşekkürler Evet benimde sığındığım ilk yöntem bu ama işte motivasyon için yetersiz gibi

Onun çareesini bulursan banada söyle. Bazı insanlar çok rahat ya da öyle görünüyorlar. Ben de herşeyi takarım kurgularım evhamlanır endişe duyarım zaten anksiyete yoğun bende bu da depresyona hemen çeviriyor. Yapım karekterim bu deyip vazgeçmek istemiyorum ama şimdilik antidepresanla işte bakalım.

Bir teyzem var aşırı düşünceli kalp kırmaktan korkar dunya iyisi herseyi de kafaya takar geceleri uyumaz. Yasitlarindan en az 10 yaş fazla gösteriyor çöktü resmen kadincagiz. Sözün özü benim boşverme nedenim erken yaşlanma korkusu taze ve dipdiri kalmak istiyorsan takmayacaksın

valla öyle çok doğru insan çöker tabi ama yaşlanma korkusu yöntemi güzelmiş

sana biri kötülük yapiyorsa birak,onun hesabini verecek olan sen degilsinki.ben sadece kendime yakismayan bisey yaptigim veya dedigim zaman kafama takiyorum,cünkü onun hesabini ben verecegim ama bana biri bisey demis bisey yapmis inan ilgilenmiyorum,duygusuzmuyum neyim

iki konuyuda takıyorum ben kendi açımdan da dış etkilerden de ...bi yerden sonra alışıp duyarsızlaşmak gerek mantıken

ben de aynıyım, yahu bir insan yıllar önce yaşadığı şeylere aynı şekilde sinirlenir mi?
kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum, çünkü mutlaka saçmalayacak bir durum olacak, kalbim kırılacak ben yine görüşmeyecem deyip baştan kesip atıyorum.

Bende eskıden cok takardım ufacık seyleri kafamda kurar kurar büyütürdüm ama şimdii hiç takmam dunyalık seylere kafa yoruyoruz dert edıyoruz sana sadece sunu söyliyim, öğlen ölsek ikindiye gömülürüz... Bunu düşün ve ufak tefek seyleri dert etme. Buyuk sıkıntıların varsa unutmaki Allah kuluna kaldıramayacagı dermansız dert vermez. Bunlarda etkılı olmazsa arada bi mezarlıga gıt bana terapi gıbı gelirdi:) yasadıgına nefes aldıgına elıne koluna gözüne şükür et bunlar bıle bıze verilmiş büyük nimetler:)

iki konuyuda takıyorum ben kendi açımdan da dış etkilerden de ...bi yerden sonra alışıp duyarsızlaşmak gerek mantıken
kesinlikle öyle ama söyle düsün,sana kötülük yapmak isteyenlerin istegide senin moralini hayat enerjini düsürmek.neden onlara canak tutasin.örnegin 2 yil bi iliski yasadin ve kötü tecrübeyle ayrildin.2 senen kaybolmus zaten,bunu bide senelerce yasayip önündeki tertemiz piril piril seneleri neden mahvedeceksinki,degmeyen birileri icin.unutma herkes ektigini bicer.

Çok katılıyorum aynen ve o yüzden arkadaş sayım çok azaldı olanlar da mesafeli...Dönüp dönüp kızıyorum ister başkası olsun ister kendi yaptıklarıma,hiç farketmiyor

Git eczaneden veya bakkaldan paket lastiği al. Koluna 2 tane tak, aklına rahatsız olduğun tarzda düşünceler geldiğinde lastikleri çek ve bırak. Canının acısından dolayı bir süre sonra beyin kendini bunları düşünmemeye adapte eder.

evet dediğin mantıklı gayet :) Peki bu hayat enerjisi cidden ele alınmalı nasıl bunu yükseltir bi insan ona açılmış konu var mı resmen hayat enerjisi denen şeyden mahrumum ya daha 21 yaşındayım diyorum gencim şükür sağlıklıyım genel anlamda aman aman berbat bi hayatım yok ama enerji 0 arkideş...

Çok katılıyorum aynen ve o yüzden arkadaş sayım çok azaldı olanlar da mesafeli...Dönüp dönüp kızıyorum ister başkası olsun ister kendi yaptıklarıma,hiç farketmiyor

aynıyız, sürekli geçmişte beni hırpalayan insanlara neden izin verdim, şimdiki aklım olsa vermezdim, bana şunu da yaptı, bak bunu da hatırladım. resmen kendi enerjimi kendim sıfırlıyorum.
bir ara geçmişe takık durumumdan kurtulmak için antidepresan dahi kullandım, yok ben iflah olmuyorum.

Güzelmiş denemek lazım ..işe yararmı dersin

eveeeet malesef..millet şen şakrak hayatına bakarken ben en güzel zamanlarımdayım belki ama tadını çıkartmayı beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…