Bana boşvermeyi öğretebilecek olan?

Ooo öyle bir öğrenirsin ki
Kazığı yedikçe öğreniliyor bu velet

ben mesela cok hayal kurarim.hayalimde kendimi meslegimde en yüksek yerlerde görürüm,ödüller falan alirim tabi bunlar ileride olur olmaz onu bilemem,nasip meselesi.sen daha 21 yasindasin,gencecik,cok sükür saglikli,piril piril bir kizsin.önünde uzun yillar var.okuyorsan öncelik hep okulunn olsun,yaptigin isi cok sev.onun disinda seni mutlu eden ne varsa yapmaya gayret et.iyilik insanin sadece kendine yapilinca mutlu olunmaz.mesela yardima muhtac olanlara yardim et.güleryüzlü ol herkese karsi.sana kötü bakanlara sen gül,onlarin ici fesatsa senin gülüsün onlari kudurtur seni mutlu eder.ve güzel hayaller kur,hayal dünyasinda yasama,olmayinca hayal kirikligina ugrama ama hayal kurmaktan vazgecme

Teşekkür ederim canım ya hayal kurmak benim işim balık kızı olaraktan ama dediğin gibi hayal dünyasında kalmadan kurmak lazım :)

Mükemmelliyetçi olmamak lazım galiba ya sorun bu olabilir mi ?
Kimse kusursuz değil biz de değiliz hata fıtratımızda varsa dizginler de elimizde :)

Teşekkür ederim canım ya hayal kurmak benim işim balık kızı olaraktan ama dediğin gibi hayal dünyasında kalmadan kurmak lazım :)
benimde yükselenim balik,cok duygusalim cokta kazik yemisligim vardir ama takinti yapinca saclarim dökülür diye korkuyorum,saclarim kimseden degerli degil,en sevdigim yerim :) saka biyana gercekten hayal kurmak iyi geliyor insana.hayallerin gerceklesmese bile seni mutlu eder.gerceklesirse ne mutlu siradaki hayale gec :)

anattıklarınız birebir bende de var çok rahatsız edici bir şey gerçekten hayatı kendımıze zehir ediyoruz. kimseyle tanışmak istemıyorum kendımı korumaya aldım nasıl olsa benı kırcak dıye kırıldıgımda unutamıyorum yenıden olayı yaşıyormuş gibi seneler sonra bıle olayı yaşayıp aynı sınırle sınırlenıyorum bır daha bır daha kırılıyorum

Aynen canım ..sen de mi balıksın, peki sorunumuz doğum tarihimizde mi yoksa

ben de öyleyim canım çaresi yok bunun sanırım

Aynen canım ..sen de mi balıksın, peki sorunumuz doğum tarihimizde mi yoksa
bilmiyorum ki olabilir kendim gibi bır tane düşünceli arkadaşım olsa keşke ben onu kırmam o beni kırmaz bir tane gerçek dostum yok çk yalnızım

ben de öyleyim canım çaresi yok bunun sanırım
Ya bazen kendimden sıkılıyorum bu yüzden ..sonra diyorumki bu kadar takılıp kendimi sıkmayı başarabiliyosam etrafımdakiler ne yapsın ..O yüzden dert yanmayı bırakıp daha da içselleşen bi durum oldu bu bende.En sonunda foruma sıçradı

bilmiyorum ki olabilir kendim gibi bır tane düşünceli arkadaşım olsa keşke ben onu kırmam o beni kırmaz bir tane gerçek dostum yok çk yalnızım
en kötüsü de düşündüğün o ince noktalar tek tek boşa çıkar .sen kadar değil yarın kadar düşünseler sen yine idare edersin eminim

Öyleyse bu şarkıyı tüm kırılgan alıngan arkadaşlara armağan ediyorum
ben ortaya atayım beğenen üstüne alınabilir

Sende kendimi gördüm sanki. :)
Ben de aynı senin gibiyim.Olayları kafamda çok büyütüyorum,üzülüyorum...Sanırım biraz fazla duygusalım.
Başak burcu musun sen de? :)

Sende kendimi gördüm sanki. :)
Ben de aynı senin gibiyim.Olayları kafamda çok büyütüyorum,üzülüyorum...Sanırım biraz fazla duygusalım.
Başak burcu musun sen de? :)
Balık canım yükselen akrep ..az önce analiz yapmaya calıstık ama balık başak farketmiyosa demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…