4 yılda yemediğim kazık kalmadı en son dedim ben de kötü olcam ya bananesiOoo öyle bir öğrenirsin ki
Kazığı yedikçe öğreniliyor bu velet
ben mesela cok hayal kurarim.hayalimde kendimi meslegimde en yüksek yerlerde görürüm,ödüller falan alirimevet dediğin mantıklı gayet :) Peki bu hayat enerjisi cidden ele alınmalı nasıl bunu yükseltir bi insan ona açılmış konu var mı resmen hayat enerjisi denen şeyden mahrumum ya daha 21 yaşındayım diyorum gencim şükür sağlıklıyım genel anlamda aman aman berbat bi hayatım yok ama enerji 0 arkideş...
Teşekkür ederim canım ya hayal kurmak benim işim balık kızı olaraktan ama dediğin gibi hayal dünyasında kalmadan kurmak lazım :)ben mesela cok hayal kurarim.hayalimde kendimi meslegimde en yüksek yerlerde görürüm,ödüller falan alirimtabi bunlar ileride olur olmaz onu bilemem,nasip meselesi.sen daha 21 yasindasin,gencecik,cok sükür saglikli,piril piril bir kizsin.önünde uzun yillar var.okuyorsan öncelik hep okulunn olsun,yaptigin isi cok sev.onun disinda seni mutlu eden ne varsa yapmaya gayret et.iyilik insanin sadece kendine yapilinca mutlu olunmaz.mesela yardima muhtac olanlara yardim et.güleryüzlü ol herkese karsi.sana kötü bakanlara sen gül,onlarin ici fesatsa senin gülüsün onlari kudurtur seni mutlu eder.ve güzel hayaller kur,hayal dünyasinda yasama,olmayinca hayal kirikligina ugrama ama hayal kurmaktan vazgecme
benimde yükselenim balik,cok duygusalim cokta kazik yemisligim vardir ama takinti yapinca saclarim dökülür diye korkuyorum,saclarim kimseden degerli degil,en sevdigim yerim :) saka biyana gercekten hayal kurmak iyi geliyor insana.hayallerin gerceklesmese bile seni mutlu eder.gerceklesirse ne mutlu siradaki hayale gec :)Teşekkür ederim canım ya hayal kurmak benim işim balık kızı olaraktan ama dediğin gibi hayal dünyasında kalmadan kurmak lazım :)
evet burcum balık yükselenim akrep ..akrep kinci ya galiba o da etki ediyor :)evet kızlar merak ettim burcunuz balık mı?
bende balık burcuyumevet burcum balık yükselenim akrep ..akrep kinci ya galiba o da etki ediyor :)
Aynen canım ..sen de mi balıksın, peki sorunumuz doğum tarihimizde mi yoksaanattıklarınız birebir bende de var çok rahatsız edici bir şey gerçekten hayatı kendımıze zehir ediyoruz. kimseyle tanışmak istemıyorum kendımı korumaya aldım nasıl olsa benı kırcak dıye kırıldıgımda unutamıyorum yenıden olayı yaşıyormuş gibi seneler sonra bıle olayı yaşayıp aynı sınırle sınırlenıyorum bır daha bır daha kırılıyorum
ben de öyleyim canım çaresi yok bunun sanırımYapım böyle galiba herşeyi kafama çok takıyorum ve durduk yere mutsuz olabiliyorum en ufak şeyleri belki gözümde büyütüyorum yada ayrıntılarda mı boğuluyorum sanki...Kimi insanlar çok rahat geliyor umursamazlık iyi bi yerde demek ..sizler kendinizi nasıl telkin edersiniz mesela hoşlanmadıgınız seyler aklınıza geldiğinde ya da bi arkadaşınıza kırıldığınızda ?
bilmiyorum ki olabilir kendim gibi bır tane düşünceli arkadaşım olsa keşke ben onu kırmam o beni kırmaz bir tane gerçek dostum yok çk yalnızımAynen canım ..sen de mi balıksın, peki sorunumuz doğum tarihimizde mi yoksa
Ya bazen kendimden sıkılıyorum bu yüzden ..sonra diyorumki bu kadar takılıp kendimi sıkmayı başarabiliyosam etrafımdakiler ne yapsın ..O yüzden dert yanmayı bırakıp daha da içselleşen bi durum oldu bu bende.En sonunda foruma sıçradıben de öyleyim canım çaresi yok bunun sanırım
4 yılda yemediğim kazık kalmadı en son dedim ben de kötü olcam ya bananesibeceremedim bide kendi yaptıklarıma takıldım kaldım
en kötüsü de düşündüğün o ince noktalar tek tek boşa çıkar .sen kadar değil yarın kadar düşünseler sen yine idare edersin eminimbilmiyorum ki olabilir kendim gibi bır tane düşünceli arkadaşım olsa keşke ben onu kırmam o beni kırmaz bir tane gerçek dostum yok çk yalnızım
evet canımen kötüsü de düşündüğün o ince noktalar tek tek boşa çıkar .sen kadar değil yarın kadar düşünseler sen yine idare edersin eminim
Balık canım yükselen akrep ..az önce analiz yapmaya calıstık ama balık başak farketmiyosa demek :)Sende kendimi gördüm sanki. :)
Ben de aynı senin gibiyim.Olayları kafamda çok büyütüyorum,üzülüyorum...Sanırım biraz fazla duygusalım.
Başak burcu musun sen de? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?